Isolatie FAQs

Wat is het nut van het Dubbele Bovenlaag Systeem?


De Dubbele Bovenlaag van Warmup is een zwevend systeem voor gebruik over de Warmup Folieverwarmingen. Het doel is om een gladde en naadloze ondervloer te creëren, geschikt voor zachte en veerkrachtige vloerafwerkingen, zoals vinyl en tapijt vloeren.

Heb ik lijm nodig om de onderplank en de bovenplank aan elkaar te plakken?


De onderplank en de bovenplank worden geleverd met een contactlijm die ze aan elkaar bindt. Er hoeft geen extra lijm of kleefmiddel te worden gebruikt.

Kunnen de bovenste planken van de Dubbele bovenlaag volgens hetzelfde patroon recht op de onderste planken worden gelegd?


De bovenste planken kleven direct op de onderste planken. Je moet er echter voor zorgen dat elke laag verspringend wordt gelegd en zo wordt geplaatst dat de bovenste vloerdelen de voegen in de onderste vloerdelen overlappen. Dit zorgt voor een stabiele zwevende vloer bovenop de Folieverwarmingen.

Waarom zou ik isolatieplaten gebruiken op een betonnen ondergrond?


De manier waarop de isolatieplaten op de ondervloer worden bevestigd, hangt af van het type ondergrond. Op een betonnen ondergrond worden de isolatieplaten gelegd met een geschikte flexibele tegellijm. De platen moeten met verspringende voegen worden gelegd en zodra de flexibele tegellijm is uitgehard, moeten de voegen worden verstevigd met glasvezelband. Op een houten ondervloer […]

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven