VLo-Range

De VLo lijn van water-vloerverwarmingssystemen

De VLo-lijn is Warmup's nieuwste innovatie op het gebied van water droogbouw vloerverwarming met een laag profiel. Deze geoptimaliseerde oplossingen zijn de perfecte keuze voor renovatie en nieuwbouw projecten.

VLo-Ultra12

VLo Utra-12 Laagbouwsysteem

Ideaal voor gebruik bij niet geïsoleerde vloeren.


Bekijk Product ➝

VLo Econna-12 Balkenvloersysteem

Perfect om te installeren op balkenvloeren.


Bekijk Product ➝
VLo-Nexxa12

VLo Nexxa-12 Noppenplaat systeem

Ontworpen voor gebruik met geïsoleerde vloeren.


Bekijk Product ➝
Nexxa12

Geoptimaliseerde watervoerende vloerverwarmingssystemen met een laag profiel

De VLo-lijn van Warmup is een nieuwe collectie watervoerende vloerverwarmingssystemen met een laag profiel, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waar een lage vloeropbouw vereist is. Of je nu je huis renoveert met vaste plafondhoogtes of een nieuwe woning vanaf de grond opbouwt, een VLo vloerverwarming systeem is een geweldige manier om de warmte en luxe van vloerverwarming in je project te brengen. Alle VLo systemen kunnen gebruikt worden met een brede selectie vloerafwerkingen en kunnen geïnstalleerd worden met traditionele warmtebronnen of warmtepompen.

Ultra12-VLo

Snel en eenvoudig te installeren

De VLo-lijn bestaat uit drie verschillende oplossingen, waarbij elk systeem is ontworpen voor een specifieke toepassing.

Het VLo Ultra-12 Laagbouwsysteem is voor gebruik bij ongeïsoleerde vloeren, het VLo Nexxa-12 Noppenplaat systeem voor geïsoleerde vloeren en het VLo Econna-12 Balkenvloeren systeem is ontworpen voor gebruik bij vloeren met balken. Elk VLo systeem heeft een constructie met een laag gewicht en biedt een snelle en consistente installatie zodat je vertrouwen kunt hebben in herhaalde installaties in meerdere ruimtes.

Energiezuinige technologie met lage gebruikskosten

De VLo vloerverwarmingssystemen bieden een energiebesparende, duurzame verwarmingsoplossing voor je huis. Het bedienen van een VLo vloerverwarming systeem kan  eenvoudiger met Warmup Konekt Draadloze Bedieningssysteem. Met de slimme technologie van de Konekt kun je gepersonaliseerde, geautomatiseerde verwarmingsschema’s instellen in verschillende delen van je huis, met de optie om verwarmingszones te groeperen voor nog meer comfort en efficiëntie.

Een Warmup water vloerverwarmingssysteem geïnstalleerd met een luchtwarmtepomp met bijbehorende slimme thermostaten voor meerdere zones en isolatie kan de CO2-uitstoot van je huis drastisch verlagen en op de lange termijn veel besparen op je energierekening.

Gerelateerde artikelen

Heat pumps

Warmtepompen zijn een duurzamere warmtebron voor de verwarming van je huis dan traditionele gasboilers. In deze expertgids onderzoeken we de energie-efficiëntie van warmtepompen en ontdekken we waarom vloerverwarming het perfecte verwarmingssysteem is om ermee te gebruiken.

Als je overweegt om het verwarmingssysteem in je huis te upgraden om het energiezuiniger te maken, dan is een nieuw watervloerverwarmingssysteem met een grond- of luchtwarmtepomp de perfecte keuze. In deze gids bekijken we de initiële kosten en de financiële en energiebesparingen op lange termijn van het installeren van vloerverwarming met warmtepompen.

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water-vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven