konekt hero image

Konekt draadloze thermostaat


Het konekt draadloze regelsysteem is perfect voor gebruik met vloerverwarmingssystemen op waterbasis en centrale verwarmingssystemen. Het konekt assortiment bestaat uit draadloze thermostaten, een bedradingscentrale en ketelregelaar. Ze worden met elkaar verbonden door de smart hub.

Gebruik het konekt systeem met Warmup watervloerverwarming, of combineer eenvoudig een slimme hub, ketelregelaar voor standalone centrale verwarmingssystemen. De konekt serie werkt met de Konekt by Warmup app voor WiFi-bediening en eenvoudig programmeren.

Konekt Thermostat

Konekt draadloze thermostaat

De Warmup konekt draadloze thermostaat is voor klanten die op zoek zijn naar een eenvoudige installatie zonder enige moeite met bedrading. Dankzij de werking op batterijen en de radiocommunicatie kan de konekt draadloze thermostaat vrij in de kamer worden geplaatst.

Het meet de temperatuur en vochtigheid in een kamer en de gegevens worden doorgestuurd naar een vloerverwarming of radiatorthermostaat om de kamertemperatuur nauwkeurig te regelen.

Konekt wiring center

Konekt Bedradingscentrale

De Warmup konekt Draadloze 10-Kanaals Bedradingscentrale biedt een comfortabele en vraaggestuurde regeling per kamer van een vloerverwarmingssysteem via de Warmup konekt app en de Warmup konekt draadloze thermostaat, volgens de persoonlijke behoeften van een gebruiker.

Het kan worden gebruikt voor het regelen van een vloerverwarmingssysteem met maximaal 10 verwarmingszones/15 verwarmingscircuits en een verwarmingspomp of circulatiepomp. Bovendien kan het apparaat worden gebruikt in de verwarmings- of koelmodus, mits het verwarmingssysteem deze bedrijfsmodi biedt.

Konekt smart hub

Konekt Boiler 2 Kanaal Schakelaar

De Warmup konekt Wireless Boiler 2-Channel Switch schakelt betrouwbaar verwarmingspompen, circulatiepompen, boilers, elektrische radiatoren en andere belastingen via twee kanalen.

Dit maakt een comfortabele en vraag gestuurde regeling van de ruimte- en watertemperatuur mogelijk volgens de persoonlijke behoeften van de gebruiker via de Warmup konekt app.

Konekt boiler 2 channel switch

Konekt Smart Hub

De Warmup konekt Smart Hub is de centrale eenheid van de Warmup konekt draadloze serie. Hij verbindt smartphones via de cloud met alle apparaten van de Warmup konekt draadloze serie en stuurt configuratiegegevens en besturingscommando’s door.

Alle apparaten van de Warmup konekt draadloze serie kunnen comfortabel en individueel worden geconfigureerd met een smartphone via de Warmup konekt app.

Technische informatie

Installatiehandleidingen
Technische specificaties
Compatibiliteit
Smart Hub heeft altijd stroom nodig
Geschikt voor watervloerverwarmingssystemen
Niet geschikt voor elektrische vloerverwarmingssystemen
Geschikt voor systeem- en combiketels

Get A Quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven