Leiderschap in onderzoek en ontwikkeling

Technologische ontwikkelingen

Dankzij de voortdurende investeringen in Onderzoek en Ontwikkeling zijn we in staat om nieuwe trends in de industrie en technologische ontwikkelingen te voorzien en erop in te spelen. Dit garandeert je snelle toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van vloerverwarming, energie-efficiëntie en vermindering van de CO₂-uitstoot.

Eigendomsinformatie

Ons miljoenen ponden kostende EN442-2 onderzoekscentrum in Duitsland, onze eigen testfaciliteiten en bewaakte huizen in heel Europa leveren up-to-date informatie over producten en energie-efficiëntietechnieken. We zijn ook geïnstalleerd in het BRE (Building Research Establishment) Renewable House.

Eigen EN442-2 onderzoekscentrum

Ons EN442-2 onderzoekscentrum in Duitsland wordt gebruikt om voortdurend nieuwe innovaties op het gebied van vloerverwarming te testen en te ontwikkelen. Het onderzoekscentrum wordt samen met de afdeling Productontwikkeling gerund, waar we een reeks afzonderlijke tests in verschillende omgevingen uitvoeren en de resultaten analyseren in ons speciale analysecentrum.

Voortdurende verbetering

De tests kunnen variëren van nieuwe bedradingstypes en -formaten en configuraties voor systeembesturing tot materiaaltests voor producten van onze partners. Dit betekent dat we toonaangevende kennis en actuele informatie hebben over de energie-efficiëntie en de werking van onze systemen in verschillende omstandigheden.

Innovatie

Dit soort investeringen in Onderzoek en Ontwikkeling is een integraal onderdeel van ons bedrijf. Dit onderzoekscentrum is de centrale bron voor uitvinding, innovatie en verbetering. Resultaten, ervaring en knowhow worden gedeeld met onze partners over de hele wereld, waardoor Warmup een wereldwijd vertrouwd merk is.

Eigen test woning

Reële verbruikskosten

Ons programma voor test woningen na ingebruikname is voortgekomen uit de behoefte om de toekomstige verbruikskosten van huizen beter te voorspellen en zeer gedetailleerde informatie te leveren over de energie-efficiëntie van Warmup vloerverwarmingssystemen.

De informatie wordt om de paar minuten verzameld door vele kleine sensoren. Deze worden strategisch in elke zone geplaatst om vloer-, lucht-, draad-/water- en buitentemperaturen te vergelijken en vaak ook andere metingen zoals vochtigheid en stralingstemperatuur.

Energie-efficiëntie

Dit programma geeft een gedetailleerd beeld van de hoeveelheid energie die werkelijk nodig is om ideale leefomstandigheden te creëren. Dit wordt vergeleken met de informatie die ons onderzoekscentrum in Duitsland levert om een zeer voorspellend model te creëren waarmee belangrijke vragen over de kosten van vloerverwarming en de besparingen die met Warmup-systemen worden bereikt, kunnen worden beantwoord.

Dit omvat het beantwoorden van vragen als “Hoeveel kost het om het verwarmingssysteem van mijn nieuwe, nog te bouwen huis te laten werken?” tot “Hoeveel bespaar ik door Warmup vloerverwarming te gebruiken in plaats van radiatoren in dit huis?”.

get a quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven