Onderzoek en Ontwikkeling

Met onze toewijding aan Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) en klantenservice kunnen we u technologisch geavanceerde vloerverwarmingssystemen bieden van de hoogste productkwaliteit, beste prestatie en klanttevredenheid.

Leiderschap in onderzoek en ontwikkeling

Door het continu investeren in Onderzoek en Ontwikkeling is het voor ons mogelijk om trends in de industrie en technologische ontwikkelingen vroegtijdig te ontdekken. Dit garandeert snel toegang tot de nieuwe innovaties met betrekking tot vloerverwarmingsontwerp, energie-efficiëntie en vermindering van CO₂-uitstoot.

Ons EN442-2 Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Duitsland, testfaciliteiten en huizen in Europa die worden gemonitord voorzien ons van gedetailleerde informatie over onze producten en energie-efficiëntietechnieken. 

onderzoeker warmup
ontwikkelingscentrum warmup

Eigen EN442-2 Onderzoekscentrum

Ons EN442-2 Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Duitsland wordt gebruikt om continu nieuwe innovaties te testen en te ontwikkelen met betrekking tot vloerverwarming. Het Onderzoekscentrum wordt gerund samen met de afdeling Productontwikkeling waar we een serie aparte tests runnen in verschillende omgevingen en waar we de resultaten analyseren in ons daarvoor bestemde analysecentrum.

De tests kunnen variëren van nieuwe kabeltypes en formaten, instellingen van systeemregeling tot het testen van materiaal voor onze partnerproducten. Dit betekent dat we beschikken over toonaangevende kennis en up-to-date informatie over energie-efficiëntie en de prestaties van onze systemen in verschillende omgevingen.

Dit type investering in Onderzoek en Ontwikkeling is integraal in ons bedrijf. Het Onderzoekscentrum is de centrale bron van uitvinding, innovatie en verbetering. Resultaten, ervaring en kennis worden gedeeld met onze kantoren en zakenpartners van over de hele wereld. Dit maakt Warmup een wereldwijd betrouwbaar merk.

Monitorprogramma na bewoning

Ons monitorprogramma na bewoning is ontstaan uit de behoefte om toekomstige energiekosten beter te kunnen berekenen bij gebruik van vloerverwarmingssystemen van Warmup.

Deze informatie is gecontroleerd en vergeleken met de informatie die beschikbaar is gesteld door ons Onderzoekscentrum in Duitsland, om een goed voorspelbaar model te creëren die belangrijke vragen over de kosten en besparingen van vloerverwarmingssystemen kan beantwoorden. Hieronder vallen vragen zoals “Hoeveel gaat het kosten om het vloerverwarmingssysteem te gebruiken in mijn nieuwe huis dat nog gebouwd moet worden?” of “Hoeveel ga ik besparen met vloerverwarming van Warmup in tegenstelling tot gewone radiatoren in dit huis?”.

onderzoek huis vloerverwarming

Een gedetailleerd beeld van de energie die nodig is om perfecte leefomstandigheden te creëren.

Het monitorprogramma na bewoning voorziet ons van zeer gedetailleerde informatie over energie-efficiëntie van onze producten. De informatie wordt elke paar minuten verzameld door verschillende kleine sensoren. Deze zijn strategisch geplaatst in elke zone om de vloer, lucht, kabels, water en buitentemperaturen te vergelijken. Ook wordt de luchtvochtigheid en stralingswarmte gemeten. 

Dit geeft een gedetailleerd beeld van de energie die nodig is om perfecte leefomstandigheden te creëren. Dit wordt vergeleken met de resultaten van testfaciliteiten die centraal staan in de waargenomen energieprestaties en efficiëntie van een woning.

testhuis warmup vloerverwarming