Erkende installateurs van vloerverwarming

De verwarmingsoplossingen van Warmup zijn populair bij installateurs over de hele wereld dankzij ons brede assortiment hoogwaardige producten, grote betrouwbaarheid en toonaangevende garanties. Wil je je vaardigheden uitbreiden? Word lid van Warmup Pro en word een expert in uw vakgebied.

Alles wat je moet weten

Warmup Pro Water

Wij bieden ondersteuning aan onze installateurs.

Warmup Pro Elektrisch

Ontdek alles wat je moet weten over meedoen met Warmup Pro.

Ik zoek een installateur

We kunnen je misschien helpen een installateur aan te bevelen.

underfloor heating installation

Warmup service voor installateurs

Of je er nu over denkt om vloerverwarming in je project te laten installeren of dat je een gecertificeerde installateur wilt worden, Warmup biedt een reeks hoogwaardige diensten die aan je eisen voldoen.

Training

Word een Warmup Pro om ons trainingsprogramma op twee niveaus te voltooien. Voltooi de online cursus van niveau 1 om jezelf vertrouwd te maken met de basisprincipes van vloerverwarming installeren.

Snelle levering

Onze producten zijn op voorraad en verkrijgbaar bij verkooppunten in het hele Benelux. Als je op korte termijn producten moet bestellen, vraag je leverancier gewoon om een bestelling te plaatsen voor 15.00 uur, maandag-vrijdag, om in aanmerking te komen voor de levering de volgende dag.

Team Servicemonteurs

We hebben een team van getrainde en ervaren servicemonteurs beschikbaar in Nederland om je te helpen met eventuele grote problemen na de installatie. Ze bezoeken de locatie en geven waar nodig advies. Onze technici zijn op afspraak beschikbaar via ons technische ondersteuningsteam.

Technische ondersteuning

Onze technische hulplijn is van 9 tot 18u beschikbaar voor jouw gemak. Installateurs kunnen worden begeleid en ondersteund bij eventuele vragen. Zodra de installatie is voltooid, levert Warmup verdere ondersteuning aan uw klanten bij eventuele vragen.

underfloor heating pro installers concrete

Warmup PRO voor installateurs en monteurs

Warmup Pro is een community voor installateurs van vloerverwarming die goed willen zijn in hun werk. Het is een platform waar je kunt leren hoe de producten werken en hoe je ze perfect kunt installeren zodat ze nooit defect raken.

Als je een Warmup Pro-installateur wordt, krijg je toegang tot exclusieve garanties en ondersteuning, beloningen via onze loyaliteitswinkel en toegang tot de Warmup Pro-app; speciaal ontworpen om je leven op het werk veel gemakkelijker te maken. Warmup Pro is een platform dat u aan klanten koppelt en u vloerverwarmingsklussen levert waar u nooit toegang toe zou hebben gehad voordat u Warmup Pro werd.

Warmup pro electric iphone and screwdriver

 

Warmup Pro Elektrisch is voor elektriciens, bouwers, vloerspecialisten en aannemers die het volgende willen doen

 • Hun kennis van vloerverwarming verbeteren
 • Geaccrediteerde installateurs worden
 • Deel uitmaken van het Warmup Pro aanbevelingsprogramma
 • Krijg toegang tot exclusieve voordelen en promoties

Als je loodgieter, verwarmingsmonteur, aannemer of vloerspecialist bent, word dan vandaag nog een Warmup Pro Waterinstallateur om

 • Toegang tot de beste FULL SERVICE tool in de industrie
 • Krijg toegang tot het volledige assortiment vloerverwarming tegen fantastische prijzen
 •  Alle training die nodig is om perfect te installeren
 • Echte nieuwe baanverwijzingen in jouw omgeving

Warmup heating cable installation

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een Warmup Pro Elektrisch Installateur worden?

Of je nu al jaren Warmup vloerverwarming installeert of net begint, met Warmup Pro Elektrisch kan iedereen zijn voordeel doen.

Door Pro-lid te worden, ga je deel uitmaken van een kleine groep professionals met de hoogste normen, die geobsedeerd zijn door kwaliteit en die het werk in één keer goed willen doen, elke keer weer.

Als je alles wilt weten over Warmup Pro Elektrisch, neem dan contact met ons op

Waarom zou ik een Warmup Pro Hydro installateur worden?

Warmup Pro Hydro is een nieuw concept van Warmup dat installateurs van watervloerverwarming alle tools, kennis en datakracht geeft die ze nodig hebben:

 • Vraag geavanceerde offertes voor watervloerverwarming aan voor je klanten
 • Koop Warmup Hydronic vloerverwarmingsproducten direct
 • Leer hoe je de Warmup hydronische systemen installeert via ons online trainingsplatform
 • Garanties registreren

Warmup Pro Hydro is voor loodgieters, verwarmingsmonteurs, bouwvakkers en vloerspecialisten die trots zijn op hun werk en de beste systemen willen gebruiken, voor een fantastische prijs, met handige hulpmiddelen om de klus te klaren.

smart thermostat with box

Waarom zou ik een Warmup Pro installateur gebruiken voor mijn vloerverwarmingsproject?

Als je erover denkt om een Warmup vloerverwarmingssysteem in je huis te laten installeren, kun je overwegen om gebruik te maken van het aanbevelingsprogramma van Warmup en je systeem te laten installeren door een Warmup Pro Erkend Installateur.

Warmup Pro installateurs moeten een doorlichtingsproces doorlopen voordat ze worden opgenomen in het doorverwijzingsprogramma. Eerst moeten alle Warmup Pro-installateurs een Pro-account aanmaken op de Warmup Pro-website en ons hun bedrijfsgegevens leveren. Vervolgens moeten ze slagen voor onze “Niveau 1 Training”, die hen alle basisprincipes van vloerverwarming vertelt, hoe het werkt, waarom het efficiënt is, enz. Niveau 1 behandelt ook het Warmup Assortiment en definieert welke producten voor welke projecten gebruikt moeten worden.

Niveau 1 training is pas voltooid als de installateur geslaagd is voor de test aan het einde van elke module. Alleen met 80% of meer juiste antwoorden is de installateur geslaagd. Niveau 1 training alleen geeft de installateur echter nog geen toegang tot het verwijzingsprogramma; daarvoor moet hij Niveau 2 voltooien.

Niveau 2 is een persoonlijke installatietraining in een van Warmup’s vele trainingsfaciliteit. Elke deelnemer moet fysiek 4 van de belangrijkste systemen van Warmup installeren, die allemaal worden geïnspecteerd door de instructeur. Alleen na succesvolle afronding van elke installatie en bevestiging van het gebruik van beste praktijken door de instructeur, slaagt de installateur voor de Level 2 training. Dit betekent dat we de kwaliteit van de installatie van alle Level 2 geverifieerde installateurs fysiek inspecteren; daarom zijn we bereid ze door te verwijzen naar onze klanten.
Houd er rekening mee dat, mocht de Warmup Pro Geverifieerde Installateur een fout maken tijdens het werk, ze een ‘verlaat de gevangenis’-kaart hebben genaamd Super SafetyNet, een exclusief voordeel voor Warmup Pro Installateurs, waarmee ze een gloednieuw systeem de volgende dag gratis op hun locatie (jouw huis) kunnen laten bezorgen, mocht het misgaan. Om een Warmup Pro geverifieerde installateur voor jouw project aan te vragen, zoek een Warmup Pro installateur.

child reading book

Een systeem in je huis installeren

Vloerverwarming is een energiebewuste, discrete verwarmingsoplossing die geschikt is voor bijna elk vloertype in elk project. Warmup is trots op de ontwikkeling van de beste elektrische en hydronische producten op de markt en het vertrouwen in onze producten blijkt uit onze toonaangevende garanties en accreditaties die zijn ontworpen om onze installateurs en klanten volledige gemoedsrust te geven.

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding aan het verbeteren van onze diensten, zullen we binnenkort een installatieverzoek mogelijk maken als onderdeel van onze offertetool; dit betekent dat je in je offerte een kostenberekening kunt opvragen voor de installatie door een gekwalificeerde installateur bij jou in de buurt. Vul tot die tijd ons gratis en snelle offerteformulier in om de beste verwarming voor jouw behoeften te vinden.

get a quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

 • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
 • ✓ lage impact op vloerniveaus
 • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

 • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
 • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
 • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven