Onze missie

We streven ernaar de manier waarop mensen hun huizen verwarmen te veranderen om een zo comfortabel, efficiënt en duurzaam mogelijke omgeving te creëren. Ons bedrijfsmodel is echt gericht op het aanpakken van klimaatverandering en het verminderen van emissies, in lijn met de ‘Race to Zero’ campagne van de VN. Onze slimme vloerverwarmingssystemen zijn de meest efficiënte manier om een huis te verwarmen en we streven ernaar om het jaarlijkse overschot aan CO2e-uitstoot tegen 2025 met 170.000 ton te verminderen, wat gelijk zou staan aan de besparing van een half miljoen gebruikte vaten olie.

Bij het leveren van deze oplossingen erkennen we onze verantwoordelijkheden om:

Het milieu. We zullen actief werken aan het verminderen van ons energieverbruik en onze wereldwijde uitstoot van broeikasgassen door onze bedrijfsactiviteiten en infrastructuur.

Arbeids- en mensenrechten. We zullen interne processen ontwikkelen voor alle belanghebbenden om arbeids- en mensenrechtenkwesties binnen onze toeleveringsketen te identificeren en op te lossen, ondersteund door ons beleid inzake illegaal werken.

Ethiek. We zijn transparant en verantwoordelijk voor onze handelingen als bedrijf, verder ondersteund door ons ‘Anti-omkoping en gedrag’ en ‘Sociale verantwoordelijkheid en ethiek’ beleid.

 

We zullen deze ambities verwezenlijken en ons succes monitoren door:

 • Actief werken aan het verminderen van onze uitstoot van broeikasgassen met behulp van het GHG-protocol om onze wereldwijde CO2e-uitstoot te berekenen. Ons doel, dat is afgestemd op de ‘Race To Zero’-campagne van de VN, is om onze uitstoot in 2030 te hebben gehalveerd en in 2050 netto nul te hebben bereikt. We zullen deze cijfers jaarlijks controleren en publiceren voor de gegevens van 2024.
 • Samenwerken met het ratingbureau EcoVadis om externe verificatie van onze duurzaamheidsprestaties te krijgen. Vanaf juni 2023 heeft Warmup een bronzen medaille gekregen en we zullen doorgaan met jaarlijkse beoordelingen om onze score te verhogen. Ons doel is ten minste een zilveren medaille in 2024.
 • Implementatie van ISO 14001-normen in eerste instantie voor alle activiteiten in het VK tegen het einde van 2024.
 • Het monitoren en meten van onze interne afvalstromen en het streven om tegen het einde van 2024 100% van ons karton en plastic verpakkingsafval te recyclen.
 • Hernieuwbare energietarieven invoeren voor alle gebouwen in het VK tegen het einde van 2024

We zetten ons in om nu actie te ondernemen om onze CO2-voetafdruk te verminderen en om samen met onze partners nieuwe oplossingen en technologieën te ontwikkelen die de uitstoot verder kunnen terugdringen. Wij geloven dat dit de enige manier is om een duurzame en gezonde toekomst voor onze planeet te garanderen. Bekijk onze korte film voor meer informatie over hoe wij helpen om van Net Zero een realiteit te maken.

Warmup-Home

Onze slimme verwarmingssystemen kunnen het energieverbruik en de CO2-uitstoot met wel 35% verminderen

Dankzij ons onderzoek hebben we de meest efficiënte manieren ontwikkeld om huizen over de hele wereld te verwarmen. Onze elektrische en water vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen om energie effectiever om te zetten in warmte dan traditionele verwarmingssystemen zoals radiatoren. Dit komt door hun grotere oppervlak en een groter gebruik van het Stralingseffect. In combinatie met onze slimme thermostaten is er geen betere manier om van je huis een warme, efficiënte en milieuvriendelijke ruimte te maken. Onze slimme thermostaten zijn zo geprogrammeerd dat ze alleen kamers verwarmen wanneer dat nodig is en dat ze altijd werken om energieverspilling te voorkomen. Ze bevatten ook automatische optimalisatiefuncties zoals SmartGeo om de verwarming lager te zetten als je niet thuis bent en functies voor open ramen om te detecteren wanneer ramen worden geopend en de verwarming in die kamer te pauzeren.

Door gebruik te maken van deze energiebesparende functies kun je ervoor zorgen dat je verwarming altijd efficiënt en kostenbesparend werkt, waardoor het energieverbruik met wel 35% daalt.

Thermostat

Onze systemen maken gebruik van het Stralingseffect

Stralingswarmte verwarmt je rechtstreeks, in plaats van alleen de lucht om je heen te verwarmen. Dit levert een comfortabelere en efficiëntere manier op om je huis warm te houden. Deze warmte straalt de kamer in, waardoor je je zelfs comfortabel voelt als de luchttemperatuur lager is dan je gebruikelijke comfortniveaus.

Dit helpt om de hoeveelheid energie te verminderen die gebruikt wordt om je huis warm te houden, omdat je niet zoveel energie hoeft te gebruiken om een comfortabele ruimte te creëren en te behouden. Stralingswarmte levert ook een gelijkmatigere en consistentere temperatuur op in je hele huis, wat een betere en efficiëntere verwarmingservaring levert.

Onze systemen hebben lagere watertemperaturen nodig

Vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van lagere watertemperaturen om de warmte in een kamer te behouden. Dit komt door het grotere oppervlak en het grotere gebruik van het Stralingseffect.

Warmtebronnen zoals boilers of warmtepompen zijn efficiënter in combinatie met vloerverwarmingssystemen, omdat ze minder moeten draaien om water met een lagere temperatuur te creëren. Met een goed ontworpen vloerverwarmingssysteem is er minder energieverspilling en wordt je huis op een comfortabele temperatuur gehouden tegen lagere kosten.

Element

Onze systemen worden efficiënter bestuurd

Onze slimme thermostaten zijn zo ontworpen dat er geen energie wordt verspild door kamers te verwarmen die niet in gebruik zijn. Waarom bijvoorbeeld overdag een slaapkamer verwarmen als die leeg is? Of waarom ‘s nachts de woonkamer warm houden als iedereen slaapt? Elke warme kamer verhoogt het totale warmteverlies van het gebouw, dus onze regelingen zijn zo geprogrammeerd dat ze alleen kamers verwarmen wanneer dat nodig is.

Ze hebben ook functies zoals SmartGeo, dat de verwarming automatisch lager zet als je niet thuis bent, en open venster functies die de verwarming in een kamer pauzeren als er een raam wordt geopend. Door gebruik te maken van deze energiebesparende functies kun je ervoor zorgen dat je verwarmingssysteem altijd efficiënt en kosteneffectief werkt.

EcoVadis

We zetten ons in om onze koolstofuitstoot te verminderen

In juni 2023 was Warmup trots op de succesvolle lancering op het wereldwijde EcoVadis-platform voor duurzaamheid en de toekenning van een bronzen medaille. EcoVadis is een beoordelingsplatform voor duurzaamheid dat bedrijven helpt om hun eigen milieu-, sociale en ethische prestaties en die van hun leveranciers te beoordelen.

De internationaal erkende accreditatie laat zien dat Warmup een partner is op het gebied van duurzaamheid, omdat we onze mondiale CO2-voetafdruk voortdurend willen verkleinen en ernaar streven onze CO2-uitstoot in 2030 te hebben gehalveerd en in 2050 netto nul te hebben bereikt.

Warmup sluit zich aan bij het wereldwijde MKB Climate Hub initiatief en de United Nation’s Race to Zero campagne en we meten voortdurend onze dagelijkse CO2-uitstoot met behulp van de GHG (Greenhouse Gas) Protocol methodologie, zodat we op koers blijven met onze doelstellingen. Naarmate we ons meer bewust worden van de complexiteit van wereldwijde toeleveringsketens, is Warmup toegewijd aan het verbeteren van de impact van onze praktijken op de planeet: van het optimaliseren van vrachtroutes om ervoor te zorgen dat we bij elke zending de ruimte maximaliseren tot het investeren in het gebruik van meer gerecyclede materialen in onze producten en verpakkingen. Voor ons werk op het gebied van duurzaamheid tot nu toe hebben we een bronzen medaille accreditatie van EcoVadis gekregen, waarmee we in de top 24% van de bouwindustrie zitten.

Substainability

We transformeren onze infrastructuur

We hebben onlangs stappen ondernomen om onze gebouwen niet langer op gas te laten draaien, maar alleen nog op elektriciteit. Om onze impact op het milieu verder te verminderen, hebben we zonnepanelen geïnstalleerd op al onze gebouwen in het Verenigd Koninkrijk.

Hierdoor kunnen we ter plekke onze eigen schone energie opwekken en onze CO2-voetafdruk verder verkleinen. We nemen ook onze energieketen onder de loep en zoeken naar aanvullende manieren om onze CO2-uitstoot te verminderen en onze activiteiten duurzamer te maken. Sinds november 2023 werken we in onze beide gebouwen in Londen op volledig hernieuwbare elektriciteit.

Electric vehicle

We hebben een volledig elektrisch wagenpark

We zijn onlangs begonnen met de overschakeling van ons wagenpark op elektrische auto’s. Dit zorgt ervoor dat de ritten die we maken milieuvriendelijker zijn. Dit zorgt ervoor dat de ritten die we maken milieuvriendelijker zijn, omdat elektrische auto’s geen uitstoot produceren. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in groene energieoplossingen om onze elektrische auto’s van stroom te voorzien, zoals zonnepanelen en oplaadstations in al onze gebouwen in het Verenigd Koninkrijk.

project consultation

Onze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal

We zetten ons in om gerecyclede materialen te gebruiken in onze producten om de impact van onze producten op het milieu te verminderen. We nemen ook stappen om over te stappen van een lineaire economie naar een circulaire economie, waarin grondstoffen worden gerecycled en hergebruikt in plaats van weggegooid.

We zijn ook voortdurend bezig met het verbeteren van onze verpakkingen, het verminderen van de hoeveelheid plastic die we gebruiken en het optimaliseren van de afmetingen van onze dozen om de hoeveelheid energie die gebruikt wordt om ze te vervoeren te verminderen. In één voorbeeld konden we naar schatting 5,5 ton koolstof per jaar besparen door eenvoudigweg de grootte van onze verpakking te verkleinen. Deze stappen maken deel uit van onze voortdurende inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzame toekomst voor onze planeet te garanderen.

Kijk hoe energie-efficiënte Warmup verwarmingssystemen deze projecten hebben omgetoverd tot koolstofarme ruimtes.

Stirling Moss

De energiezuinige vloerverwarming van Warmup werd gespecificeerd voor het huis van racelegende Sir Sterling Moss in het centrum van Londen.

Mark Shelby

Mark Selby had een droogbouw waterverwarmingssysteem nodig voor zijn renovatieproject en nieuwbouw.

Offerte aanvragen

Transformeer de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

 • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
 • ✓ lage impact op vloerniveaus
 • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

 • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
 • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
 • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven