Werk met 's werelds best verkopende vloerverwarmingsmerk

Hoogst mogelijke service en ondersteuning voor al onze partners in de detailhandel; met toegewijde Account Managers, eigen technische ingenieurs en toonaangevende garanties. We zijn toegewijd aan onze voortdurende productontwikkeling van innovatieve energie-efficiënte verwarmingsoplossingen die het leven van uw klanten helpen verbeteren.

Ondersteunende materialen

Ons interne marketingteam levert een breed scala aan instore materialen om uw bedrijf te ondersteunen en de vele functies en voordelen van de verwarmingsoplossingen van Warmup te laten zien.

Promotionele ondersteuning 

Als 's werelds best verkopende vloerverwarming merk heeft Warmup een wereldwijd publiek via onze digitale kanalen en direct marketing campagnes om ons netwerk van wederverkopers te promoten.

Productinformatie

Er is een scala aan informatieve brochures en op maat gemaakte posters, handleidingen en installatiegidsen beschikbaar om klanten te inspireren en hen te helpen meer te ontdekken over onze verwarmingsoplossingen.

POS

Onze geavanceerde POS-units hebben een stralend verwarmde tegel die is aangesloten op een werkende thermostaat, zodat je klanten de warmte van een Warmup-systeem zelf fysiek kunnen voelen.

Displays

Interactieve displays en uitsnedes die vloeropbouwen illustreren zijn een geweldige manier voor je klanten om te begrijpen hoe leuk het is om een Warmup systeem in hun huis te installeren.

man on desktop computer

Erkend Warmup voorraadhouders

We bieden ook een stimulans om bestaande voorraadhouders of mensen die voorraadhouder willen worden te ondersteunen met ons Erkend Warmup Voorraadhouders Programma. Het programma biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf, zoals de optie om opgenomen te worden in ons nieuwe offerteverwijzingsprogramma dat onze service een directer karakter geeft dan levering de volgende dag, onmiddellijke kortingen op grote offertes en nul herstockeringsvrijstellingen bij het ruilen van producten voor producten met een vergelijkbare waarde. Je kunt er ook van profiteren dat je deel uitmaakt van onze online store locater, zodat potentiële klanten bij jou in de buurt je gemakkelijk kunnen vinden.

Als je een erkende groothandelaar wilt worden, neem dan contact op met ons om dit verder te bespreken.

ultralight board with box

Warmup Services voor onze wederverkopersnetwerk

Als gewaardeerde partner zijn we er om jouw bedrijf samen met ons te ontwikkelen en de voordelen van energie-efficiënte vloerverwarming naar huizen over de hele wereld te brengen.

Warmup biedt snelle levertijden en we hebben een uitgebreid netwerk van verkoopadviseurs die ondersteuning en training kunnen leveren aan zowel u als uw klanten. Uw adviseur helpt u bij een succesvolle verkoop en promotie van het merk Warmup in uw offline of online marketingactiviteiten en kan u helpen met voorraadaanvragen en algemene vragen.

get a quote

Wederverkoper worden van Warmup

Vloerverwarming wordt steeds populairder als betaalbaar, luxueus en ecologisch verwarmingssysteem. Onze producten staan bekend om hun kwaliteit en snelle en eenvoudige installatie. We hebben de meeste erkenningen van derden op de markt, waardoor we kunnen garanderen dat onze producten veilig en betrouwbaar zijn en een betrouwbare investering vormen. Als u geïnteresseerd bent om een Warmup wederverkoper te worden, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze vloerverwarmingsoplossingen een positieve invloed op uw verkoop kunnen hebben. Geniet van een partnerschap met een bedrijf waarvan de bekroonde reeks oplossingen voor stralingsverwarming door miljoenen mensen over de hele wereld worden vertrouwd.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven