VLo-Range
VLo-Nexxa12

VLo Nexxa-12 Noppenplaat systeem


De VLo Nexxa-12 Noppenplaat systeem is een water vloerverwarmingssysteem met een laag profiel en een uniek rastermembraan voor een nauwkeurige warmteregeling.

icon

Uitstekkende warmteafgifte

70W/m2 voor houten vloeren bij 40°C watertemperatuur.

icon

Duurzame technologie met lage gebruikskosten

Waar voor je geld.

icon

Lage oppervlakte-afwerking

Alle vloerafwerkingen kunnen er op worden gelegd.

multizone_ufh

Vloerverwarming met laag profiel en hoge kwaliteit

Het VLo Nexxa-12 Noppenplaat Systeem is een water vloerverwarmingssysteem met een laag profiel en is een uitstekende keuze voor renovatieprojecten met geïsoleerde vloeren. Het systeem bevat de 12 mm noppenplaat buis met een innovatief noppenplaat membraan dat een optimale verwarmingslay-out mogelijk maakt en een duidelijke en herhaalbare installatiemethode voor grotere projecten mogelijk maakt.

Met snelle reactietijden en een uitstekende warmteafgifte (70W/m2 voor houten vloeren bij 40°C watertemperatuur) biedt de VLo Nexxa-12 een grote veelzijdigheid en waar voor je geld.

Nexxa12

Geribbeld membraan voor nauwkeurige installatie

De Nexxa-12 panelen zijn zelfklevend en hechten direct aan een gladgestreken en geprimerde ondervloer, waardoor ze snel te leggen zijn en je niet hoeft te wachten op droogtijd. Na het leggen kan de verwarmingsbuis van 12 mm Buis eenvoudig op zijn plaats worden geklikt in het raatvormig membraan en kan de lay-out van de verwarmde ruimte worden aangepast aan de behoeften van je project.

De panelen zijn eenvoudig te snijden met een mes en meten 650 x 1050 mm. Zodra de buis is geïnstalleerd, kan een geschikt egalisatiemiddel worden gegoten tot een dikte van 22 mm. Onder de Nexxa-12 panelen moet isolatie worden aangebracht voor een snelle opwarming en een lager energieverbruik. Het VLo Nexxa-12 Noppenplaat Systeem kan worden gebruikt met traditionele verwarmingssystemen of warmtepompen.

Primer

Gebruik Warmup Primer

Warmup Primer is een gebruiksklare, hechtversterkende en oplosmiddelvrije één componentprimer voor de voorbereiding van absorberende en niet-absorberende vloeren en wanden met of zonder oppervlakteverwarming. Het is ideaal voor gebruik vóór het leggen van Warmup Peel & Stick-systemen, egaliseermiddelen en tegellijmen en geschikt voor gebruik als diep doordringende primer op absorberende oppervlakken.

Technische specificaties

Gebruikershandleiding

Veiligheidsinformatie

Garantie en waarborg

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je de vloerverwarmingsbuis tijdens de installatie per ongeluk beschadigt, retourneer hem dan naar Warmup en we vervangen hem gratis door dezelfde maat en hetzelfde merk buis.
Warranty

Levenslange beperkte garantie

De lengte van de garantieperiode hangt af van het type buis dat je kiest. Als je dit systeem installeert met de Warmup PE-RT buis, krijg je een beperkte levenslange garantie op de buis.

Het volledige systeem bestaat uit de onderstaande producten

PERT12mm

Warmup PE-RT buis 12mm

Warmup PE-RT buis (Polyethyleen met verhoogde temperatuurbestendigheid). Het Buis garandeert lekvrije prestaties met een gladde inwendige structuur voor een betere doorstroming, minder drukverlies en afzetting.

Warmup Primer

Een gebruiksklare, hechtversterkende en oplosmiddelvrije één componentprimer voor de voorbereiding van absorberende en niet-absorberende vloeren en wanden met of zonder oppervlakverwarming.
verwarming.

Ultralight insulation board

Warmup Ultralight (optioneel)

Door Warmup Ultralight onder het membraan aan te brengen, verbeter je de reactietijd van het systeem, vooral wanneer je het over een chape of beton aanbrengt.

Get A Quote

Ontvang vandaag nog een gratis offerte

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven