water underfloor heating background blurred

Mengeenheid S3 verdeler met Grundfos pomp


De Warmup S3 mengeenheid met pomp wordt aan de verdeler toegevoegd als plaatselijke regeling van de watertemperatuur of hydraulische scheiding van het primaire circuit nodig is.

Voordelen

icon

3-wegs menging

De unieke mengeenheid levert volledige 3-weg mengregeling, waardoor hij geschikt is voor alle warmtebronnen.

icon

Instelbare bypasses

De mengeenheid heeft integrale bypasses voor het primaire en secundaire circuit en is daardoor eenvoudig in gebruik te nemen zonder dure extra's aan te schaffen.

icon

Grundfos UPM3 circulatiepomp

Wanneer deze 70kPa circulatiepomp is ingesteld om in de constante drukmodus te werken, is het instellen van debietmeters eenvoudig, waarbij de stroomsnelheid constant blijft ongeacht de verdelerbelasting.

Handhaaft de temperatuur voor vloerverwarmingssystemen

De temperatuur van het verwarmingssysteem kan worden beperkt tot een waarde tussen 20°C en 60°C, zodat afwerkvloeren in gebruik kunnen worden genomen bij 25°C in overeenstemming met de normen en daarna kunnen worden ingesteld op de meest efficiënte temperatuur.

De unieke mengeenheid is ontworpen als aanvulling op alle warmtebronnen, niet alleen gascondensatieketels, inclusief warmtepompen, biomassa en thermische zonne-energie. Zonder de Warmup mengeenheid zou oververhit water als gevolg van sterilisatiecycli of piekbelasting door de zon anders oververhit water in de vloer kunnen lopen en schade kunnen veroorzaken.

De inline isolatieklep boven de circulatiepomp voorkomt dat water circuits omzeilt tijdens het vullen en maakt het mogelijk om de circulatiepomp eenvoudig te vervangen als dat nodig is. Het geavanceerde ontwerp van de verdeler S3 mengeenheid minimaliseert ook zowel mechanisch als hydraulisch geluid en de vernikkelde messing constructie is zowel robuust als corrosiebestendig en vult de esthetiek van de Verdeler Warmup S3 aan.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Warmup pex-a pipe

Buizen

Kies uit 2 soorten buizen; PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT – afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

hydronic underfloor heating control centre

Bedradingscentrale

Alle watersystemen hebben een regelcentrale nodig die samenwerkt met de thermostaten en de warmtebron, zoals een ketel of warmtepomp.

6ie smart wifi thermostat

Thermostaat

Het kiezen van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk werkt.

Get A Quote

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven