myHeating app on tablet and smartphone

MyHeating App


Download Warmup’s MyHeating app voor je smartphone om het meeste uit je slimme thermostaat te halen. MyHeating biedt unieke functies zoals SmartGeo™, gegevens over energieverbruik en gebruikskosten, thermostaatpersonalisatie en verwarmingsbediening op afstand. Beschikbaar op iOS, Android en met bepaalde functionaliteit via je MyWarmup account op webbrowsers.

Myheating app on smartphone

De gratis app MyHeating is eenvoudig en gebruiksvriendelijk

De MyHeating app communiceert met je thermostaat, waar je ook bent, en stelt je in staat om je verwarming vanaf je smartphone te bedienen. Onze ingebouwde SmartGeo-technologie beheert je verwarmingssysteem automatisch en moeiteloos, optimaliseert je energieverbruik en geeft je een zorg minder.

Als je SmartGeo niet wilt gebruiken, kun je nog steeds de MyHeating app gebruiken om je thermostaat eenvoudig te programmeren. Warmup maakt gebruik van Natural Language Programming™ technologie om het optimaliseren van de verwarming tot een soepel, intuïtief proces te maken.

iphone smartphone

Twee manieren om te regelen

MyHeating van Warmup voor iOS en Android
De gratis MyHeating app werkt met iOS en Android smartphones om je toegang te geven tot SmartGeo en om je systeem snel te bedienen.

my.warmup.com voor desktops, laptops en webbrowsers
Gebruik my.warmup.com gratis met elke desktop of mobiele webbrowser om je account te beheren, je vloerverwarming te regelen en je energieverbruik te bekijken.

MyHeating app saving energy on tablet

Hoe bespaart de MyHeating App u geld?

Warmup’s MyHeating app communiceert voortdurend met je slimme thermostaat. De meeste mensen hebben hun telefoon de hele dag bij zich, waardoor de app je routines kan leren met de locatiediensten die in je smartphone zijn ingebouwd (zonder je exacte locatie te volgen). Nadat je je nieuwe slimme thermostaat een paar weken hebt gebruikt, zal de MyHeating app goed begrijpen wanneer je weggaat en wanneer je thuiskomt – en ook hoe vaak je het huis in en uit loopt. Het zal deze kennis gebruiken om je verwarmingsschema’s te optimaliseren en de meest kostenefficiënte oplossing voor energieverbruik voor jouw behoeften mogelijk te maken.

testimonial

SmartGeo

Onze SmartGeo-functie in de MyHeating-app leert hoe snel je huis opwarmt en afkoelt om automatisch de meest efficiënte temperaturen in te stellen als je er niet bent, waardoor je tot 25% minder verbruikt.

SmartGeo is een unieke technologie ontwikkeld door Warmup en ingebouwd in de MyHeating app die gebruik maakt van een geavanceerd algoritme om de meest efficiënte warmte-instellingen voor je huis te begrijpen. Het werkt automatisch; het leert je routines en locatie door middel van communicatie op de achtergrond met je smartphone en verlaagt de temperatuur als je weg bent en verhoogt deze pas naar je ideale comforttemperatuur als je weer thuis bent. En dat allemaal zonder dat je ingewikkelde programma’s hoeft in te stellen.

SmartGeo is een veel geavanceerdere technologie dan andere veelgebruikte verwarmingsbeheersoftware.

  • In tegenstelling tot Occupancy Sensing Technology, die je verwarmingssysteem pas waarschuwt als je thuiskomt, verwarmt SmartGeo je huis geleidelijk op tijd voor je aankomst.
  • In tegenstelling tot Geo-Fencing Technologie, die je verwarmingssysteem alleen waarschuwt als je de systeemgrens verlaat of betreedt en zo aanzienlijke energieverspilling veroorzaakt, leest SmartGeo nauwkeurig je locatie en regelt je verwarming dienovereenkomstig.

SmartGeo combineert locatie-gebaseerde technologie met routine-lerende vaardigheden en optimaliseert je verwarming moeiteloos en automatisch. Maak je nooit meer zorgen over je verwarming.

myHeating app on tablet and smartphone

Dezelfde veiligheid als online bankieren

We nemen beveiliging serieus. Daarom zijn onze gebruikersgegevens beveiligd volgens dezelfde standaard als bij internetbankieren. Dit betekent dat je gegevens zodanig worden versleuteld dat ze onleesbaar zijn. Ons niveau van versleuteling is vergelijkbaar met dat van geheime bestanden.

Niet alleen zijn je gegevens veilig, SmartGeo werkt ook zonder ooit je werkelijke locatie te kennen – je wordt nooit gevolgd via een GPS-signaal, maar in plaats daarvan wordt berekend hoe ver je ongeveer van huis bent.

Get A Quote

Heb je vragen?

We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen over Warmup’s assortiment vloerverwarmingssystemen en thermostaten.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven