Kies een thermostaat die past bij je woning

Het kiezen van de juiste thermostaat is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem optimaal werkt en je tegelijkertijd helpt om geld te besparen op je energierekening. Het eerste waar je naar moet kijken is de warmtebron, want niet alle thermostaten zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Ze kunnen alleen geschikt zijn voor vloerverwarming, alleen voor centrale verwarming, of in sommige gevallen voor beide. Warmup biedt bekroonde vloerverwarmingsregelaars voor zowel elektrische als watersystemen en regelaars voor traditionele centrale verwarmingssystemen.

Soorten thermostaten

Slimme

Slimme thermostaten zijn thermostaten met internetverbinding en het meest geavanceerde type thermostaat. Ze bieden superieure energie- en geldbesparende functionaliteit.

Programmeerbaar

Met deze regelaars kun je de verwarming in- of uitschakelen door doeltemperaturen en -tijden in te stellen - de thermostaat doet de rest.

Handmatige

Handmatige thermostaten bieden een eenvoudige regeling en zijn het meest geschikt voor ruimtes waar de verwarmingsbehoefte dag in dag uit hetzelfde blijft.

6iE smart thermostat in white

Eigenschappen die je moet zoeken in een thermostaat

We hebben een breed assortiment thermostaten en de beste keuze voor jouw huis hangt af van je voorkeur voor mogelijkheden en functies.

Compatibiliteit

De belangrijkste stap is ervoor zorgen dat je een thermostaat kiest die geschikt is voor het verwarmingssysteem in je huis. Controleer altijd bij de fabrikant of een nieuwe thermostaat geschikt is voor je nieuwe of bestaande verwarmingssysteem.

Verwarmingsschema en automatische verwarming

Met slimme en programmeerbare thermostaten kun je persoonlijke verwarmingsschema’s instellen op basis van je individuele behoeften. Als de thermostaat bedoeld is voor een kamer met verschillende temperatuur- en tijdvereisten, zoals een badkamer, woonkamer of slaapkamer, dan is een slimme of programmeerbare thermostaat verreweg de beste optie, omdat deze je helpt voorkomen dat je energie verspilt aan niet-essentiële warmte. Met onze 6iE Slimme WiFi Thermostaat kun je ook automatisch verwarmen door je routines te leren en nauwkeurige temperaturen in te stellen zonder dat je een schema hoeft in te stellen.

 

Toegang op afstand

Als je veel onderweg bent en de instellingen van je verwarming op afstand wilt kunnen regelen, dan is een Slimme Thermostaat de beste keuze. De collectie Slimme Thermostaten van Warmup kan worden aangesloten op het online portal MyWarmup en de Smartphone app MyHeating, waarmee je je verwarmingsinstellingen en energieverbruik kunt beheren en controleren, waar je ook bent.

Energiezuini

Als je weet hoe je verwarmingssysteem energie gebruikt, krijg je een betere controle over je verwarmingssysteem en veel van onze thermostaten zijn voorzien van deze technologie. Een thermostaat die de verwarming automatisch regelt door je gewoontes en routines te leren, kan je energieverbruik enorm verminderen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je nooit in een koud huis aankomt. Onze verwarmingssystemen bieden ook een energiezuinige multi-zone verwarming, wat betekent dat je verschillende delen van je huis apart van elkaar kunt verwarmen, zodat je nog meer energie kunt besparen.

AutoSwitch app on tablet and smartphone

Interface en ontwerp

We bieden verwarmingsregelaars met verschillende interfaces, van touchscreens met hoge definitie tot eenvoudige regelknoppen. Als je een van onze thermostaten met een verlicht display gebruikt, is het gemakkelijker om de bediening te gebruiken, zelfs als het donker is. Een visueel display met een groot lettertype is ook goed voor het gebruiksgemak. Al onze thermostaten zijn zo ontworpen dat ze bij alle interieurthema’s passen, zodat je nieuwe thermostaat er moeiteloos stijlvol uitziet in je huis.

Unieke mogelijkheden en kostenbesparingen

Mogelijkheden zoals reis- en weerupdates, stembediening via Smart home technologieën, gepersonaliseerde achtergrondafbeeldingen en informatie over goedkopere energieprijzen zijn allemaal uitgebreide functies die je kunt krijgen met een Warmup thermostaat.

 

Hoeveel geld kan ik besparen met een slimme thermostaat voor vloerverwarming?

Vloerverwarming biedt lage verbruikskosten op lange termijn in vergelijking met andere soorten verwarming en een van de grote voordelen van het gebruik van slimme regelingen om je vloerverwarming te regelen, is dat ze energieverspilling helpen verminderen en op die manier geld besparen op je energierekeningen. Vloerverwarmingssystemen die worden aangestuurd met slimme meerzonethermostaten kunnen tot 25% besparen op hun energieverbruik in vergelijking met basisthermostaten. Als je onze 6iE Slimme WiFi-thermostaat gebruikt in combinatie met een Warmup vloerverwarming en de Smartphone app MyHeating, kun je meer per jaar besparen op je energierekening.

 

Konekt Thermostat

Draadloze regeling voor water vloerverwarming en centrale verwarmingssystemen

De Warmup Konekt Draadloze thermostaten zijn onze nieuwste innovatie in precisieregeling voor watervloerverwarmingssystemen. Met de Konekt serie kun je geautomatiseerde verwarmingsschema’s instellen in verschillende delen van je huis met de optie om verwarmingszones te groeperen voor nog meer comfort en efficiëntie. Je kunt Konekt gebruiken als regelaar voor nieuwe of bestaande vloerverwarmingssystemen en de eTRV’s van Konekt gebruiken om het systeem uit te breiden en ook centrale verwarmingssystemen te beheren.

Thermostaten

Met meer dan 30 jaar innovatie en expertise biedt het Warmup Assortiment Thermostaten voor vloerverwarming je de beste oplossingen voor verwarmingsbeheer.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven