Thermostaten voor vloerverwarming

Ons assortiment thermostaten voor elektrische en watervloerverwarmingssystemen maakt gebruik van geavanceerde technologie om de energiezuinigheid van je huis te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige bediening om je verwarmingsschema in te stellen of een slimme bediening voor automatische verwarming en toegang op afstand vanaf je telefoon, de thermostaten van Warmup zijn eenvoudig te gebruiken, snel te installeren en kunnen je helpen geld te besparen op je energierekening.

Slimme thermostaten

Warmup reeks slimme thermostaten werkt automatisch, met draadloze communicatie en app-gebaseerde technologieën, en zijn onze meest geavanceerde regelaars. Geniet moeiteloos van geoptimaliseerde verwarming.


Bekijk Product ➝

Programmeerbare thermostaten

De programmeerbare thermostaten van Warmup zijn eenvoudiger dan onze slimme thermostaten en zijn intuïtief in het gebruik, zodat je eenvoudig de ideale verwarmingsprogramma's kunt instellen.


Bekijk Product ➝
Konekt wireless controls thermostat

Water thermostaten

Het Konekt draadloze regelsysteem is perfect voor gebruik met water vloerverwarmingssystemen en radiatorverwarming.


Bekijk Product ➝
MyHeating app

Intuïtieve, energiebesparende verwarmingsregelingen

Vloerverwarmingssystemen bieden een duurzamere, energiezuinigere manier om je huis te verwarmen. Om de efficiëntie van je vloerverwarming te verbeteren, wordt een systeemgebonden verwarmingsregelaar aanbevolen voor een echt gepersonaliseerde verwarmingsoplossing die je helpt energieverspilling te voorkomen.

Onze slimme thermostaten kunnen je gewoontes leren, zodat je huis altijd de juiste temperatuur heeft, op het juiste moment, voor jou. Deze regelaars maken gebruik van smartphone-gebaseerde technologie zoals de MyHeating app die je op afstand toegang geeft tot je verwarmingssysteem, automatische verwarmingsfunctionaliteit biedt en je ook kan helpen geld te besparen op je verwarmingsrekeningen.

6iE Kitchen

Kies de beste vloerverwarming thermostaten voor je huis

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige elektrische vloerverwarmingsthermostaat met wijzerplaat of een technologisch geavanceerde Smart draadloze thermostaat voor water- en elektrische vloerverwarmingen of centrale verwarmingssystemen, wij hebben verschillende opties die aan al je verwarmingseisen voldoen. Voorkom energieverspilling en bespaar veel op je energierekening door een Warmup thermostaat in je huis te installeren.

Het kiezen van de juiste thermostaat is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem effectief, efficiënt en gemakkelijk werkt. Onze koopgids voor thermostaten is een goed hulpmiddel bij het kiezen van de beste thermostaat voor jouw behoeften.

Veelgestelde vragen over vloerverwarming thermostaten

Kan ik een thermostaat op afstand bedienen?

Met onze slimme thermostaten heb je op afstand toegang tot je verwarmingssysteem via de MyHeating app voor smartphones of via de My Warmup online portal.


Kan ik een Warmup thermostaat aansluiten op mijn andere slimme technologieën in huis?

De slimme thermostaten van Warmup zijn te gebruiken met andere slimme technologie via het IFTTT-platform (If This, Then That), waardoor je de thermostaat kunt koppelen aan spraakassistenten in je huis, zoals de Amazon Echo.


Hoeveel energie kan ik besparen met een slimme thermostaat?

Als je slimme meerzonethermostaten gebruikt om de verwarming van je huis te regelen, worden alleen de kamers verwarmd die warm moeten worden, waardoor het totale energieverbruik van je huis tot 25% lager is dan bij meer eenvoudige thermostaten.


Kan ik zelf een kamerthermostaat plaatsen?

Alle bedradings- en elektrische werkzaamheden voor het installeren van warmteregelaars moeten worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en gecertificeerde elektricien.


Als ik de elektrische aansluitingen op de thermostaat maak, hoeveel verwarmingselementen kan ik dan in de klemmen plaatsen voordat ik een aftakdoos nodig heb?

Als je ervoor zorgt dat de totale belasting niet hoger is dan de maximumwaarde van de thermostaat, kun je twee verwarmingen aansluiten voordat je een aftakdoos nodig hebt.


Gerelateerde artikelen

Leer hoe je de ecologische voetafdruk van je huis kunt verminderen met onze gids voor experts.

Ontdek de vele voordelen van de 6iE Slimme WiFi-thermostaat, onze nieuwste innovatie in vloerverwarmingsregeling.

In deze blogpost worden de voordelen en nadelen van vloerverwarming toegelicht.

ido

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven