Warmup in één oogopslag

Warmup is een toonaangevende leverancier van vloerverwarmingssystemen en diensten.  We hebben meer dan 2.1 miljoen systemen verkocht meer dan 25 jaar handel en hebben dochterondernemingen in 11 landen. Met verkoop- en dienstenpartners meegerekend is Warmup actief in meer dan 60 landen wereldwijd.

woning met elektrische vloerverwarming

Onze wereldwijde ontwikkeling, productie en verkoopnetwerk vormen de basis voor verdere groei. Warmup investeert volop in onderzoek en ontwikkeling en komt vaak met innovatieve systemen op de markt.

Warmup producten zijn optimaal ontworpen en werken perfect op precies de manier waar we je op voorhand over vertellen – levenslang. Dat is de garantie die Warmup te bieden heeft.

Producten en oplossingen van Warmup:

Warmup biedt een breed scala aan producten en oplossingen om op effectieve wijze te voldoen aan de vereisten bij elk project:

  • Een scala aan verwarmingsoplossingen kunnen worden aangeboden bij allerlei soorten projecten;
  • Energieverbruik kan effectief worden bijgehouden om energiekosten terug te dringen;
  • Systemen kunnen online worden geregeld of geïntegreerd met het managementsysteem van het gebouw;
  • Daarbij komt een compleet scala aan sneeuwsmeltoplossingen die geleverd kunnen worden om opritten, paden, trappen, goten en leidingen te beschermen tegen sneeuw en ijs.

Elektrische Vloerverwarming

wegdekverwarming

Sneeuwsmeltsystemen

warmup wifi thermostaten

Diensten

We bieden volledige support voor, tijdens en na de installatie voor alle klanten, waaronder huiseigenaren, installateurs, bestekschrijvers en verkopers. Probeer ons. Test de concurrentie.

Contact

Materialen

Abonneer je op Warmup-videokanaal op YouTube om onze video’s te ontdekken en een melding te ontvangen wanneer een nieuwe wordt uitgebracht.

Abonneren

Producten

We zijn uniek gepositioneerd om alle elektrische vloerverwarming- en sneeuwsmeltsystemen te bieden voor elk residentieel of commercieel project.

Bekijk Producten

warmup vloerverwarming thermostaten

Projectreferenties

Warmup zie je terug in veel verschillende projecten, van het verwarmen van een simpele badkamervloer tot grote projecten, waaronder sneeuwsmeltoplossingen.

Bekijk referenties

warmup vloerverwarming projecten
[show-logos orderby='none' category='0' activeurl='new' style='hgrayscale' interface='hcarousel' tooltip='false' description='false' limit='0' filter='false' ]