bathroom underfloor heating
ultralight

Ultralight 4in1 vloerverwarming isolatieplaat


Onze vloerverwarmingsisolatie met hoge prestaties heeft 4in1 voordelen die helpt om stralingswarmte beter vast te houden, warmte sneller te verspreiden, geluid te verminderen en de afwerking van tegelvloeren te beschermen.

Isolatie | Warmteverspreiding | Ontkoppeling | Akoestisch

icon

Duurzame warmte om energieverbruik te verminderen

Bespaar op energiekosten. Terug te verdienen binnen 2 jaar.

icon

Verspreidt warmte beter

50% gelijkmatigere verwarming en 30% snellere opwarmtijden dan standaard borden

icon

Ingebouwde vloerbescherming met geluiddempende eigenschappen

Grotere geluiddempende plaat met ingebouwde ontkoppelingslaag om de vloerafwerking te beschermen

ultralight

Isolatie van vloerverwarming verbetert de energie-efficiëntie

Ultralight is de volgende generatie isolatie van Warmup, ontwikkeld voor snellere opwarmtijden en een eenvoudigere, flexibelere installatie. Isolatie verbetert de energie-efficiëntie van vloerverwarming aanzienlijk omdat het helpt voorkomen dat de door het systeem geproduceerde warmte ontsnapt naar de ondervloer – waardoor de stralingswarmte in de kamer blijft en de energiekosten dalen.

Ultralight is ontworpen met een meerlaagse constructiemethode voor maximale isolatie-eigenschappen en warmtegeleiding. De energiebesparende isolatielaag is omhuld door een toplaag van synthetische stof, waarop direct een verwarmingssysteem kan worden geïnstalleerd, een aluminium kern die helpt bij een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling, en een onderlaag van ontkoppelingsvlies.

Uniek 4-in-1 ontwerp met contactgeluidreductie en ontkoppelingstechnologie

De ontkoppelende onderlaag van vlies biedt een ideaal oppervlak om zich aan de ondervloer te hechten, terwijl het ook een betere bescherming biedt voor de afwerking van tegelvloeren tegen mogelijke schade door zijdelingse beweging van de ondervloer.

Ultralight heeft ook geluiddempende eigenschappen; de akoestische prestaties zijn vergelijkbaar met die van speciale akoestische producten zoals producten gemaakt van opnieuw gemalen rubber, kurk en zacht schuim. Dit doet het zonder afbreuk te doen aan zijn isolerende, warmteverspreidende of ontkoppelende eigenschappen. Ultralight is getest en beoordeeld op zijn akoestische prestaties door Intertek.

Snelle opwarmtijden en betere warmteverdeling

Het is bewezen dat de innovatieve aluminium laag in de Ultralight plaat helpt om de warmte van een vloerverwarmingssysteem sneller en gelijkmatiger te verspreiden over de vloerafwerking erboven – waardoor je van een comfortabelere omgeving kunt genieten. Met Ultralight kun je snelle opwarmtijden verwachten van slechts 27 minuten om een kamer op de optimale temperatuur te brengen.

Het gebruik van een Warmup Slimme Thermostaat naast je nieuwe vloerverwarming systeem en Ultralight zal de energieprestaties van je huis verbeteren. Onze 6iE slimme wifi-thermostaat kan je helpen 25% te besparen op je energierekening en biedt automatische verwarmingsfunctionaliteit zodat je huis altijd op de juiste temperatuur is, op het juiste moment, voor jou.

Ultralight-board-and-box

Lichter, gemakkelijker om mee te werken en stofvrij

Het grotere ontwerp van Ultralight in vergelijking met traditionele isolatieplaten dekt 28% meer van het vloeroppervlak en de lichte maar duurzame constructie betekent dat het minder dan de helft van het gewicht van andere platen is – wat betekent dat je een ruimte van 15 m2 met Ultralight in één keer kunt bedekken, in plaats van drie keer met standaardplaten.

Zonder cementcoating is Ultralight ook flexibeler dan andere isolatieplaten en kan het gemakkelijk op maat worden gezaagd zonder risico op stof. Het kan gebruikt worden met bijna alle vloerafwerkingen en heeft een beperkte garantie van 10 jaar voor jouw gemoedsrust.

Als je overweegt om binnenkort vloerverwarming met isolatie te installeren, overweeg dan om een grondige warmteverliesberekening uit te voeren om inzicht te krijgen in de verwarmingsbehoeften en isolatiebehoeften van je huis.

Technische informatie

Get A Quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven