woonkamer met vinyl vloer

Vloerverwarming voor je woonkamer


Maak van je woonkamer een warme en uitnodigende ruimte met vloerverwarming.

contemporary lounge with staircase

Waarom vloerverwarming in je woonkamer installeren?

Woonkamers zijn vaak de meest sociale ruimtes in je huis; hier vermaak je je en breng je tijd door met vrienden en familie. Het installeren van vloerverwarming in je woonkamer verhoogt het comfort en de gezelligheid, waardoor het een plek wordt waar je echt kunt ontspannen.

Voordelen

Vloerverwarming is een energiezuinige, rendabele oplossing voor de verwarmingsbehoeften van je woonkamer. Naast de slaapkamer is de woonkamer meestal de ruimte in huis waar je de meeste tijd doorbrengt; na een lange werkdag is het de ruimte waar we ontspannen en onszelf vernieuwen. Met Warmup vloerverwarming en verwarmingsregelaars wordt je woonkamer zachtjes verwarmd tot je ideale comforttemperatuur op tijd voordat je thuiskomt. De stralingswarmte van een vloerverwarming verbetert ook de luchtkwaliteit in je woonkamer doordat er minder stof circuleert in vergelijking met traditionele radiatoren.

Vloerverwarming is een discrete manier van huisverwarming omdat het geen muurruimte inneemt. Als je je woonkamer aan het renoveren bent of je droomhuis vanaf de grond aan het opbouwen bent, betekent vloerverwarming dat je geen compromissen hoeft te sluiten in je interieurplannen. Je hoeft je meubels niet meer rond vaste radiatoren te plaatsen; vloerverwarming biedt meer ontwerpvrijheid.

Warmup levert een breed assortiment van zowel elektrische als watervloerverwarmingssystemen. Watersystemen worden meestal aanbevolen voor nieuwbouwprojecten, terwijl elektrische systemen perfect zijn voor woonkamerrenovaties.

Welk systeem kiezen?

DCM-PRO Systeem

Het DCM-PRO systeem heeft een anti-breukmat die schade aan woonkamers met tegelvloeren helpt voorkomen.

Folieverwarming

De Folieverwarming is perfect voor woonkamers met tapijten. Hij verspreidt warmte snel en efficiënt voor een zachtere vloerafwerking.

Ultra-12 systeem

Het Ultra-12 systeem is een vloerverwarmingssysteem met een laag profiel dat geschikt is voor renovatieprojecten in woonkamers.

Kosten van vloerverwarming in de woonkamer

Dankzij hun energie-efficiëntie hebben Warmup vloerverwarmingen lage verbruikskosten, waardoor ze de perfecte verwarmingsoplossing voor je woonkamer zijn. Bekijk onze verbruikskostencalculator om een idee te krijgen van hoeveel het zou kosten om je huis te verwarmen.

modern white living room and bedroom with underfloor heating

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven