bathroom collection background blurred

12V-StickyMat Verwarmde Douche


Innovatie in comfort en design voor je doucheruimte in de badkamer. Ideaal als secundaire warmtebron. Kan aan de muur en op de vloer worden geïnstalleerd.

De StickyMat 12V heeft een vermogen van 100W/m² en werkt met een 230V/12V SELV transformator. De verwarmingselementen zijn bevestigd op een 50 cm breed zelfklevend gaas voor een snelle en eenvoudige installatie. Je kunt de wanden, sauna banken en vloer van je douche bekleden.

 

Hoe werkt de StickyMat 12V?

De verwarmde douche is gemaakt met de Warmup StickyMat 12V. Het is een innovatie die het comfort van elektrische vloerverwarming naar je badkamer, wellnessruimte en spa brengt.

Dit is de enige oplossing op de markt die je een ruimte vol comfort kan bieden in de douche, spa en hammam. De verwarmingsmat, die geïntegreerd is onder de coating van de wateroppervlakken, maakt het mogelijk om een comfortabele temperatuur te bereiken en voorkomt tegelijkertijd stagnatie van water en het risico op schimmelvorming.

De StickyMat 12V heeft een vermogen van 100W/m² en werkt met een 230V/12V SELV transformator (Zeer laag veiligheidsvoltage). De verwarmingselementen zijn bevestigd op een 50 cm breed zelfklevend gaas voor een snelle en eenvoudige installatie. Je kunt de wanden en vloer van je douche bekleden.

De StickyMat 12V oplossing werkt op zeer lage spanning en voldoet aan de beperkingen van NF C 15-100, waardoor je veilig volume 0 en 1 van badkamers kunt inrichten.

De StickyMat 12V mat is verkrijgbaar in verschillende lengtes en past zich perfect aan je projecten aan. Het zelfklevende gaas zorgt voor een eenvoudige installatie en blijft onzichtbaar. De verwarmingsmat is namelijk slechts 2 mm dik, perfect gecoat direct onder de coating.

De voordelen van de verwarmde douche

Comfortabel en homogeen

Dankzij de lage temperatuur verspreidt de Warmup StickyMat 12V een zachte en aangename warmte over het hele bedekte oppervlak. De verkregen temperatuur is perfect gelijkmatig en homogeen.

Esthetisch en veilig

De Warmup 12V elektrische vloerverwarming is volledig onzichtbaar en maakt 100% van de woonruimte vrij. Het is volkomen veilig, er is geen direct contact met de verwarmingselementen mogelijk, waardoor elk risico op brandwonden of verstikking wordt vermeden.

Zuinig en eenvoudig

Zuinig en Eenvoudig het Warmup StickyMat 12V lage temperatuur systeem zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor je je energieverbruik kunt optimaliseren. Met behulp van de thermostaat wordt de temperatuur flexibel en nauwkeurig geregeld.

Hygiënisch en gezonder

In overeenstemming met artikel 35.2 van het decreet van 06/23/78 is de temperatuur van de elektrische vloerverwarming beperkt tot 28°C. De aldus verkregen temperatuur in de verwarmde ruimtes is dus perfect gezond. Bovendien droogt de StickyMat 12V mat de lucht niet uit, geeft hij geen geur af en veroorzaakt hij geen stofverplaatsing.

Gemakkelijk te installeren

Het Warmup StickyMat 12V systeem bestaat uit twee dunne kabels van 1 mm dik, bevestigd op een zelfklevend glasvezelnet, zodat je het indien nodig kunt verplaatsen. De lijm houdt de frames stevig vlak op de drager. Inkapseling in lijmmortel en/of vezelversterkte pleister is eenvoudig en voorkomt het risico dat de verwarmingskabel blijft haken.

De mat rolt snel af, wat de installatietijd met 35% verkort, voor een veilige en snelle installatie van elektrische vloerverwarming. De twee verwarmingselementen zijn gemaakt van fluorpolymeer, voor een uitzonderlijke robuustheid en levensduur, met behoud van een gladde uitvoering waardoor ze in de lijmmortel kunnen worden gecoat.

Het 12v systeem kan gekoppeld worden aan een StickyMat vloerverwarming systeem als onderdeel van een renovatie om de badkamervloer volledig te verwarmen.

Garanties

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je de verwarming per ongeluk beschadigt tijdens de installatie, stuur hem dan terug naar Warmup en we vervangen hem gratis door een andere verwarming van hetzelfde model.
Warranty

15 jaar garantie

Dit product heeft 15 jaar garantie. We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

Ook heb je nodig

6ie smart wifi thermostat

Thermostaten

De keuze van de thermostaat is cruciaal om de efficiëntie van het vloerverwarmingssysteem te garanderen. Van handmatige thermostaten tot programmeerbare WiFi-thermostaten, Warmup heeft een assortiment thermostaten dat aan je behoeften voldoet.

insulation board

Isolatie

De Warmup isolatiepanelen zijn volledig waterdicht, voorkomen warmteverlies en zorgen voor een snelle opwarming.

12V StickyMat Transformator

De Sticky Mat 12V transformator is verplicht in combinatie met het Sticky mat 12V frame voor zones 0 en 1 van de badkamers.

Het is een SELV transformator, een verplicht element volgens NF 15-100 in zones 0 en 1.

Get A Quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Transformeer de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven