modern white tile bathroom interior

Elektrische radiatoren

Warmup's collectie van elektrisch verwarmde handdoekrekken biedt een stijlvol ontwerp en geweldige functionaliteit en is het perfecte accessoire voor de badkamer.

single-bar heated towel rail

Handdoekenhouder enkele stang

Geïnspireerd door hedendaags hoteldesign met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen, update je toevluchtsoord in de stad door een of meer van onze handdoekhouders met enkele stang te installeren voor moeiteloos warme handdoeken.


Bekijk Product ➝
multi-bar towel rail

Elektrische handdoekenrek meerdere stangen

Creëer een adembenemende badkamer met architectonische momenten met onze Multi-staaf Handdoekbeugel. Deze rails heeft een snelle opwarmtijd en is groot genoeg om alle handdoeken in je huis snel op te warmen. 


Bekijk Product ➝
heated towel rails

Energiezuinige, elektrische droogverwarmingstechnologie

Er gaat niets boven een verwarmde handdoek na een verfrissend bad of douche en Warmup’s serie verwarmde handdoekrekken combineren een klassiek ontwerp met onze geavanceerde elektrische verwarmingstechnologie om een vleugje luxe in je badkamer te brengen.

De handdoekhouders van Warmup zijn verkrijgbaar met één stang of meerdere stangen en in een groot aantal maten en afwerkingen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en zijn ideaal voor badkamerrenovatieprojecten of nieuwbouwbadkamers. Door gebruik te maken van onze befaamde elektrische verwarmingsdraden voor een zachte, stralende warmte voor je handdoeken, maken de rails gebruik van droge verwarmingstechnologie – zonder vloeistof en dus zonder risico op lekken.

heated towel rails

Eigentijds ontwerp, gemaakt van roestvrij staal van hoge kwaliteit 304

De collectie handdoekhouders is geïnspireerd op de klassieke stijl, deskundig ontworpen door ons eigen team van ontwerpers en onderzoekers en is perfect voor alle badkamerthema’s. Ze zijn gemaakt van het beste roestvrij staal met een 304-classificatie, waardoor ze bestand zijn tegen vlekken en corrosie – perfect voor gebruik in de badkamer.

heated towel rails in a range of sizes

Breed assortiment maten en stijlen - Kies de perfecte handdoekhouder voor je badkamer

De verwarmde handdoekrekken zijn verkrijgbaar in modellen met één stang en met meerdere stangen en in verschillende afwerkingen; kies de ideale stang voor jouw badkamer of natte ruimte.

heated towel rails in a range of sizes

Eenvoudig te installeren en intuïtief te bedienen

De handdoekbeugels zijn snel te installeren door een gekwalificeerde installateur en worden geleverd met vijf jaar garantie. Er zijn twee aanbevolen besturingsmethoden om de rail efficiënt te bedienen; je kunt de rail aansluiten op je bestaande aardlekschakelaar beveiligde badkamerverlichtingscircuit voor automatische werking wanneer het licht wordt ingeschakeld of je kunt de rail bedienen met een onafhankelijke werkschakelaar die stroom levert op aanvraag.

Het is mogelijk om een bestaande vloerverwarmingsthermostaat te gebruiken om de handdoekrail te regelen, maar dit kan leiden tot een inefficiënte werking, omdat de rail begint met verwarmen voordat dit nodig is en aan en uit gaat terwijl de vloerverwarming de optimale comforttemperatuur in de badkamer handhaaft. Verwarmde handdoekrekken van Warmup worden niet aanbevolen voor installatie in gipsplaat, omdat deze wandconstructie geen stabiele ondersteuning biedt. Voor meer veiligheid moet je bij het installeren een afstand van 600 mm aanhouden tussen de vloer en de onderste rail.

wet heated towel rail

IP55 – Geschikt voor gebruik in Zone 1 en 2

Onze verwarmde handdoekhouders kunnen overal in zone 1 en 2 worden geïnstalleerd dankzij hun IP55-classificatie, wat betekent dat ze zonder veiligheidsproblemen in contact kunnen komen met water. De roestvrijstalen constructie voorkomt ook mogelijke corrosie door water. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde elektricien over beperkingen in zones.

Gerelateerde artikelen

Denk je erover om je badkamer te vernieuwen? Overweeg deze geweldige verwarmingsideeën van Warmup.

Ontdek welk vloerverwarming systeem het beste is voor jouw badkamer en hoeveel het gaat kosten.

underfloor-heating-flooring

Ontdek hoe onze vloerverwarmingssystemen kunnen werken met alle vloertypes.

ido

Creëer de perfecte badkamerbeleving

De Warmup badkamercollectie combineert geavanceerde technologie met klassiek design om de stijlvolle badkamer van je dromen te creëren.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven