bathroom collection background blurred

Elektrische handdoekenrek meerdere stangen


Onze verwarmde handdoekrekken met meerdere stangen zijn perfect voor grotere kamers en vormen een opvallend middelpunt in je badkamer.

multi-bar heated towel rail

Perfect voor grotere badkamers en natte ruimtes

Als je een grotere badkamer renoveert of een nieuwe natte ruimte ontwerpt als onderdeel van een nieuwbouwproject, dan biedt de collectie elektrische handdoekrekken met meerdere stangen van Warmup een energiezuinige, ruimtebesparende oplossing voor het opwarmen van handdoeken na een ontspannend bad of douche. De handdoekrekken maken gebruik van onze geavanceerde droge verwarmingstechnologie, zijn vloeistofvrij en hebben een snelle opwarmtijd, waardoor ze ideaal zijn voor gezinsbadkamers of grotere natte ruimtes met een hoog gebruik.

heated towel rails

Klassiek, op architectuur geïnspireerd ontwerp met twee stijlopties

Levert een geweldige functionaliteit met een prachtig ontwerp en is verkrijgbaar in twee stijlopties, de Anise en de Hawthorn en in meerdere maten; installeer een multistang handdoekrek in ladderstijl in je badkamer om een adembenemende ruimte te creëren die geïnspireerd is op hedendaagse architectuur.

De Anise ronde handdoekhouder met meerdere stangen

De Anise heeft een afgeronde rail en levert een vleugje nonchalante elegantie aan je badkamer. Met zijn gladgestreken rechte lijnen verwarmt de Anise je handdoek snel en efficiënt en is hij ideaal voor meer traditionele badkamerontwerpen.

De Hawthorn vierkante handdoekhouder met meerdere stangen

Als je op zoek bent naar een handdoekhouder met een eigentijds randje, dan is onze serie Hawthorn verwarmde handdoekhouders met meerdere stangen de perfecte keuze. Door het vierkante ontwerp van de rails zijn ze bijzonder geschikt voor natte ruimtes met een moderne uitstraling.

multi-bar heated towel rail

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Onze handdoekhouders met meerdere stangen kunnen snel door een gekwalificeerde installateur in je badkamer worden geïnstalleerd en kunnen worden bediend door ze aan te sluiten op je bestaande, met aardlekschakelaar beveiligde badkamerverlichtingscircuit of met een aparte aan/uit-knop.

Alle Warmup Handdoekstangen worden geleverd met een bevestigingsset met alle onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle eerste installatie – hieronder vind je de uitgebreide installatiehandleiding voor onze Multi-Bar Handdoekstangen.

8 bar heated towel rail schematics

Kies uit drie maten

4 Stangen handdoekhouder

De kleinste van onze multi-stangen verwarmde handdoekhouders, de 4 stangen, is ideaal voor kleinere ruimtes zoals en-suite badkamers en doucheruimtes.

6 Stangen handdoekhouder

Onze optie met 6 stangen is perfect voor een badkamer van gemiddelde grootte. De extra breedte in vergelijking met de 4 stangen, 8 stangen stijlen maakt het bijzonder handig voor het opwarmen van grotere badhanddoeken.

8 Stangen handdoekhouder

Als grootste handdoekhouder van de collectie is de 8 multi-stangen handdoekhouder ideaal om meer dan één handdoek tegelijk te verwarmen.

Technische informatie

Documentatie
Technische specificaties
Get A Quote

Creëer de perfecte badkamerbeleving

De enkele elektrische handdoekhouders van Warmup geven een moderne draai aan een klassiek badkamerinterieur.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven