moderne slaapkamer met armstoel

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is een schonere, energiezuinigere manier om een huis te verwarmen. De hoogwaardige, kostenbesparende elektrische systemen van Warmup maken gebruik van ultradunne verwarmingskabels of -matten die onder de vloer worden geïnstalleerd om warmte zachtjes door de ruimte te geleiden. Deze systemen zijn snel en probleemloos te installeren en door hun vlakke ontwerp zijn ze ideaal voor renovatieprojecten.

DCM-PRO V3 elektrische verwarming

DCM-PRO Hoog Wattage

DCM-PRO noppenplaat is een verwarmd ontkoppelingssysteem dat ontworpen is voor snelle installatie in alle ruimtes. Ideaal onder tegels omdat het systeem de tegelvloer beschermt tegen scheuren en kieren die ontstaan door seizoensgebonden temperatuurschommelingen.


Bekijk Product ➝

StickyMat

StickyMat heeft een ultradunne draad van 2,5 mm die de vloerniveaus nauwelijks verhoogt. Het systeem bestaat uit een voorgemonteerde verwarmingsdraad die is bevestigd aan een zelfklevend gaas dat eenvoudig over de vloer kan worden gerold.


Bekijk Product ➝

Folieverwarming

Het folieverwarmingssysteem is ideaal voor installatie onder houten, laminaat en tapijt vloeren. Het is vooral geschikt voor regelmatig gevormde ruimtes en biedt een 'droge' installatie zonder dat er een dekvloer of egaline nodig is.


Bekijk Product ➝

DCM-PRO Laag Wattage

Het DCM-PRO laag vermogen vloerverwarmingssysteem is de ideale oplossing voor projecten met lage energievereisten. Een ideale passief bouw product.


Bekijk Product ➝

PVC Mat

Het PVC-StickyMat zelfklevend verwarmingsmat bestaat uit een voorgeplaatste verwarmingskabel in een sterk, zelfklevend glasvezelnet en is ideaal voor keramische of stenen vloeren.


Bekijk Product ➝

Betonkabel

Betonkabel is ontworpen voor installatie in betonnen dekvloeren. Geschikt voor bijna alle vloerbedekkingen en vooral voor ruimtes waar de vloer kan veranderen tijdens de levensduur van de verwarming.


Bekijk Product ➝
Stickymat 3D wandverwarming

StickyMat 3D

Het StickyMat 3D Wandverwarming System is een elektrische verwarmingsmat die luxe warmte geeft aan betegelde badkamermuren. De sterke zelfklevende achterkant zorgt voor een snelle en probleemloze installatie en is verkrijgbaar in verschillende maten.


12v verwarming

StickyMat 12V

De 12V StickyMat oplossing is exclusief bij Warmup verkrijgbaar en stelt je in staat om de wanden en vloer van je douche, stoomcabine of sauna te verwarmen. Ook te gebruiken in saunabanken.


vloerverwarmingsmat badkamer

Elektrische verwarmingsmatten

Elektrische vloerverwarmingsmatten zijn ideaal voor renovatieprojecten, omdat ze een verwarmingsoplossing met een laag profiel en een snelle installatietijd bieden. Alle elektrische vloerverwarmingen van Warmup maken gebruik van BEAB, VDE of FIMKO goedgekeurde, ultradunne verwarmingselementen om het vloeroppervlak snel en toch zachtjes te verwarmen. Er zijn twee belangrijke Warmup elektrische vloerverwarmingsmatten; de StickyMat en de folieverwarming.

StickyMat Systeem

De Warmup StickyMat verwarmingsmat is een superdun elektrisch vloerverwarmingssysteem dat het vloerniveau niet verhoogt, in de vorm van voorgeplaatste kabels die aan een kleverige gaasrug zijn bevestigd. Ons StickyMat 3D Systeem is speciaal ontwikkeld om stralingswarmte naar de badkamermuren te brengen. De StickyMat verwarmingsmat is verkrijgbaar in twee verschillende vermogens: 150W/m2 en 200W/m2. Het hogere vermogen is speciaal ontworpen voor ruimtes met veel warmteverlies, zoals serres of niet geïsoleerde kamers.

Folieverwarming

De Warmup Folieverwarming is ontworpen voor installatie onder houten en laminaatvloeren of onder zachte en veerkrachtige vloerbedekkingen zoals tapijt, en andere zwevende vloerafwerkingen. Het Folieverwarmingssysteem is vooral geschikt voor grote en regelmatig gevormde ruimtes. De aluminiumfolie van de Folieverwarming verspreidt de warmte effectief en daarom is de warmteafgifte van de Folieverwarming van 140W/m² voldoende voor de meeste verwarmingsbehoeften.

minimalistische zwarte keuken

Elektrische verwarmingskabels

Verwarmingskabels bieden een flexibele oplossing voor elektrische vloerverwarming in kamers met onregelmatige vormen of met veel vaste objecten.

Betonkabelsysteem

De Warmup Betonkabel is 6 mm dik en is een ideale oplossing voor het verwarmen van estrikvloeren van elk formaat. Eenmaal geïnstalleerd kan de dekvloer bedekt worden met een vloer naar keuze.

DCM-PRO laag wattage

DCM-PRO verwarmd ontkoppelingssysteem

Het DCM-PRO systeem is de nieuwste innovatie van Warmup, waarbij de verwarmingskabel tussen de gietnaden van de mat wordt gelegd; dit zorgt voor een snelle installatie en een meer gecontroleerde warmteafgifte. De DCM-PRO biedt ook een goede bescherming van je vloerbedekking, met name om te voorkomen dat tegels scheuren door seizoensgebonden temperatuurveranderingen in de ondervloer. De warmteafgifte van dit systeem varieert afhankelijk van hoe je de verwarmingskabel plaatst.

Veelgestelde vragen over elektrische vloerverwarming

Kan ik een elektrisch systeem gebruiken voor alle vloerafwerkingen?

We bieden verwarmingssystemen voor bijna alle vloertypen; van pvc, steen, laminaat, tapijt, vinyl, parket, tegels en hout. Lees onze gids voor vloerbedekkingen om het beste systeem voor jouw behoeften te vinden.


Kan ik vloerverwarming in slechts één kamer installeren?

Ons assortiment water- en elektrische vloerverwarming kan achteraf in slechts één kamer worden geïnstalleerd als een ‘bijverwarming’ naast je bestaande verwarmingssysteem of in je hele huis worden gebruikt als de belangrijkste warmtebron.


Is elektrische vloerverwarming snel te installeren?

Elektrische vloerverwarmingssystemen kunnen snel geïnstalleerd worden, sommige verwarmingen kunnen in kleinere ruimtes in minder dan een dag geïnstalleerd worden. Alle systemen moeten worden geïnstalleerd door een volledig gekwalificeerde installateur die al eerder met vloerverwarming heeft gewerkt.


Moet ik isolatie aanbrengen met een elektrische vloerverwarming?

Ja, dat moet je doen. Om ervoor te zorgen dat vloerverwarming zo effectief mogelijk werkt, moet je een laag hoogwaardige isolatie gebruiken om de opwarmtijd van het systeem te verlengen, de stralingswarmte gelijkmatig door de ruimte te verspreiden en warmteverlies te beperken.


Hoeveel kost de aanschaf van elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarmingen zijn een betaalbare manier om duurzame warmte in je huis te brengen. Je kunt een compleet Warmup elektrisch systeem, inclusief verwarming, isolatie en een bijbehorende thermostaat, voor een kleine badkamer kopen voor minder dan €400 + BTW.


Ook heb je nodig

elektrische isolatieplaat

Isolatieplaten

Isolatieplaten verminderen de opwarmtijd van vloerverwarming en de gebruikskosten aanzienlijk.

dual overlay

Dubbele bovenlaag

Dubbele bovenlaag is een vrij zwevende ondervloer voor gebruik met tapijt, vinyl en linoleum vloerafwerkingen.

Geïsoleerde ondervloer

Geïsoleerde onderlaag

Te gebruiken met Folieverwarming - met effectieve akoestische eigenschappen om contactgeluid te verminderen.

Gerelateerde artikelen

Je hebt dus besloten dat je je huis wilt verwarmen met vloerverwarming, maar hoe kies je tussen een elektrisch systeem en een systeem op waterbasis?

Ontdek de kosten en details van een energiezuinig vloerverwarmingssysteem voor slaapkamers.

Ontdek alles wat je moet weten over de veiligheid van elektrische vloerverwarmingen in je huis.

get a quote

Ontvang vandaag nog een gratis offerte

Ontdek het perfecte elektrische vloerverwarmingssysteem voor jouw huis, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle installatietijden.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven