Warmup garanties

Met meer dan 30 jaar ervaring in het verwarmen van huizen over de hele wereld hebben we vertrouwen in ons geavanceerde onderzoek en productontwerp en veel van onze vloerverwarmingssystemen worden geleverd met een levenslange garantie voor je gemoedsrust.

We begrijpen ook dat er tijdens de installatie fouten kunnen worden gemaakt; daarom leveren we onze beroemde SafetyNet Installatiegarantie. Deze beschermt je in geval van schade aan de vloerverwarmingen of verwarmingsbuizen tijdens de installatie van het systeem. Als er toch schade optreedt, vervangen we deze gratis.

De geweldige garanties op onze producten zijn mogelijk dankzij onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, de voortdurende kwaliteitsgarantie van het ISO 9001-proces en de testvereisten van de BEAB en andere regelgevende instanties. Daarom geloven we niet dat alle garanties hetzelfde zijn. We adviseren om de echte inhoud van de garanties van andere bedrijven te controleren voordat je een aankoop doet. Warmup garanties worden geleverd met gegarandeerde accreditatieniveaus, sterke financiële steun en meer dan 20 jaar ervaring.

Garantieduur

Alle Warmup producten hebben een garantie als het artikel binnen 30 dagen bij Warmup is geregistreerd en door een gekwalificeerde aannemer is geïnstalleerd in overeenstemming met de bouwvoorschriften. Zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Thermostaten

Alle Warmup thermostaten, regelaars en bedradingscentra hebben een garantie van 3 jaar en 12 jaar voor e Element en 6ie icm Warmup mat of kabelssysteem. Een levenslange garantie-upgrade is beschikbaar op de 6iE Slimme WiFi-thermostaat, Element Thermostaat en Tempo Digitale Programmeerbare Thermostaat.

Watersystemen

Warmup PE-RT vloerverwarming Buis - Lifetime Warranty.

Warmup AL-PE-RT Vloerverwarmingsbuis - 50 jaar Garantie.

Warmup Verdeler - 10 jaar Garantie

Warmup Thermomotoren - 2 jaar Garantie.

Warmup pompen - 2 jaar garantie

Bedieningscentra - 3 jaar garantie

Elektrische systemen

Warmup Los kabelsysteem - Lifetime Limited Warranty.

Warmup Sticky Mat systeem - Lifetime Limited Warranty

Warmup DCM-PRO systeem - Lifetime beperkte garantie.

Warmup Betonkabel - Lifetime Beperkte Garantie.

Warmup Folieverwarming - 15 Jaar Garantie

Alle Warmup isolatieplaten hebben een garantie van 5 jaar.

underfloor heating Installation

SafetyNet™ Installatiegarantie

Wij waren het eerste merk op de markt dat een SafetyNet™ Installatiegarantie bood op onze verwarmingsdraden en -buizen.

Als je het verwarmingselement of de buis per ongeluk beschadigt tijdens het installeren van het systeem en voordat je de dekvloer of vloerbedekking aanbrengt, vervangen we deze gratis. De SafetyNet™ Installatiegarantie dekt geen andere soorten schade, verkeerd gebruik of onjuiste installatie door onjuiste lijm of ondervloer en er is een limiet van één gratis vervangende verwarming per klant of installateur. Neem binnen 30 dagen na aankoop van het artikel contact op met onze 24-uurs technische ondersteuningslijn op 0345 345 2288 om te regelen dat er een vervangend artikel naar je wordt opgestuurd.

get a quote

Registreer je garantie vandaag

Met meer dan 20 jaar ervaring in het verwarmen van huizen over de hele wereld hebben we vertrouwen in ons geavanceerde onderzoek en productontwerp en veel van onze vloerverwarmingssystemen worden geleverd met een levenslange garantie voor je gemoedsrust.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven