Product Accreditaties

Onze productaccreditaties zijn onder andere: BEAB, cUL, CSA, FIMKO, ETL en UL. Daarnaast zijn we lid van BEAMA en TTA en hebben we het BSI ISO 9001 certificaat.

BEAMA is een toonaangevende brancheorganisatie voor de elektrotechnische industrie in Europa. Het lidmaatschap van Warmup in deze onafhankelijke kennisbank en forum van deskundigen toont aan dat we een verantwoordelijke leverancier van vloerverwarming zijn.

TTA, The Tile Association, vertegenwoordigt de wand- en tegelbranche in het VK. We zijn lid van deze vereniging om te laten zien dat we een gerenommeerd vloerverwarmingsmerk zijn met een oprecht belang in het leveren van de best mogelijke producten en service aan de markt.

Toonaangevende Keurmerken

BEAB component Keurmerk

Het BEAB Component Approved Mark is een keurmerk voor elektrische veiligheid dat betekent dat onze producten zijn beoordeeld door BEAB, de toonaangevende onafhankelijke Britse keurmerkspecialist, volgens de hoogste Europese en internationale normen. Onze losse kabelsystemen en ProWire systemen hebben het BEAB Component Approved Mark.

BEAB Fabrieks Goedgekeurd Merk

Het BEAB Factory Approved Mark geeft aan dat BEAB heeft bevestigd dat de fabriek voldoet aan de strengste productie- en veiligheidsnormen, die voortdurend moeten worden gehandhaafd om deze goedkeuring te behouden. Je kunt erop vertrouwen dat onze producten worden gemaakt volgens hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor je volledige zekerheid hebt.

CSA / CSAus Merken

Het CSA-merk op onze producten betekent dat een monster van onze producten is gecertificeerd volgens de geldende normen. Dit zijn onder andere het American National Standards Institute (ANSI), Underwriters Laboratories (UL), CSA Group (CSA), NSF International (NSF) en andere Noord-Amerikaanse en wereldwijde organisaties.

Folieverwarming rol

UL / cUL-markeringen

UL-normen worden gebruikt om producten, onderdelen, materialen en prestaties te beoordelen.

De Warmup sneeuwsmeltsystemen voor daken en dakgoten en de ontdooikabel dragen het UL-keurmerk.  Je kunt erop vertrouwen dat onze verwarmingen seizoen na seizoen werken dankzij deze onafhankelijke accreditatie.

De-icing and Snow-melting Equipment
Industrial and Commercial Pipe-heating Cable
Mobile/Manufactured Home Pipe-heating Cable
Radiant Heating Equipment
Radiant Heating Equipment Certified for Canada
Temperature-indicating and -Regulating Equipment
Temperature-indicating and -Regulating Equipment Certified for Canada

BSI ISO 9001

Warmup is gecertificeerd door BSI volgens ISO 9001: 2015, de nieuwste versie van de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001: 2015 beschrijft de vereisten voor kwaliteitsmanagementsystemen die zijn gebaseerd op de volgende principes: sterke klantgerichtheid met behulp van een procesbenadering om de werking te ondersteunen, betrokkenheid van het topmanagement met behulp van een op risico’s gebaseerde benadering van besluitvorming en voortdurende verbetering.

Dit certificaat bevestigt dat we strenge kwaliteitsbeheerprocessen hanteren en handhaven voor het ontwerp, de ontwikkeling en de levering van onze systemen. Het volgen van deze processen resulteert in efficiëntie bij het leveren van oplossingen aan onze klanten wereldwijd.

ISO Certificate 9001

StickyMat 3D

FIMKO Markering

De FIMKO accreditatie is ontworpen om fabrikanten te helpen en te ondersteunen bij het beheren van de kwaliteit van hun producten en activiteiten.

Warmup sneeuwmeltsystemen voor daken en dakgoten en zelfregulerende ontdooikabel dragen het FIMKO keurmerk. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat ons assortiment buitenverwarming jaar na jaar werkt, zodat je een veilige en handige oplossing voor buitenverwarming hebt.

FIMKO Frost Protection Cable Approval Certificate

FIMKO Snowmelt Cable Approval Certificate

FIMKO Asphalt Snowmelt Cable Approval Certificate

FIMKO Self-Regulating Cable Approval Certificate

RIBA erkende CPD aanbieder

Warmup is an accredited member of the RIBA CPD Providers Network. The RIBA CPD programme is designed for architects and other building professionals to develop and maintain their key skills and competencies.

Warmup biedt een door RIBA erkend CPD-seminar, de “Introductie tot vloerverwarming”, waarin alles aan bod komt wat je moet weten om op de hoogte te blijven van de nieuwste systemen, technologieën en best practices.

6iE smart thermostat

ETL Keurmerk

Het ETL-merk van Intertek is een Noord-Amerikaans veiligheidsmerk, wat betekent dat producten met dit merk zijn getest en voldoen aan de eisen van de voorgeschreven productveiligheidsnormen voor Noord-Amerika.

Warmup sneeuwsmeltsystemen voor daken en dakgoten en ontdooikabels dragen het ETL-merk.  Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat ons assortiment buitenverwarming jaar na jaar werkt, zodat je een veilige en handige oplossing voor buitenverwarming hebt.
ETL Approval

CIBSE geaccrediteerde CPD aanbieder

Warmup is geaccrediteerd lid van CIBSE CPD Course Providers. CIBSE is een professionele ledenorganisatie met meer dan 21.000 leden in 100 landen wereldwijd.

Warmup’s CPD met de titel “Hoe specificeer je vloerverwarming” houdt je op de hoogte van de laatste technische informatie die je moet weten over de groeiende vloerverwarmingsmarkt.

CIBSE CPD certificate

get a quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven