thermostat banner living room
Element

Element WiFi thermostaat


De Warmup Element WiFi Slimme Thermostaat is ontworpen om een stijlvol ontwerp en functionaliteit voor je huis te bieden. Hij biedt energiezuinige verwarmingsregeling voor alle Warmup vloerverwarmingsoplossingen. De Element is een thermostaat die geschikt is voor elektrische en waterverwarmingssystemen, kan geprogrammeerd worden en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de gewenste temperatuur op het juiste moment te garanderen.

Voordelen

icon

Altijd op de juiste temperatuur

SmartGeo technologie zet de verwarming automatisch lager als je weggaat en warmt weer op als je aankomt, waardoor de CO2-uitstoot tot 25% wordt verminderd.

icon

Weersafhankelijke "vroege start"

Geavanceerde functie voor vroege start die werkt met de plaatselijke weersvoorspelling om de verwarming op precies het juiste moment in te schakelen, ongeacht de omstandigheden buiten.

icon

Gemakkelijk te gebruiken

De verwarmingselementen zijn eenvoudig te gebruiken en hoeven niet geprogrammeerd te worden. Het instellen kan in een paar eenvoudige stappen worden voltooid.

Element

Stijlvol ontwerp, intuïtieve bediening

De Element wifi-thermostaat is verkrijgbaar in twee kleuren die passen bij je interieurstijl en is de perfecte manier om de voordelen van energie-efficiënte slimme vloerverwarming in je huis te introduceren.

De Element heeft aanraakknoppen en een eenvoudig display voor nauwkeurig beheer van de vloerverwarming in je huis en biedt echt gebruiksgemak – je hoeft alleen maar te scrollen en te tikken om de temperatuur te veranderen. Het slanke, onopvallende ontwerp past in elk interieur.

Element

Energiebesparende technologie

De Element maakt gebruik van SmartGeo-technologie om jouw routines te leren – en biedt automatisch stralingswarmte op de juiste temperatuur, op het juiste moment voor jou.

Gebruik de gratis MyHeating app voor iOS en Android om je vloerverwarmingssysteem te bedienen en je energieverbruik en kosten te bekijken. Als je de Element met de MyHeating app gebruikt, kun je het energieverbruik en de CO2-uitstoot met wel 25% verminderen.

Lees meer over de energiebesparende functies van de MyHeating app.

Element

Design, robuust en duurzaam

De Element WiFi thermostaat combineert Warmup’s toonaangevende bouwkwaliteit en ondersteuning met een elegant ontwerp, perfect voor projecten waar stijl en prestaties prioriteit hebben.

De licht doorlatende matte behuizing absorbeert omgevingskleuren om perfect te passen bij de muren en de gepolijste roségoudkleurige accenten brengen subtiele warmte en helderheid. De gewaagde donkere afwerking combineert inktzwarte reflecties met donkerder metallic accenten voor een zelfverzekerde, ingetogen look.

De Element WiFI Thermostaat past qua formaat bij standaard lichtschakelaars en vormt zo een samenhangende aanvulling op je interieur. Het minimalistische randloze display maakt interactie intuïtief, met eenvoudige omhoog- en omlaag knoppen voor de temperatuur en een interface op basis van pictogrammen die geschikt is voor gebruikers in elke taal.

Element

Werkt met de Warmup Smart producten

De Element wifi-thermostaat kan naast de 6iE wifi-thermostaat worden gebruikt, allemaal via dezelfde MyHeating app. Dit betekent dat je in één zone kunt genieten van het grote full colour touchscreen van de 6iE en in een andere zone van het eenvoudiger ontwerp van de Element, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. De MyHeating app maakt het eenvoudig om al je zones vanaf één scherm te bedienen en combineert gegevens van al je Warmup Smart thermostaten om een volledig beeld te geven van je energieverbruik en instellingen.

Lees hier meer over de 6iE hier.

Technische informatie

Technische specificaties

Garantie12 jaar bij installatie in combinatie met een Warmup verwarmingssysteem (3 jaar bij andere systemen)

Werkspanning 230 V AC ±15%, 50 Hz
Maximale belasting 16 A (~3680 W)
Max. omgevingstemperatuur 40 ºC
Afmetingen 86 x 86 x 16 mm (vanaf de muur)
Schermgrootte 1,8 in
Sensoren lucht en vloer
Vloersensor type NTC10k (3 m lang)
Installatiediepte 50 mm inbouwdoos aanbevolen (minimaal 35 mm)
IP-classificatie IP33
Er-P-klasse IV
Keurmerken EUFH heating mat approvals  EUFH heating mat approvals  EUFH heating mat approvals

Compatibiliteit
Het Element heeft altijd 230 V netspanning nodig.
Te gebruiken met elektrische en cv water vloerverwarmingssystemen.
Compatibel met combi- en systeemketels met Switch Live (230 V AC) ingang
Voor lagere spanningen of voltvrije systemen moet een relais worden gebruikt.

Documentatie
Get A Quote

Offerte aanvragen

Transform the way you heat your home with Warmup, the world’s best-selling floor heating brand.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven