VLo-Range
VLo-Ultra12

VLo Ultra-12 Laagbouwsysteem


VLo Ultra-12 Laagbouw ook wel droogbouw systeem een ideale vloerverwarmingsoplossing voor zowel woningrenovaties als nieuwbouwprojecten waar de vloerhoogte beperkt is en installatiesnelheid van essentieel belang is. Het unieke ontwerp maakt het bijzonder geschikt voor woningen zonder geïsoleerde vloeren. De Ultra-12 voegt slechts 18 mm toe aan de vloeropbouw, biedt echt gebruiksgemak en is geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen. De energiezuinige technologie van het systeem biedt lage gebruikskosten en kan worden gebruikt met zowel traditionele ketels als warmtepompen.

Voordelen

icon

Weinig invloed op vloerniveau

Slechts 18 mm opbouw - perfect voor woningrenovaties.

icon

Speciale geïsoleerde panelen

Ideaal voor gebruik in kamers van elke grootte en vorm.

icon

Geschikt voor alle vloerafwerkingen

Met een ontkoppelingslaag van gerecycled vlies.

Ideaal water vloerverwarming systeem voor projecten van elke grootte

Het VLo Ultra-12 droogbouwsysteem is een ideale water vloerverwarming systeem voor zowel renovaties als nieuwbouw waar de vloerhoogte beperkt is en installatiesnelheid van essentieel belang is.

De Ultra-12 voegt slechts 18 mm toe aan de vloeropbouw, biedt echt gebruiksgemak en is geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen, waaronder: massief en gemanipuleerd hout, keramische of stenen vloeren, maar ook vinyl en tapijt. De energiezuinige technologie van het systeem zorgt voor lage gebruikskosten en kan zowel met traditionele boilers als met warmtepompen worden gebruikt.

Ultra12-VLo

Ingebouwde isolatie voor een snelle warmteafgifte

Het VLo Ultra-12 Systeem biedt een droge installatiemethode voor zwevende vloeren en is voorzien van ingebouwde hoogwaardige isolatie en een 150 μm diffuser voor een efficiënte warmteverspreiding. Het maakt gebruik van speciale verwarmings-, eind-, service- en vlakke paneeltypes, waardoor het ideaal is voor kamers van elke grootte en vorm.

De Ultra-12 maakt gebruik van Warmup’s nieuwe en verbeterde 12mm Buis en is voorzien van een ontkoppelingslaag van gerecycled vlies aan zowel de onder- als bovenkant van de Ultra-12 laagbouwpanelen voor een snelle en veilige installatie. De lichtgewicht constructie zorgt voor een soepele en probleemloze installatie.

Garantie en waarborg

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je de vloerverwarmingsbuis tijdens de installatie per ongeluk beschadigt, retourneer hem dan naar Warmup en we vervangen hem gratis door dezelfde maat en hetzelfde merk buis.
Warranty

Levenslange beperkte garantie

De lengte van de garantieperiode hangt af van het type buis dat je kiest. Als je dit systeem installeert met de Warmup PERT buis, krijg je een beperkte levenslange garantie op de buis.

Het volledige systeem bestaat uit de onderstaande producten

PERT12mm

Warmup PE-RT buis 12mm

Warmup PE-RT buis (Polyethyleen met verhoogde temperatuurbestendigheid). Het Buis garandeert lekvrije prestaties met een gladde inwendige structuur voor een betere doorstroming, minder drukverlies en afzetting.

Warmup Primer

Een gebruiksklare, hechtingsbevorderende en oplosmiddelvrije ééncomponentprimer voor de voorbereiding van absorberende en niet-absorberende vloeren en wanden met of zonder oppervlakverwarming.
verwarming.

6ie support image

Warmup 6iE

s Werelds eerste vloerverwarming thermostaat met een smartphone touchscreen voor moeiteloze
bediening binnen handbereik. Hij is verbonden met het internet via WiFi en kan bediend worden vanaf
een smartphone, tablet of computer en met zijn eigen touchscreen interface.

Get A Quote

Offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven