modern buildings

Projecten

Onze wereldwijde projectdivisie biedt een complete leverings- en installatieservice voor vloerverwarming voor grootschalige projecten.

peninsula

Een one-stop-shop voor het ontwerpen en bouwen van de beste oplossing voor jouw project.

We zullen de juiste oplossing voor je aanbevelen om aan al je specifieke eisen te voldoen. We leveren de hele service en meer. Neem contact met ons op.

De volledige en onbevooroordeelde service die je kunt verwachten van de Projectenafdeling van Warmup omvat;

Consultatie Ontwerp
Op R&D gebaseerde kennis Technische tekeningen
Bouwvoorschriften Gedetailleerde vloerprofielen
Energiebronnen Warmte- en prestatievermogenstabellen
Vloeropbouw Plaatsing verdeler en besturing
Warmteverlies berekenen Eigen ontwerpteam
Project Overview & Specification Construction and Build
Review project specification On-Site Management
Conducting Initial Risk Assessments Experienced Installation Team
Scope of Works Summary CDM Regulations
Product and Service Inclusions Handover & Commissioning
Project valuation O&M – Incl. As-Built Drawings & Warranties

Total 18 floor cutaway

Systemen

Warmup heeft een compleet assortiment natte en elektrische vloerverwarming en slimme regelingen voor nieuwbouw en renovatie.


Service

Een complete service, van tekeningen en plattegronden tot een vlotte en tijdige installatie van het systeem op je project.


Referenties

Bekijk onze reeks succesvolle projecten die we hebben opgeleverd in samenwerking met architecten, aannemers, M&E-adviseurs, bouwers en projectontwikkelaars.


sky scraper

Regeling

Onze softwarepakketten zorgen ervoor dat je gebouwbeheersystemen klaar zijn voor plug-and-play met onze toonaangevende slimme apparaten.


6iE smart thermostat
nexxa-12 noppenplaat close up

Consultatie

Met meer dan 70 jaar ervaring helpt ons team van experts je bij het kiezen van het meest geschikte systeem om aan je eisen te voldoen. We houden rekening met zowel lokale als regionale voorschriften en adviseren je over alle geïntegreerde stappen van ondervloer tot uiteindelijke vloerafwerking, inclusief:

✔ Energiebronnen
✔ Vloeropbouw
✔ Warmteverliesberekeningen
Het systeem dat we voor je voorstellen is zo ontworpen dat het geschikt is voor jouw doel, optimale resultaten oplevert en maximale waarde biedt.

project consultation

Projectoverzicht & offerte

In dit stadium gebruikt ons team hun kennis en expertise om jouw technische input om te zetten in een gedetailleerd projectprogramma, waarbij belangrijke activiteiten worden uitgevoerd om een uitgebreide specificatie voor onze klanten te maken, waaronder:

✔ Beoordelen projectspecificatie
✔ Uitvoeren van initiële risicobeoordelingen
✔ Samenvatting van de omvang van de werkzaamheden
✔ Inbegrepen producten en diensten
✔ Projectwaardering
Zodra het contract aan ons is gegund via uw formele blijk van belangstelling of na ontvangst van de order, zal uw toegewijde projectdirecteur of -manager nauw met u blijven samenwerken tijdens de bouw en inbedrijfstelling om uw project tot een succesvol einde te brengen.

Substainability

Ontwerp

Op basis van jouw ontwerpen en specificaties leveren we zeer gedetailleerde ontwerpen voor elke fase van het project, van concept tot en met de bouw. Ons gekwalificeerde interne ontwerpteam houdt zich bezig met de ontwikkeling van de algemene lay-out, de buitenkant en de uitgangspunten van de projectbeschrijving. In dit stadium kunnen kosten en specificaties worden geleverd voor projectbudgetten, samen met:

✔ Technische tekeningen
✔ Gedetailleerde vloeropbouw
✔ Warmte- en prestatietabellen
✔ Plaatsing verdeler en regeling
Naarmate het project zich ontwikkelt, wordt er een gedetailleerd ontwerp gemaakt met Warmup-producten, technische en specifieke ontwerpdetails. In samenwerking met u zorgen we voor de coördinatie met gedetailleerde tekeningen en eventuele geïntegreerde interieurontwerpen en leveren we onze eigen ontwerpen om een nauwkeurige installatie en correcte zoneregeling te garanderen.

6ie in Bedroom

Bouw en constructie

Zodra de definitieve schema’s en plannen met je zijn overeengekomen, leveren, installeren, nemen we de systeemspecificatie in gebruik en dragen we de installatie over, waarbij we ervoor zorgen dat je altijd tevreden bent. Je projectmanager beheert alle logistieke bewegingen om vertragingen te voorkomen en levert je:

✔ Beheer op locatie
✔ Ervaren installatieteam
✔ CDM-voorschriften
✔ Overdracht en inbedrijfstelling
✔ O&M – incl. as-built tekeningen & garanties
Wanneer de werkzaamheden op locatie zijn voltooid, komen je Project Director en Project Manager met je samen om te controleren of je project naar volle tevredenheid is afgerond en of aan al je eisen is voldaan.

Technical Information

projects footer image

Je droomhuis bouwen?

Neem vandaag nog contact op met onze Projectdivisie om het beste vloerverwarming systeem voor je nieuwbouwproject te specificeren. Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven