Slimme thermostaten

De slimme thermostaten van Warmup regelen je verwarming automatisch en kunnen je helpen om tot 25% te besparen op je jaarlijkse energierekening. Ons Smart-assortiment verwarmingsregelaars werkt met draadloze communicatie, smartphoneapplicaties en werkt zowel met vloerverwarming als met traditionele centrale verwarmingssystemen. Neem vandaag nog een slimme beslissing en neem controle over je energieverbruik terwijl je moeiteloos geniet van prachtig geoptimaliseerde verwarming.

6ie smart wifi thermostat

6iE Slimme WiFi thermostaat

De 6iE is 's werelds eerste vloerverwarmingregelaar met een Smartphone touchscreen en helpt je energierekening te verlagen.


Bekijk Product ➝

Element WiFi thermostaat

Gebruik de Element voor intuïtieve bediening van je vloerverwarming systeem. Werkt met de gratis MyHeating™ app om geld te besparen op je energierekening.


Bekijk Product ➝
Konekt wireless controls thermostat

Konekt Wireless Controls

Het konekt assortiment voor watervloerverwarmingssystemen bestaat uit draadloze thermostaten, een bedradingscentrale en ketelregelaar.


Bekijk Product ➝

Slimme thuisverwarming

De Slimme Thermostaten van Warmup maken het verwarmen van je huis moeiteloos en maken gebruik van innovatieve technologieën om je routines te leren en zo een organisch verwarmingsschema te maken dat past bij jouw behoeften.

Onze slimme thermostaten beloven je de meest geoptimaliseerde verwarmingservaring voor je huis en de grootste besparingen op je verwarmingsrekeningen. Ze werken samen met de Warmup MyHeating app op je smartphone of je MyWarmup online account om je verwarming namens jou te regelen.

De Slimme Thermostaten van Warmup maken van je verwarmingssysteem, of het nu centrale verwarming of vloerverwarming is, een slim verwarmingssysteem. De thermostaat kan worden aangepast aan het interieur van je huis met een reeks opties voor personalisatie en door een Warmup Slimme Thermostaat te gebruiken in combinatie met onze MyHeating app.

MyHeating app on smartphone

Smart Thermostat Features

Warmup’s eigen technologie, SmartGeo, werkt met behulp van de locatiediensten die in smartphones zijn ingebouwd. In combinatie met routinematige leertechnologie optimaliseert dit je verwarming zodat deze zo efficiënt mogelijk werkt.

SmartGeo is intelligenter dan eenvoudige gebruiksthermostaten en verbruikt minder energie dan standaard geo-fencing thermostaten. Het kan je helpen tot 25% te besparen op je jaarlijkse energierekening en werkt met gezoneerde verwarmingssystemen.

Bediening vanaf je smartphone

Onze slimme thermostaten werken met Warmup’s MyHeating app die verkrijgbaar is in de Google Play Store en de App Store.

Als je geen Android of iOS gebruikt, kunnen we je helpen. Bedien je vloerverwarmingssysteem gewoon vanuit je browser met de my.warmup web app.

Eenvoudig te verbinden met je slimme huis

De 6iE Slimme WiFi-thermostaat is compatibel met IFTTT (If This, Then That) – waardoor je je thermostaat kunt koppelen aan bestaande slimme technologieën in je huis, zoals de Amazon Echo of Google Home. Gebruik onze Applets of maak je eigen Applets om van je huis een echt Smart Home te maken.

Het instellen van een Warmup Smart thermostaat neemt slechts een paar eenvoudige stappen in beslag. Het apparaat hoeft niet geprogrammeerd te worden en werkt automatisch om je verwarmingssysteem te regelen.

Andere soorten thermostaten

3iE programmable thermostat

Programmeerbare thermostaat

Met de programmeerbare thermostaten van Warmup kun je je verwarmingsverbruik programmeren, zodat je het verwarmingsschema van je huis kunt personaliseren.

MSTAT manual thermostat

Handmatige thermostaat

Als je de voorkeur geeft aan een eenvoudige thermostaat met draaiknop om je vloerverwarmingssysteem te regelen, kijk dan eens naar het assortiment handthermostaten van Warmup.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de vele voordelen van de 6iE Slimme WiFi-thermostaat, onze nieuwste innovatie op het gebied van vloerverwarmingsregeling.

De Slimme Thermostaten van Warmup zullen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je je huis verwarmt en geld besparen op je energierekening.

smart thermostat android ios app for smartphone mobile phone

Leer hoe je je Warmup verwarmingssysteem kunt beheren met je spraakassistent.

ido

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven