Als u een oudere thermostaat hebt, programmeerbaar of niet-programmeerbaar, zal een Warmup Slimme thermostaat de manier waarop u over vloerverwarming thuis denkt radicaal veranderen en, wellicht het belangrijkst, u geld besparen.

1. Bespaart energie

De Warmup 6iE slimme WiFi thermostaat voor vloerverwarmingssystemen zit boordevol innovatieve technologieën in de vorm van algoritmen die leren wat de unieke eisen van uw huis zijn en wat de meest efficiënte manier is om het warm te houden. De 6iE stelt manieren voor om energie te besparen, bv. welke temperatuur u moet instellen voor wanneer u niet thuis bent en zelfs wanneer u de verwarming vroeger moet uitschakelen voor u vertrekt. Hij geeft ook gemakkelijk te volgen tips over hoe u energie en geld kunt besparen door uw verwarmingsinstellingen te optimaliseren. Het advies is specifiek voor uw huis, afgestemd op uw energieverbruik en kan u honderden euro’s besparen op uw energierekening.

2. Kan van overal worden beheerd

Met slimme thermostaten kunt u uw verwarmingsinstellingen ook onderweg regelen. U kunt de verwarming van uw huis bedienen vanaf uw mobiele telefoon met de Warmup MyHeating-app of inloggen op het My Warmup-onlineportaal voor bediening vanaf een computer.

3. Werkt met uw Smart home-technologie

Onze slimme thermostaten voor verwarming werken samen met andere Smart-technologieën in uw huis om deel uit te maken van een volledig gerealiseerd Smart Home-ecosysteem. Met behulp van het IFTTT-platform kunt u een Warmup Smart Thermostat verbinden met andere Smart-apparaten in uw huis, zoals ; Amazon Alexa, Phillips Hue, Goggle Home en meer.

4. Automatisch verwarmen

Warmup Thermostat’s maken gebruik van SmartGeo™ technologie die gebruik maakt van achtergrondcommunicatie met uw Smartphone om automatisch de meest comfortabele en efficiënte temperatuur in te stellen op basis van uw locatie en leert de unieke manier waarop uw huis opwarmt en afkoelt. Uw huis heeft dus altijd de juiste temperatuur, op het juiste moment, voor u. Als u uw verwarmingsregeling wilt upgraden, lees dan onze thermostaat-koopgids om de perfecte thermostaat voor uw huis te vinden en vraag vandaag nog een gratis offerte aan om te weten te komen hoeveel een nieuw vloerverwarmingssysteem voor uw huis zou kosten..

Elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming van ‘s werelds best verkopende merk, Warmup, begint vanaf minder dan €200 en energie-efficiënt om een typische badkamervloer te verwarmen – en dat alles met een levenslange garantie.