bathroom underfloor heating

Verdeler voor vloerverwarming

De Warmup S3 verdeler levert regeling voor maximaal twaalf vloerverwarmingscircuits met een optionele mengeenheid om een geavanceerde regeling van de watertemperatuur te leveren.

stainless steel manifold

Roestvrijstalen verdeler

Met een ¾" poort en ontluchter op elke verdelerarm is spoelen, vullen en lucht verwijderen uit systemen tijdens de inbedrijfstelling eenvoudig.


Bekijk Product ➝

Verdeler S3 pomp

Toegevoegd aan de verdeler wanneer lokale regeling van de watertemperatuur of hydraulische scheiding van het primaire circuit nodig is.


Bekijk Product ➝
S3-actuator manifold system

Verdeler S3 thermomotor

De WHS-M-S3-ACT230 thermomotoren worden gebruikt in combinatie met de Warmup S3 verdelers om de circuitkleppen te regelen.


Bekijk Product ➝
S3-isolation valves manifold system

Verdeler S3 isolatiekleppen

Met de WHS-M-S3-VALVES kit kan de verdeler van je vloerverwarmingssysteem gemakkelijk worden geïsoleerd van het primaire circuit.


Bekijk Product ➝
underfloor heating modern living room

Hoe werken water vloerverwarmingssystemen?

Vloerverwarmingssystemen hebben leidingen die onder het vloeroppervlak worden geïnstalleerd – ofwel in een laag dekvloer of bovenop vloerverwarmingsisolatieplaten of -panelen die op de ondervloer worden gelegd – waardoor verwarmd water zachtjes wordt gepompt en de ruimte erboven op stralende wijze wordt verwarmd.

Verdelers zijn een cruciaal onderdeel van alle hydronische vloerverwarmingssystemen. Ze verbinden de vloerverwarmingsbuizen met de warmtebron, zoals een gasketel of grond/luchtwarmtepomp, en helpen het verwarmde water door het vloerverwarmingssysteem te circuleren en de kamer erboven te verwarmen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Warmup pex-a pipe

Buizen

Warmup systemen worden geleverd met keuze uit 2 soorten buizen; PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT - afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

hydronic underfloor heating control centre

Bedradingscentrale

All hydronic systems require a control centre that works with the thermostats and heat source, such as a boiler or heat pump.

vloerverwarming thermostaat 6ie

Thermostaat

Het kiezen van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem optimaal, efficiënt en eenvoudig werkt.

Gerelateerde artikelen

Je hebt dus besloten dat je je huis wilt verwarmen met vloerverwarming, maar hoe kies je tussen een elektrisch systeem en een systeem op waterbasis?

4ie

Ontdek hoeveel energiezuiniger vloerverwarming is vergeleken met traditionele centrale verwarmingssystemen.

Heat pumps

Wist je dat vloerverwarming ideaal is voor gebruik met warmtepompen? Lees meer in onze gids voor experts.

get a quote

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water-vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven