Thermostaten en Apps FAQs

Als ik de elektrische aansluitingen op de thermostaat maak, hoeveel verwarmingen kan ik dan op de klemmen aansluiten voordat ik een aftakdoos nodig heb?


Als je ervoor zorgt dat de totale belasting niet hoger is dan de maximumwaarde van de thermostaat (16A / 3600watt), kun je twee verwarmingen aansluiten voordat je een aansluitdoos nodig hebt.

Kan ik zelf een thermostaat installeren?


Terwijl de installatie van vloerverwarming door een bekwame doe-het-zelver kan worden gedaan, vereisen thermostaten elektrische werkzaamheden die door een elektricien moeten worden uitgevoerd. Alle bedrading en elektrische werkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en gecertificeerde elektricien.

De verwarmingen zijn in totaal meer dan 16 ampère, is het nog steeds mogelijk om één thermostaat te gebruiken?


Thermostaten kunnen worden gebruikt om vloerverwarming met een totaal vermogen van meer dan 16 ampère te regelen als er een relais en aardlekschakelaar in het circuit worden gebruikt. Vraag voor dit type installatie advies aan een gekwalificeerde en gecertificeerde elektricien of ons technisch team.

Hoeveel Warmup matten of panelen kan ik op één thermostaat aansluiten?


Onze thermostaten hebben een amperage limiet van 16 ampère (3680 watt). Je kunt zoveel matten, kabels of panelen aansluiten als nodig is, zolang het ampèrage deze limiet niet overschrijdt. Bij meer dien je een relais te gebruik van 25A of 30A. Bespreek dit met je gekwalificeerde elektricien.

Kan de 6iE worden gebruikt met Alexa?


De 6iE en 4iE zijn geschikt voor Alexa, zodat je je verwarming kunt bedienen met spraakbesturing. Om je 6iE te laten werken met Alexa volg je deze stappen: Zorg er ten eerste voor dat je 6iE geregistreerd is bij je My Warmup account. Je kunt dit doen via de MyHeating app of via het my.warmup.com […]

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven