water underfloor heating background blurred

Clypso Tackersysteem


Het Warmup Clypso Tackersysteem is ontworpen voor gebruik in zwevende dekvloeren. Over het algemeen heeft het geen invloed op de diepte van de vloerconstructie.

Voordelen

icon

Ideaal voor nieuwbouwprojecten

Ontworpen voor zwevende dekvloeren in projecten zonder plan.

icon

Gelamineerd met geweven en beklede roosters van 50 mm

De gelamineerde isolatie is geweven om extra zekerheid te bieden voor het vasthouden van de buis en heeft een innovatief rasterpatroon om het installatieproces te versnellen.

icon

Druksterkte 160 Kpa

De druksterkte is 160 Kpa, waardoor de vloeropbouw veilig opgelegde belastingen kan opnemen zonder de integriteit van de vloer te beschadigen.

Watersysteem voor zwevende cementvloeren

Het Clypso-systeem is een van de populairste hydronische vloerverwarmingssystemen van Warmup dat bestaat uit verwarmingsbuizen, verbindingsclips en unieke gelamineerde isolatiepanelen. Het wordt aanbevolen voor off-plan projecten met zwevende dekvloeren. Het kan geïnstalleerd worden met bijna elke vloerafwerking en in het bijzonder daar waar de vloer van tijd tot tijd vervangen kan worden.

Het Clypso-systeem maakt gebruik van plastic clips om de vloerverwarmingsbuis aan de gelamineerde isolatiepanelen te bevestigen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes, van 25 mm tot 100 mm, en zijn gemaakt van ofwel PIR (polyisocyanuraat) of geëxpandeerd polystyreen isolatie met een met stof versterkte folie die op het oppervlak is gelamineerd.

De folie op elk paneel heeft twee flappen om vast te tapen aan het aangrenzende paneel, waardoor de waterdichtheid wordt verhoogd en de isolatielaag wordt gescheiden van de natte dekvloer. De gelamineerde folie is ook bedrukt met een rasterpatroon van 50 mm om een consistente afstand tussen de buizen gemakkelijker te maken voor de installateur, vooral als er rond obstakels moet worden gewerkt. Dit maakt de installatie van het Clypso-systeem snel en efficiënt.

Garantie en waarborg

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je de vloerverwarmingsbuis tijdens de installatie per ongeluk beschadigt, retourneer hem dan naar Warmup en we vervangen hem gratis door dezelfde maat en hetzelfde merk buis.
Warranty

Levenslange beperkte garantie

De lengte van de garantieperiode hangt af van het type buis dat je kiest. Als je dit systeem installeert met de Warmup PE-RT buis, krijg je een beperkte levenslange garantie op de buis.

Dit product installeren? Ook heb je nodig:

hydronic underfloor heating pexa

Buizen

Kies uit 2 soorten buizen: PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT – afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

hydronic underfloor heating manifold

Verdeler

Onze verdeler is gemaakt van roestvrij staal en zorgt voor de waterregeling voor maximaal 12 vloerverwarmingscircuits.

hydronic underfloor heating control centre

Zoneregeling

Alle water vloerverwarming systemen hebben een regelcentrale nodig voor zoneregeling die samenwerkt met de thermostaten en de warmtebron, zoals een ketel of warmtepomp.

Thermostaat

Het kiezen van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk werkt.

Get A Quote

Offerte aanvragen en vandaag bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven