Kings Court, Bath

KingsCourt

Kings Court, Bath


◩ Project type

Residential 

◩ Project locatie

Bath, VK

◩ Systeem specificaties
  • →StickyMat Systeem
  • → Isolatieplaten
  • → Tempo programmeerbare thermostaat
◩ Cliënt

◩ Verwarmingssysteem

Elektrische vloerverwarming

◩ Projectgrootte

708 m²

Kingscourt

De uitdaging

Kings Court is een elegant ontworpen ontwikkeling van acht appartementen in de historische stad Bath. De projectontwikkelaars hadden een op maat gemaakt verwarmingssysteem nodig dat sympathiek zou zijn voor de hoogwaardige ontwerprichting van het project en tegelijkertijd een koolstofarme, gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing zou leveren voor de nieuwe bewoners.

De oplossing

Omdat elk appartement zijn eigen verwarmingssysteem nodig heeft, was voor dit project vloerverwarming op basis van zones nodig om persoonlijke, stralende warmte mogelijk te maken. En vanwege de vaste plafondhoogten van het gebouw en omdat dit project weinig warmteverlies kent, werd gekozen voor een elektrisch vloerverwarmingssysteem als optimale verwarmingsoplossing. Het StickyMat-systeem van Warmup werd gekozen vanwege de ultraslanke constructie en de snelle installatie. De StickyMat is ideaal voor gebruik in normaal gevormde ruimtes in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het geavanceerde ontwerp betekent dat het direct op de ondervloer kan worden geplakt en dat het kan worden gebruikt in combinatie met een grote verscheidenheid aan vloerafwerkingen. Het StickyMat-systeem maakte een aanpak met gezoneerde verwarming mogelijk voor elk appartement, waarbij de Tempo-thermostaat werd geïnstalleerd voor een nauwkeurige warmteregeling.

Het resultaat

De nieuwe vloerverwarming van Kings Court vermindert de CO2-uitstoot van het hele pand en levert lagere energiekosten op voor de bewoners. Met discrete, stralende warmte die beschikbaar is met één druk op de knop, combineert dit project een eigentijds ontwerp met technologische innovatie voor een collectie woningen die puur comfort en stijl bieden.

Productinformatie

Lees meer over de vloerverwarming die in dit project worden gebruikt.


Gerelateerde projecten

Ontdek meer inspirerende projecten van over de hele wereld


Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven