Kostschool Sevenoaks

Sevenoaks Kostschool


◩ Project type

School

◩ Project locatie

Sevenoaks, VK

◩ Systeem specificaties
 • StickyMat systeem
 • Folieverwarming systeem
 • Geïsoleerde ondervloer Warmup
 • Dubbele bovenlaag Warmup
 • Tempo thermostaat
◩ Cliënt

Stothers Ltd

◩ Verwarmingssysteem

Elektrische vloerverwarming

◩ Projectgrootte

1.200 m²

De uitdaging

De kostschool van Sevenoaks werd opgericht in 1432 en is een van de oudste en meest prestigieuze van het land. Sommige gebouwen dateren uit de 17e eeuw. De klant vroeg om een gebruiksvriendelijke, energiezuinige vloerverwarmingsoplossing voor ruimtes met verschillende gebruiksdoeleinden in de school, die een verwaarloosbare invloed zou hebben op de vloerhoogte. Bij de installatie van het systeem moest ook rekening worden gehouden met het historische karakter van het gebouw.

De oplossing

Vanwege de behoefte aan een lage vloeropbouw en een project met een mix van vloerafwerkingen, was onze Folieverwarming de ideale keuze voor een gebruiksvriendelijk en snel te installeren vloerverwarmingssysteem. De Folieverwarming is perfect voor gebruik met de vloerbedekking en de houten vloerafwerkingen van de school en werd geïnstalleerd in combinatie met het Dubbele Bovenlaag Systeem voor een stabiele ondervloer die bestand is tegen zwaardere belasting. In alle badkamers van de school werd het StickyMat-systeem van Warmup geïnstalleerd, dat direct in de tegellijm of egalisatielaag kan worden aangebracht en daardoor weinig tot geen invloed heeft op de vloerhoogte. Onze Tempo Thermostaat werd geïnstalleerd voor een nauwkeurige regeling van de vloerverwarming naast de algemene regeling door een gebouwbeheersysteem.

Het resultaat

De prachtige en historische kostschool van Sevenoaks heeft nu een 21e-eeuwse update gekregen met een responsieve Warmup verwarmingsoplossing die de vloerhoogten niet substantieel verhoogde. Het personeel en de leerlingen kunnen nu het hele jaar door genieten van stralingswarmte, wat leidt tot een beter comfort en dus een prettigere ruimte om in te studeren en te werken.

Productinformatie

Lees meer over de vloerverwarming die in dit project worden gebruikt.


Gerelateerde projecten

Ontdek meer inspirerende projecten van over de hele wereld


Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

 • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
 • ✓ lage impact op vloerniveaus
 • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

 • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
 • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
 • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven