/ Blog / Thermostaten

De voordelen van de VLo Lijn van laagbouwsysteem CV vloeverwarmingssystemen

april 18th, 2023 | Thermostaten | Water Vloeverwarming

Warmup’s nieuwe VLo lijn van laagbouwsysteem water vloerverwarmingssystemen zijn onze laatste vooruitgang in energie-efficiënte verwarming. In deze gids nemen we u mee door elk van de drie VLo systemen, om u te informeren over welk systeem het beste is voor uw huis. U zult ontdekken:

 • Waarom de VLo lijn perfect is voor renovatieprojecten
 • De voordelen van het Ultra-12 Systeem
 • Het innovatieve ontwerp van de Nexxa-12
 • Waarom de Econna-12 geweldig is voor vloeren met balken
 • De beste manier om een VLo-systeem te controleren

De beste vloerverwarmingssystemen voor renovatieprojecten

Hier bij Warmup, geloven we in het maken van de specificatie van vloerverwarming gemakkelijker en eenvoudiger dan ooit tevoren. Onze nieuwe VLo lijn van laagbouw hydro vloerverwarming oplossingen maken het installeren van vloeverwarming een intuïtief, probleemloos proces. Elk systeem is ontworpen met renovatieprojecten in het achterhoofd, waar een lage vloeropbouw nodig is als gevolg van beperkte kamerafmetingen en plafondhoogtes.

De VLo-lijn bestaat uit drie verschillende hydronische vloerverwarmingsoplossingen, waarbij elk systeem is ontworpen voor een specifieke toepassing: het VLo Ultra-12 laagbouwsysteem is voor gebruik met niet-geïsoleerde vloeren, het VLo Nexxa-12 noppenplaat systeem voor geïsoleerde vloeren en het VLo Econna-12 balkenvloeren system is ontworpen voor gebruik met balkenvloeren. De VLo-lijn biedt veel waar voor uw geld en kan de energieprestaties van uw huis verbeteren. Met de mogelijkheid om te worden gebruikt met traditionele verwarmingssystemen en warmtepompen, zullen alle drie de systemen energiebesparende warmte bieden voor uw huis en zorgen voor lage gebruikskosten op de lange termijn. Ontdek meer over de kostenbesparingen van vloerverwarming in onze expertgids.

Het VLo Ultra-12 laagbouwsysteem – Een veelzijdig cv systeem

De Ultra-12 is een upgrade van Warmup’s populaire Total-16 laagbouw systeem. Het is de perfecte keuze voor zowel nieuwbouw projecten als voor renovaties, omdat het slechts 18mm toevoegt aan de vloerhoogte. De duurzame en lichtgewicht VLo Ultra-12 biedt een installatie zonder dekvloer en is voorzien van ingebouwde isolatie, waardoor het een geweldige allrounder is voor gebruik in alle Vloeverwarming kamer typen.

De Ultra-12 heeft ook een aluminium diffuser voor een gelijkmatige warmteverspreiding en de slim ontworpen panelen hebben ook innovatieve ontkoppelingskenmerken, waardoor de uiteindelijke vloerafwerking wordt beschermd tegen mogelijke schade door zijdelingse bewegingen van de ondervloer. Dit maakt dit systeem perfect voor gebruik met betegelde en zwevende vloeren.

Warmup ultra-12 droobouw vloerverwarming

Het VLo Nexxa-12 rastersysteem – ideaal voor geïsoleerde vloeren

Het VLo Nexxa-12 noppenplaat system is ideaal voor renovatieprojecten waar al voldoende vloerisolatie aanwezig is of waar naast het systeem nieuw isolatiemateriaal van hoge kwaliteit kan worden aangeschaft en aangebracht. De verwarmingsbuis van de Nexxa-12 kan snel worden geïnstalleerd en met de hand worden aangebracht in de unieke rasterpanelen die een optimale en geïndividualiseerde verwarmingslay-out mogelijk maken voordat een laag dekvloer wordt aangebracht. Dit betekent dat u precies kunt aangeven waar u verwarming nodig hebt, waarbij u gemakkelijk kunt navigeren langs vaste objecten in de ruimte zoals badkuipen of grote vloerkasten. Met zijn snelle reactietijden en uitstekende warmteafgifte bij lage watertemperaturen is de VLo Nexxa-12 geschikt voor gebruik met alle vloerafwerkingen en is het een geweldige manier om de luxe van vloerverwarming in uw huis te brengen.

Het VLo Econna-12 balkenvloeren systeem – Perfect voor renovatie van huizen uit die tijd

Als u een woning aan het renoveren bent, dan is de VLo Econna -12 een uitstekende keuze. De Econna-12 is ontworpen voor gebruik met houten hang- en legvloeren, waarbij de tussenruimte vrij blijft voor isolatiemateriaal en andere loodgieters- en elektriciteitsvoorzieningen. Het systeem maakt een snelle installatie mogelijk dankzij de droge installatiemethode en het ontwerp van de panelen uit één stuk. De 22mm slanke panelen zijn voorzien van een ingebouwde laag diffusiefolie die bijdraagt tot een gelijkmatige en consistente warmteverdeling, zodat er geen warme of koude plekken ontstaan. De Econna-12 is ook TRADA getest en gecertificeerd voor zijn structurele prestaties.

Hoe bedien ik een VLo-systeem?

De VLo-lijn kan worden bediend met een van Warmup bekroonde slimme vloerverwarmingsregelaars. Slimme regelaars kunnen de energie-efficiëntie van uw nieuwe vloerverwarmingssysteem drastisch verbeteren, waardoor het energieverbruik tot 25% wordt verminderd. De Konekt draadloze thermostaten kunnen zorgen voor automatische, nauwkeurige warmte voor de VLo hydrosystemen, zodat u kunt genieten van het plezier van verwarmde vloeren met weinig tot geen programmering.

De beste manier om een Warmup systeem te kopen

Warmup duidelijke en eenvoudige online offerte tool is de makkelijkste manier om het beste systeem voor uw eisen te vinden en precies te ontdekken hoeveel het kost voor uw huis. Alle VLo systemen zijn voorzien van onze marktleidende garanties.

Offertetool van Warmup: direct, nauwkeurig, flexibel

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle vloertypes, kamers en projecten.

Vragen en antwoorden

Ontdek de meest gestelde vragen over de reeks verwarmingsoplossingen van Warmup

Warmup offerte

direct, nauwkeurig, flexibel

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

 • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
 • ✓ lage impact op vloerniveaus
 • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

 • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
 • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
 • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven