Onze missie

We streven ernaar de manier waarop mensen hun huizen verwarmen te veranderen om een zo comfortabel, efficiënt en duurzaam mogelijke omgeving te creëren. Ons bedrijfsmodel is echt gericht op het aanpakken van klimaatverandering en het verminderen van emissies, in lijn met de ‘Race to Zero’ campagne van de VN. Onze slimme vloerverwarmingssystemen zijn de meest efficiënte manier om een huis te verwarmen en we streven ernaar om het jaarlijkse overschot aan CO2e-uitstoot tegen 2025 met 170.000 ton te verminderen, wat gelijk zou staan aan de besparing van een half miljoen gebruikte vaten olie. Ons doel is om in 2022 een totaal van 22.424 tCO2e te bereiken en onze uitstoot in 2030 te hebben gehalveerd, met een doelstelling van netto nul in 2050. Om dit te bereiken investeren we in groene energieoplossingen om onze systemen van stroom te voorzien, zoals zonnepanelen en hernieuwbare energiebronnen. We nemen ook stappen om over te stappen van een lineaire economie naar een circulaire economie, waarin grondstoffen worden gerecycled en hergebruikt in plaats van weggegooid. We zetten ons in om nu actie te ondernemen om onze koolstofvoetafdruk te verminderen en om samen met onze partners nieuwe oplossingen en technologieën te ontwikkelen die de uitstoot verder kunnen terugdringen. Wij geloven dat dit de enige manier is om een duurzame en gezonde toekomst voor onze planeet te garanderen.
 
We liggen op schema om huishoudens over de hele wereld te helpen hun jaarlijkse overtollige CO2e-uitstoot te verminderen met 170.000 ton tegen 2025, wat gelijk staat aan de besparing van een half miljoen gebruikte vaten olie. Ons doel is om in 2022 een totaal van 22.424 tCO2e te bereiken en onze uitstoot in 2030 te hebben gehalveerd, met een doelstelling van netto nul in 2050.

How we’re changing World

Onze slimme verwarmingssystemen kunnen het energieverbruik en de CO2-uitstoot met wel 35% verminderen

Dankzij ons onderzoek hebben we de meest efficiënte manieren ontwikkeld om huizen over de hele wereld te verwarmen. Onze elektrische en water vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen om energie effectiever om te zetten in warmte dan traditionele verwarmingssystemen zoals radiatoren. Dit komt door hun grotere oppervlak en een groter gebruik van het Stralingseffect. In combinatie met onze slimme regelingen is er geen betere manier om van je huis een warme, efficiënte en milieuvriendelijke ruimte te maken. Onze slimme regelingen zijn geprogrammeerd om kamers alleen te verwarmen wanneer dat nodig is en om energieverspilling te voorkomen. Ze bevatten ook automatische optimalisatiefuncties zoals SmartGeo om de verwarming lager te zetten als je niet thuis bent en Open Raam-functies om te detecteren wanneer ramen worden geopend en de verwarming in die kamer te pauzeren.

Door gebruik te maken van deze energiebesparende functies kun je ervoor zorgen dat je verwarming altijd efficiënt en kosteneffectief werkt, waardoor het energieverbruik met wel 35% daalt.

Thermostat

Onze systemen maken gebruik van stralingswarmte

Stralingswarmte verwarmt je rechtstreeks, in plaats van alleen de lucht om je heen te verwarmen. Dit levert een comfortabelere en efficiëntere manier op om je huis warm te houden. Deze warmte straalt de kamer in, waardoor je je comfortabel voelt, zelfs als de luchttemperatuur lager is dan je gebruikelijke comfortniveau.

Dit helpt om de hoeveelheid energie die gebruikt wordt om je huis warm te houden te verminderen, omdat je niet zoveel energie hoeft te gebruiken om een comfortabele ruimte te creëren en te behouden. Stralingswarmte biedt ook een gelijkmatigere en consistentere temperatuur in je hele huis, wat een betere en efficiëntere verwarmingservaring levert.

Onze systemen hebben lagere watertemperaturen nodig

Vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van lagere watertemperaturen om de warmte in een kamer te behouden. Dit komt door het grotere oppervlak en het grotere gebruik van het stralingseffect.

Warmtebronnen zoals boilers of warmtepompen zijn efficiënter in combinatie met vloerverwarmingssystemen omdat ze minder hoeven te draaien om water met een lagere temperatuur te creëren. Met een goed ontworpen vloerverwarmingssysteem zal er minder energie worden verspild en zal je huis op een comfortabele temperatuur worden gehouden tegen lagere kosten.

Element

Onze systemen worden efficiënter bestuurd

Onze slimme regelingen zijn zo ontworpen dat er geen energie wordt verspild door kamers te verwarmen die niet in gebruik zijn. Waarom bijvoorbeeld overdag een slaapkamer verwarmen als die leeg is? Of waarom ‘s nachts de woonkamer warm houden als iedereen slaapt? Elke warme kamer verhoogt het totale warmteverlies van het gebouw, dus onze regelaars zijn geprogrammeerd om kamers alleen te verwarmen wanneer dat nodig is.

Ze bevatten ook functies zoals SmartGeo, dat de verwarming automatisch lager zet als je niet thuis bent, en Open Venster functies die de verwarming in een kamer pauzeren als er een raam wordt geopend. Door gebruik te maken van deze energiebesparende functies kun je ervoor zorgen dat je verwarmingssysteem altijd efficiënt en kosteneffectief werkt.

We zetten ons in om onze koolstofuitstoot te verminderen

We zetten ons in om onze CO2-uitstoot te verminderen en hebben als doel om onze uitstoot te halveren in 2030 en net nul te zijn in 2050. We zetten ons in om nu actie te ondernemen om onze CO2-voetafdruk te verminderen en om samen met onze partners nieuwe oplossingen en technologieën te ontwikkelen die de uitstoot verder kunnen terugdringen.

Met dit streven sluiten we ons aan bij de Race naar Nul-campagne van de VN.

Substainability

We transformeren onze infrastructuur

We hebben onlangs stappen ondernomen om onze gebouwen niet langer op gas te laten draaien, maar alleen nog op elektriciteit. Om onze impact op het milieu verder te verkleinen, zijn we bezig met het installeren van zonnepanelen op al onze gebouwen in het Verenigd Koninkrijk.

Hierdoor kunnen we ter plekke onze eigen schone energie opwekken en onze ecologische voetafdruk verder verkleinen. We nemen ook onze energieketen onder de loep en zoeken naar aanvullende manieren om onze uitstoot te verminderen en onze activiteiten duurzamer te maken.

We hebben een volledig elektrisch wagenpark

We zijn onlangs begonnen met de overschakeling van ons wagenpark op elektrische auto’s. Dit zorgt ervoor dat de ritten die we maken milieuvriendelijker zijn. Dit zorgt ervoor dat de ritten die we maken milieuvriendelijker zijn, omdat elektrische auto’s geen uitstoot produceren. Daarnaast investeren we in groene energieoplossingen om onze elektrische auto’s van stroom te voorzien, zoals zonnepanelen en oplaadstations.

project consultation

Onze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal

We zetten ons in om gerecyclede materialen te gebruiken in onze producten om de impact van onze producten op het milieu te verminderen. We nemen ook stappen om over te stappen van een lineaire economie naar een circulaire economie, waarin grondstoffen worden gerecycled en hergebruikt in plaats van weggegooid.

We zijn ook voortdurend bezig met het verbeteren van onze verpakkingen, het verminderen van de hoeveelheid plastic die we gebruiken en het optimaliseren van onze doosformaten om de hoeveelheid energie die gebruikt wordt voor het transport te verminderen. In één voorbeeld konden we naar schatting 5,5 ton koolstof per jaar besparen door simpelweg de grootte van onze verpakking te verkleinen. Deze stappen maken deel uit van onze voortdurende inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzame toekomst voor onze planeet te garanderen.

Bekijk hoe energie-efficiënte Warmup verwarmingssystemen deze projecten hebben omgetoverd tot koolstofarme ruimtes

Stirling Moss

De energiezuinige vloerverwarming van Warmup werd gespecificeerd voor het huis van racelegende Sir Sterling Moss in het centrum van Londen.

Mark Shelby

Mark Selby had een laagbouw hydronisch verwarmingssysteem nodig voor zijn woningrenovatieproject en nieuwbouwuitbreiding.

support helpdesk office

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven