/ Blog / Renovatie

Hoeveel kost vloerverwarming voor één kamer?

Vloerverwarmingen zijn een duurzamere verwarmingsmethode en zijn perfect om in slechts één kamer van je huis te installeren als aanvulling op de primaire verwarmingsbron van het huis. In deze gids voor experts vertellen we je precies hoeveel een nieuw systeem met één zone kost om aan te schaffen. Je komt het volgende te weten:

  • Hoe vloerverwarming je geld kan besparen
  • De kosten van elektrische vloerverwarming
  • De kosten van watergedragen vloerverwarming voor één kamer

Hoeveel geld kan ik besparen met vloerverwarming?

Vloerverwarmingssystemen gebruiken minder energie om een comfortabele temperatuur te bereiken dan traditionele verwarmingssystemen en met deze verhoogde energie-efficiëntie kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. Als je een Warmup systeem met de bijbehorende slimme thermostaten en Smartphone apps gebruikt om je huis te verwarmen kun je flink besparen.

Ons assortiment water- en elektrische vloerverwarming systemen kan achteraf in slechts één kamer worden geïnstalleerd als onderdeel van een renovatieproject (ook wel een ‘enkele zone’ project genoemd) of in je hele huis worden gebruikt als de belangrijkste warmtebron. Kom meer te weten over de kosten en methodes voor het installeren van vloerverwarming in verschillende delen van je huis.

Hoeveel kost elektrische vloerverwarming voor mijn kamer?

Elektrische verwarmingen leveren waar voor hun geld. Deze systemen worden meestal aanbevolen voor renovatieprojecten omdat ze snel te installeren zijn en een laag profiel hebben, wat betekent dat ze weinig invloed hebben op je bestaande vloerniveau en plafondhoogte.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor vloerverwarming voor je keuken of badkamer, dan is ons DCM-PRO verwarmd ontkoppelingssysteem een geweldige keuze, omdat het speciaal is ontwikkeld voor gebruik met stenen en keramische vloerafwerkingen. Het DCM-PRO systeem is verkrijgbaar vanaf €65 M/2 + BTW en moet worden gekocht met de aanbevolen thermostaat en isolatiematerialen om de verwarming zo energiezuinig mogelijk te maken.

Wat is de prijs van een watervloerverwarmingssysteem met één zone?

Vanwege hun installatievereisten zullen watergedragen vloerverwarmingssystemen met water (ook bekend als natte of hydronisch vloerverwarming) meer kosten om te installeren, maar leveren ze op de lange termijn nog lagere verbruikskosten dan andere verwarmingsoplossingen. Deze systemen zijn ideaal voor gebruik in nieuwbouwprojecten, maar ze kunnen ook geïnstalleerd worden in kleinere delen van je huis als je een grondiger renovatie uitvoert. Warmup levert ook lage natte systemen die een verwaarloosbare invloed hebben op de vloerhoogte.

Het Nexxa-12 noppenplaat systeem is een populaire vloerverwarmer met een laag profiel voor gebruik in renovatieprojecten. Dit systeem is speciaal ontworpen om vloerhoogtes zo laag mogelijk te houden. Een voorbeeldprijs voor het Nexxa-12 Systeem met een 6iE Slimme WiFi Thermostaat en de bijbehorende componenten geïnstalleerd in een kamer met een verwarmd vloeroppervlak van 10 M/2 zou £€950 + BTW zijn.

Geïnteresseerd in de aanschaf van een vloerverwarmingssysteem? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om erachter te komen hoeveel het voor jouw huis gaat kosten.

De installatiekosten van vloerverwarming variëren afhankelijk van de vereisten van je project, het systeem dat je kiest en je locatie, maar je kunt uitgaan van een bedrag van ongeveer €200 – €300 per dag voor een gekwalificeerde installateur. Je kunt Warmup vloerverwarmingen kopen bij ons netwerk van verkooppartners.

Offertetool van Warmup: direct, nauwkeurig, flexibel

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle vloertypes, kamers en projecten.

Vragen en antwoorden

Ontdek de meest gestelde vragen over de reeks verwarmingsoplossingen van Warmup

Warmup offerte

direct, nauwkeurig, flexibel

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven