WarmupVloerverwarming KoopgidsKeurmerken

De meeste keurmerken

Warmup producten zijn Europees conform, CE-gemarkeerd en geaccrediteerd door meer instellingen dan welke andere fabrikant dan ook.

Keurmerken producten

Onze producten accrediaties en keurkmerken: BEAB, cUL, CSA, FIMKO, ETL en UL. Daarnaast zijn we lid van BEAMA en TTA en hebben we het BSI ISO 9001-certificaat.

BEAMA is een toonaangevend orgaan voor de elektrotechnische industrie in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa. Het lidmaatschap van Warmup in deze onafhankelijke deskundige kennisbank en dit forum toont aan dat wij een verantwoordelijke leverancier van vloerverwarming zijn.

TTA, The Tile Association, vertegenwoordigt de muur- en tegelindustrie in het Verenigd Koninkrijk. Wij maken deel uit van deze vereniging om te laten zien dat wij een gerenommeerd vloerverwarmingsmerk zijn met een oprechte interesse in het leveren van de best mogelijke producten en service aan de markt.

BEAB keurmerk

Intertek BEAB Keurmerk

BEAB keurmerk warmup

Het BEAB keurmerk van Intertek is een Europees veiligheidsmerk dat door toonaangevende elektrische fabrikanten wordt gebruikt ter ondersteuning van de CE-markering en dat de naleving van de laagspanningsrichtlijn (LVD) aantoont.

Een BEAB keurmerk is een erkenning van het feit dat de veiligheid van onze producten is geverifieerd door Intertek en dat het product is vervaardigd in een geïnspecteerde fabriek met behulp van geaccepteerde methoden en dat Intertek onze producten heeft getest en beoordeeld.

Alle Warmup thermostaten hebben een BEAB-keurmerk, net als onze verwarmingsmatten en folieverwarmingen. Dit betekent dat onze producten jaar na jaar goed en efficiënt werken en veilig in gebruik zijn..

BEAB Mat Keurmerk Certificaat

BEAB Folieverwarming Certificaat

BEAB 4ie, 3iE en Tempo Thermostaat Keurmerk Certificaat

BEAB kerumerk

BEAB Component Keurmerk

BEAB

Het BEAB Component Erkend keurmerk is een keurmerk voor elektrische veiligheid dat betekent dat onze producten zijn beoordeeld door de toonaangevende onafhankelijke goedkeuringsspecialisten van het Verenigd Koninkrijk, BEAB, volgens de hoogste Europese en internationale normen..

Warmup Losse Kabel & ProWire elektrische vloerverwarmingssystemen hebben het BEAB Component keurmerk, wat betekent dat deze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en veilig in gebruik zijn.

BEAB fabriek keurmerk

BEAB Fabriek Keurmerk

BEAB Approved factory

Het BEAB Fabriekskeurmerk toont aan dat BEAB heeft bevestigd dat de fabriek voldoet aan de strengste productie- en veiligheidsnormen, die continu moeten worden gehandhaafd om deze goedkeuring te behouden. Warmup producten zijn dus te vertrouwen op een hoge kwaliteits- en veiligheidsnorm, wat volledige zekerheid geeft in onze producten.

BEAB Fabriekskeurmerk certificaat

CAS gecertificeerd

CSA / CSAus Keurmerk

CAS CERTIFIED

Het CSA-keurmerk op onze producten betekent dat een monster van onze producten is gecertificeerd volgens de geldende normen. Dit zijn onder andere het American National Standards Institute (ANSI), Laboratories (UL), CSA Group (CSA), NSF International (NSF) en andere Noord-Amerikaanse en wereldwijde organisaties.

CSA keurmerk

UL keurmerk

UL / cUL Keurmerk

UL keurmerk warmup

De UL-normen worden gebruikt om producten, componenten, materialen en prestaties te beoordelen.

Warmup dak en goot sneeuwsmeltsystemen en ontdooikabel zijn voorzien van het UL-merk.  Dankzij deze onafhankelijke accreditatie kunt u onze verwarmingen seizoen na seizoen laten werken.

FI keurmerk

FIMKO Keurmerk

FI keurmerk

FIMKO-accreditatie is bedoeld om fabrikanten te helpen en te ondersteunen bij het beheren van de kwaliteit van hun producten en activiteiten.

Warmup dak en goot sneeuwsmeltsystemen en zelfregulerende ontdooiingskabel zijn voorzien van het FIMKO-keurmerk. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op ons buitenverwarmingsassortiment om jaar na jaar te werken, zodat u een veilige en comfortabele buitenverwarmingsoplossing krijgt.

FIMKO Vorst Beschermingskabels Certificaat

FIMKO Sneeuwsmeltkabels Certificaat

FIMKO Asfalt Sneeuwsmeltkabels Certificaat

FIMKO Zelfregulerende kabels Certificaat

ETL Interek keurmerk

ETL Approved Mark

ETL Interek keurmerk
ETL Interek

Het ETL keurmerk van Intertek is een Noord-Amerikaans veiligheidsmerk, wat betekent dat producten met dit merk zijn getest en voldoen aan de eisen van de voorgeschreven productveiligheidsnormen voor Noord-Amerika.

Warmup dak en goot sneeuwsmeltsystemen en ontdooikabel zijn voorzien van de ETL-markering.  Dit betekent dat u kunt vertrouwen op ons buitenverwarmingsassortiment om jaar na jaar te werken, zodat u een veilige en comfortabele buitenverwarmingsoplossing krijgt.

ETL Keurmerk

ISO 9001 keurmerk

BSI ISO 9001

ISO 9001 logo

Warmup is certified by BSI to ISO 9001: 2015, the latest version of the internationally recognised standard for Quality Management systems. ISO 9001: 2015 details the requirements for quality management systems that are based on the following principles; strong customer focus using a process approach to support the operation, involvement of top management using a risk-based approach to decision making, and continual improvement.

This certificate confirms that we operate and maintain rigorous quality management processes for the design, development and delivery of our systems. Following these processes result in efficiency in delivering solutions to our customers globally.

ISO Certificaat 9001

RIBA - CPD keurmerk

RIBA Geaccrediteerde CPD leverancier

Warmup is een geaccrediteerd lid van RIBA CPD leveranciers netwerk. Het RIBA CPD-programma is ontworpen voor architecten en andere bouwprofessionals om hun belangrijkste vaardigheden en competenties te ontwikkelen en te onderhouden.

Warmup biedt een RIBA geaccrediteerd CPD seminar, De “Inleiding tot Vloerverwarming”, die alles in overweging neemt wat u moet weten om op de hoogte te blijven van de nieuwste systemen, technologieën & goede praktijken.

RIBA - CPD

CIBSE-geaccrediteerde CPD leverancier

RIBA - CPD

Warmup is een erkend lid van CIBSE CPD cursusaanbieders. CIBSE is een professionele ledenorganisatie met meer dan 21.000 leden in 100 landen wereldwijd.

De CPD van Warmup, getiteld ” Hoe kunt u vloerverwarming specificeren”, houdt u op de hoogte van de laatste technische informatie die u moet weten over de groeiende markt voor vloerverwarming.

CIBSE CPD certificaat