WarmupVerdeler

Warmup S3 Verdeler

Met de Warmup S3 verdeler kunnen tot twaalf vloerverwarmingscircuits worden geregeld. Als optie is een mengeenheid verkrijgbaar voor een geavanceerde regeling van de watertemperatuur.
warmup underfloor heating manifold

Vloerverwarmingsverdeler

warmup vloerverwarming verdeler
Met de Warmup S3 verdeler kunnen tot twaalf vloerverwarmingscircuits worden geregeld; een optionele mengeenheid is verkrijgbaar voor een geavanceerde regeling van de watertemperatuur.
Hydronic icon

Roestvrijstalen verdeler

Met een poort van 1,90 cm en een luchtuitlaat op elke verdeelarm is het spoelen, vullen en verwijderen van lucht uit de systemen tijdens het opstarten eenvoudig. Elke stroomarm is uitgerust met een thermometer die het testen van de druk snel en betrouwbaar maakt, met Taconova debietmeters van 0 tot 5 l min die zorgen voor een nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte systeembalancering.
warmup manifold for water underfloor heating
De 1,90 cm Euroconus aansluitingen op de verdeler maken het gebruik van 16×2 mm en 12×2 mm Warmup pijpconnectoren mogelijk, evenals standaardconnectoren van derden, waardoor het eenvoudig wordt een ouder systeem van derden te upgraden met de geavanceerde Warmup S3 verdeler en SMART™-regelaars.
verwarmingsverdeler voor water vloerverwarming
warmup 10 years warranty icon

Garantie

De Warmup S3 verdeelunit is ontworpen voor eenvoudige installatie, inbedrijfstelling en jarenlange probleemloze service. Elke spruitstuk arm is gesmeed uit een enkel stuk naadloos roestvrij staal en is uitgerust met componenten van hoge kwaliteit voor een toonaangevende specificatie die wordt ondersteund door de Warmup 10 jaar garantie.

warmup 10 years warranty icon

Eigenschappen verdeler

N

Betrouwbare prestaties

Strenge tests in de productiefase garanderen dat het systeem betrouwbaar is en de vereiste prestaties levert.
N

Vervaardigd uit één stuk

Roestvrij staal type 304 lasergegraveerde en gepolijste verdelers zullen goed presteren en er goed blijven uitzien gedurende hun hele levensduur.
N

Een keuze van schakelingen

Beschikbaar van 2-12 poorten.
N

Stromingsmeters van taconova

Het bevat de nauwkeurige en bewezen prestaties van flowmeter technologie die alleen verkrijgbaar is bij Taconova.
N

Geen kostbare extra's

De S3 verdeler is standaard volledig uitgerust, wat de inbedrijfstelling en het gebruik vergemakkelijkt.
N

Geluiddempende eigenschappen

De meervoudige beugels zijn voorzien van akoestische inzetstukken om het bedrijfslawaai tot een minimum te beperken.

Regelunit S3 verdeler

De Warmup S3 regelunit met pomp wordt aan de verdeler toegevoegd wanneer plaatselijke regeling van de watertemperatuur of hydraulische scheiding van het primaire circuit vereist is.

De temperatuur van het systeem kan worden beperkt tot elke waarde tussen 20°C en 60°C, zodat het systeem volgens de normen kan worden ingesteld met cement bij 25°C en daarna kan worden aangepast aan de meest efficiënte temperatuur, waarbij een anti-vervalsingsvoorziening ervoor zorgt dat het systeem efficiënt blijft werken.

warmup water mengeenheid voor verdeelstuk
De Warmup regelunit met pomp is ontworpen als aanvulling op alle warmtebronnen, niet alleen condensatieketels op gas, met inbegrip van warmtepompen, biomassa en thermische zonne-energie. Zonder de opname van de Warmup S3 Pomp zou oververhit water als gevolg van sterilisatiecycli of maximale zonnewarmte naar de vloer kunnen stromen en schade kunnen veroorzaken.
warmup water pomp voor de verdeler

Eigenschappen van de S3 regelunit met pomp

N

3-weg menging

De unieke mengeenheid biedt een volledige 3-wegs mengregeling, waardoor hij compatibel is met alle warmtebronnen.
N

Instelbare bypasses

Met geïntegreerde bypasses voor het primaire en secundaire circuit vergemakkelijkt de mengeenheid de inbedrijfstelling zonder dat kostbare extra’s moeten worden aangeschaft.
N

Grundfos UPM3 Circulatiepomp

Wanneer deze 70 kPa circulatiepomp in de constante drukmodus wordt gezet, kunnen debietmeters eenvoudig worden ingesteld en blijft het debiet constant, ongeacht de belasting van het verdeelblok.
N

Robuuste constructie

De constructie van vernikkeld messing is robuust en corrosiebestendig, en complementeert de esthetiek van het Warmup S3 verdeler.
N

Isolatie van de circulatiepomp

De in-line afsluiter boven de circulatiepomp voorkomt het omzeilen van de watercircuits tijdens het vullen en zorgt ervoor dat de circulatiepomp gemakkelijk kan worden vervangen wanneer dat nodig is.
N

Geruisloze werking

Het geavanceerde ontwerp van de mengeenheid beperkt het mechanische en hydraulische geluid tot een minimum.

Warmup S3 Actuator

WHS-M-S3-ACT230 actuators worden gebruikt in combinatie met Warmup S3 verdelers om de kleppen in het circuit te bedienen. Tijdens de werking verbruikt de actuator minder dan 1 W stroom, waardoor het de meest efficiënte actuator in zijn klasse is.
warmup water actuator for manifold

De actuatoren worden door middel van een kliksysteem gemonteerd en zijn eenvoudig in bedrijf te stellen. In deze toestand is de indicatieschijf slechts marginaal verhoogd, zonder zichtbaar blauw.

Na voltooiing van de eerste volledige vermogenscyclus werkt de actuator in een normaal gesloten modus, waarbij de klep wordt geopend wanneer er vermogen wordt toegevoerd overeenkomstig de verwarmingsvraag.

Voor meervoudige regeling van meerdere zones worden aan elk circuit Warmup S3-actuators toegevoegd. Met minder dan 1 W per stuk terwijl hij actief is, is deze vijfde generatie actuator waterdicht en IP54-geclassificeerd, uiterst betrouwbaar en milieuvriendelijk.

warmup water actuator voor verdeler
Ze worden “open” geleverd voor eenvoudige “klik”-montage. Tijdens de werking toont de 360° duidelijke indicator de huidige positie van de klep, van de uit-stand, normaal gesloten, tot volledig open. Door een bedieningskracht van 100 N op de klep uit te oefenen, voorkomt hij dat er onbedoeld een stroom door de klep komt tijdens de werking of bij druktests.

Eigeschappen S3 actuator

N

360° statusindicator

De lichtblauwe schijf op de bovenkant van de actuator biedt zichtbaarheid onder elke hoek en tactiele indicatie op moeilijk te zichtbare plaatsen.
N

Eenvoudige montage

Met een afzonderlijke montagekraag en actuator is het eenvoudig om de kraag vast te schroeven alvorens de actuator op zijn plaats te zetten.
N

Energiezuinig

Met slechts 1 W bedrijfsvermogen is deze 5e generatie actuator uiterst energiezuinig.

Verdelerafsluiters S3 

Met de WHS-M-S3-VALVES kit kan het verdeelstuk van uw vloerverwarmingssysteem gemakkelijk van het primaire circuit worden geïsoleerd. De kit is geschikt voor de verdeelleidingen van de reeks WHS-M-S3-XX, met of zonder de mengeenheid WHS-MS3-MIX. Als de WHS-M-S3 VALVES geïsoleerd zijn, kan de verdeler gevuld, afgetapt, onder druk getest enz. worden zonder verbinding met het primaire circuit.
Warmup afsluitkleppen voor verdeler
Elk van de kleppen wordt geleverd in drie delen voor gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met de 25,4 mm verbindingsschroeven op de verdeel- of mengeenheid kunnen de rode of blauwe klephendels correct worden gericht en met de optionele 22 mm adapter kunnen de kleppen worden aangesloten op 25,4 mm G mannelijk of 22 mm primaire voedingen.
Warmup S3 verdeler afsluiters

Eigenschappen afsluiters

N

Veelzijdig

Verbindt het verdeelblok met 25,4mm mannelijke of 22mm mannelijke koperen en plastic primaire voedingen.
N

Eenvoudige montage

De 25,4 mm scharnier maakt het mogelijk de kleppen elke keer juist te richten.
N

Kleurcode

Rode en blauwe ventielhendels zorgen voor een gemakkelijke aanduiding van debiet en retour.
Wilt u een offerte aanvragen?