WarmupSneeuwsmeltsystemen

Sneeuwsmeltsystemen

Verhoog de veiligheid en gemak door huizen, gebouwen, opritten en paden sneeuwvrij en vorstbestendig te maken met ons brede scala aan sneeuwsmeltoplossingen.

sneeuwsmelt verwarming

De voordelen van sneeuwsmelt- en vorstbeschermingssystemen bevatten:

Geen mechanische ruimte nodig

Het is niet nodig om ruimte in te leveren aan huis- of garagegereedschap. Het systeem maakt gebruik van een kleine temperatuurregelaar die aan de wand bevestigd kan worden en een sensor op de stoep en het dak.

Kostenbesparingen

De systemen zijn op lange termijn kosteneffectiever dan het continu strooien van zout en zijn beter voor het behouden van de levensduur van het cement.

Toegevoegde waarde

Een sneeuwsmelt- of vorstbeschermingssysteem van Warmup kan de levensduur van daken, pijpen en stoepen verlengen omdat er geen zout en chemicaliën aan te pas komen bij het verwijderen van sneeuw.

Slimme investering

Het installeren van een sneeuwsmeltsysteem van Warmup is een perfecte investering die de waarde van je huis kan laten toenemen. Het is een oplossing op lange termijn om je stoepen, daken en pijpen vrij te houden van sneeuw en ijs, dus de waarde van je huis zal toenemen.

Energie-efficiënt

De sneeuwsmeltsystemen werken in combinatie met automatische activeringsapparaat (temperatuurregelaars) die het systeem aanzetten wanneer er een teken is van neerslag en vriestemperaturen. De regelaars zorgen ervoor dat het systeem alleen actief is tijdens nuttige periodes en gaat verspillend energieverbruik tegen.