Waarom Warmup

Als je kiest voor Warmup als leverancier voor een project, dan kun je er vanuit gaan dat je met de beste technologieën van een wereldwijde provider te maken hebt.

Onze producten en oplossingen zijn ontworpen met onze klanten in gedachten. Als een toonaangevende, wereldwijde leverancier van vloerverwarmingssystemen en diensten begrijpt Warmup dat professionals moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op hun industriepartners voor technische kennis en innovatieve ideeën.

warmup beste producten

Beste Producten

Warmup heeft producten van de hoogste kwaliteit. We hebben de meest stevige, dubbel-fluorpolymeer, dunste verwarmingskabels op de markt (slechts 1.8mm in diameter). We bieden een uitgebreid assortiment aan thermostaten die we intern hebben ontwikkeld aan de hand van onze gedetailleerde kennis van hoe hydronische en elektrische vloerverwarming en centrale verwarmingssystemen werken. Nog belangrijker is dat ze zijn ontworpen met de kennis van hoe mensen verwachten dat de producten werken.

warmup beste garanties

Beste  Garanties

Alle producten zijn ondersteund door toonaangevende garanties als gevolg van uitgebreid testen en onderzoek. We bieden geweldige garanties op onze vloerverwarmingscollectie. Daarbij komt dat we een SafetyNet™ Installatiegarantie bieden: mocht een systeem beschadigd raken tijdens de installatie, dan vervangen we gratis het systeem (onderworpen aan algemene voorwaarden).

Beste Onderzoek en Ontwikkeling

Met onze toewijding aan Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) en klantenservice kunnen we je technologisch geavanceerde vloerverwarmingssystemen bieden van de hoogste productkwaliteit, beste prestatie en klanttevredenheid. Onze EN442-2 Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Duitsland van meerdere miljoenen, testfaciliteiten en huizen in Europa die worden gemonitord voorzien ons van gedetailleerde informatie over onze producten en energie-efficiëntietechnieken.

Beste Accreditaties

Al onze systemen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de Europese Unie, zijn CE-gecertificeerd en geaccrediteerd door verschillende, onafhankelijke instituties, waaronder BEAB, VDE, FIMKO, SEMKO en UL. Daarbij komt dat we leden zijn van BEAMA en TTA.

Wereldwijd vertrouwd vloerverwarming

We zijn gegroeid tot een wereldwijd bedrijf die onze gespecialiseerde oplossingen en producten van hoge kwaliteit aanbiedt in veel verschillende landen. Warmup is actief in meer dan 70 landen.

We werken nauw samen met installateurs en resellers, lees meer over het samenwerken met ons