Projecten referenties

Samenvatting van grote projecten waar producten van Warmup bij zijn gebruikt.

World Snooker Kampioen – Mark Selby’s Huis

Countryside, Verenigd Koninkrijk

Mark Selby is de regerende World Snooker kampioen en is de huidige nummer één ter wereld. ‘S Werelds best verkopende merk voor vloerverwarming was zijn keuze om het maximale comfort te krijgen van de vloerverwarming van Warmup in zijn buitenhuis, waar hij stilte zoekt om zijn gebruikelijke 6 uur dagelijkse training te oefenen en ervoor te zorgen dat niets de voorbereiding hindert.

Keuken en woonkamer

Donabate – Co. Dublin, Ierland

De klant wilde zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele vloeroppervlaktetemperatuur en efficiënte warmteafgifte met een houten vloer bevestigd over latten en Accell Electrical bood de perfecte oplossing voor hun behoeften, door het Warmup WLFH Folievloerverwarming systeem te installeren.

Thuiskantoor

Holywell – Swords Co. Dublin, Ierland

Het Warmup WLFH Folieverwarming systeem is door Accell Electrical geïnstalleerd om luxe, vrijheid van ontwerp en betere hittecontrole te bieden aan dit kantoor aan huis in Holywell.

Serre en keuken

Drumnigh Wood – Portmarnock Co. Dublin, Ierland

Het door Accell Electrical geïnstalleerde Warmup PVC-systeem biedt een veilige, robuuste en luxueuze verwarmingsoplossing voor een serre en een keuken in Drumnigh Wood.

Santiago Bernabéu Stadium

Madrid, Spanje

vloerverwarming stadium

Thuisbasis van een van de grootste voetbalclubs ter wereld, Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadium heeft Warmup in de VIP boxen. De VIP boxen worden gebruikt door een aantal van de meest prestigieuze namen in het voetbal en hun al even bevoorrechte gasten. Met een oppervlakte van slechts 7m² was er geen ruimte voor radiatoren.

Aangepast aan de houten vloeren in de ruimtes werden de Warmup® Folieverwarmers geïnstalleerd. Deze werden geplaatst bovenop de Warmup® isolatieplaten om de warmte retentie te maximaliseren. De witte Warmup® XSTAT thermostaten werden zorgvuldig geselecteerd aangrpast aan de kleuren van het Real Madrid team.

The Peninsula Hotel

Parijs, Frankrijk

vloerverwarming hotel parijs

De badkamers van het Peninsula Hotel zijn uitgerust met marmeren vloeren van hoge kwaliteit als aanvulling op de luxe ontwerpen en inrichting van dit vijfsterrenhotel. Om de strakke architectuur in het hele hotel te behouden, was een onzichtbare verwarmingsoplossing vereist in alle badkamers in plaats van muurbezette radiatoren. Als renovatieproject was een verwarmingssysteem op lage spanning vereist.

De Warmup vloerverwarmingsmat was het systeem bij uitstek voor dit project vanwege het lage voltage van 85W / m2. Dit systeem was de meest geschikte verwarmingsmethode omdat het aan de vereisten voor dit project voldeed, waardoor verfijning mogelijk was in de architectuur van het schiereiland door ruimte op de muur vrij te maken.

Four Seasons

Toronto, Canada

Dit verbluffende luxe hotel combineert raffinement met een spectaculair ontwerp en heeft zijn stempel gedrukt op een levendige internationale stad als het eerste hotel in Canada dat de AAA Five Diamond en Forbes Travel Guide Five-Star ratings heeft gekregen. De vloerverwarming van Warmup maakt deel uit van de 380 kamers van het hotel en het bijgebouw met 490 units. De thermostaat is in alle gevallen de 3iE. Gasten en bezoekers kunnen nu genieten van een echt vijfsterrenservice in een warme en comfortabele omgeving in dit elegante hotel.

LoftCube

Munchen, Duitsland

vloerverwarming modelhuis

Ontwerp door Werner Aisslinger, een gerenommeerde Duitse ontwerper, de Munich LoftCube was bijna volledig ontworpen met glazen wanden. Met een minimalistisch, innovatief ontwerp en beperkte muurruimte voor elk huishoudelijk apparaat, had Studio Aisslinger een slimme oplossing nodig voor verwarming; Warmup vloerverwarming.

Kerk van Santa Maria Antica

Madonna di Campiglio, Italie

De kerk van Santa Maria Antica is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en is een van de belangrijkste historische monumenten in Madonna di Campiglio, een klein stadje in de regio Trentino Alto Adige, vooral bekend als een skioord. De eerste geschreven sporen met betrekking tot de antieke kerk dateren uit het jaar 1180 en zijn vervat in een brief die Corrado II da besano aan de bisschop van Trento heeft gestuurd. Warmup elektrische vloerverwarmingsmatten zijn gekozen om de interne architectuur van de kerk te behouden en Warmup-thermostaat werd gebruikt om het energieverbruik van het systeem te verminderen en controle over de toepassing mogelijk te maken.

Hotel Regent Porto Montenegro

Porto Montenegro Village, Montenegro

Deze spectaculaire accommodatie aan het water bestaat uit een mix van hotelkamers en privéwoningen, allemaal ontworpen door de Franse ontwerper Tino Zervudachi. Het terracotta gebouw, geïnspireerd door de vele Italiaanse paleizen rond Boka Bay, is een eerbetoon aan 400 jaar onder de Venetiaanse overheid. Warmup vloerverwarming brengt minimalisme in de hotelbadkamers.

Residencial McLain

Lafayette, Verenigde Staten

De luxe woonhuizen in Lafayette, Louisiana, zijn ontworpen rond de levensstijl van de bewoners. Op maat gemaakte ontwerpoplossingen en flexibiliteit op het gebied van decoratie waren de sleutelwoorden in dit project. Warmup vloerverwarming werd gekozen om het minimale ontwerp en de efficiëntie op het gebied van energieverbruik te bieden die het project nodig had.

Kha Shing Enterprise

Kaohsiung, Taiwan

Opgericht in 1977, heeft Kha Shing Enterprise meer dan 1.000 luxe jachten wereldwijd geleverd. De jachten van de Aziatische fabrikant bieden nu luxe op een zeer persoonlijk niveau van comfort en stijl door Warmup vloerverwarming in de badkamers en in de suites aan te bieden.

MGM Grand Macau Hotel Cassino

Sé, Macau

Het luxe Casino and Resort heeft 600 kamers en 35 verdiepingen. Prachtige gevels en indrukwekkende trappen leiden bezoekers naar het oude Europa, terwijl de voorgevel een eerbetoon is aan het Portugese erfgoed van Macau, omdat het is gemaakt naar het beeld van het centrale treinstation van Lissabon. Het hotel koos voor Warmup vloerverwarming als ultiem vleugje verfijning van hun suites en villa’s.

Boavista Golf & Spa Resort

Algarve, Portugal

vloerverwarming algarve

Boavista Golf & Spa Resort heeft een geweldige locatie aan de rand van het bruisende vakantiedorp Lagos in de westelijke Algarve. Lagos zelf is een aantrekkelijke oude stad, met een prachtige kustlijn en prachtige jachthaven in de omgeving heeft veel interessante dingen om te zien en geweldige plekken om te eten. Warmup geeft dit resort, inclusief hun spa van wereldklasse, het luxe comfort van warme vloeren en het voordeel van een onzichtbaar, onhoorbaar en onderhoudsvrij verwarmingssysteem.

Hotel Conrad Bósforo

Istanbul, Turkije
vloerverwarming hotels

Dit luxe hotel is verkozen door de World Travel Awards als het beste hotel voor conferenties in Europa in 2015, op 12 minuten lopen van de Bosporus, op 7 km van het Topkapipaleis en op 8 km van het Hagia Sophia Museum. Alle badkamers in de 5 presidentiële suites zijn voorzien van Warmup elektrische vloerverwarming en de Warmup 3iE-thermostaat. Daarnaast heeft het hotel 550 verwarmde handdoekrekken Warmup.

Heathrow Airport

London, Verenigd Koninkrijk

De luxe Terminal 2 van Heathrow, de belangrijkste luchthaven die Londen bedient en ook de derde drukste ter wereld, staat bekend als “The Queen’s Terminal”. In de recente verbouwing van de terminal gaf de beroemde Spaanse architect Luis Vidal nog meer charme omdat alle opritten de Warmup vloerverwarming kregen.