WarmupKonekt WiFi

Konekt draadloze WiFi thermostaat

Thermostaat voor water vloerverwarming - Konekt

Het Konekt draadloze regelsysteem is perfect voor gebruik met hydronische vloerverwarmingssystemen en radiatorverwarming. Het Konekt-gamma bestaat uit een draadloze thermostaat, een bedradingscentrale en een schakelaar om de warmtebron (pomp of ketel) te bedienen. Het biedt ook eTRV-afstandsbedieningskleppen voor radiatoren. Al deze elementen worden verbonden door de slimme hub die rechtstreeks naar de thuisrouter gaat.

Gebruik het Konekt-systeem met een Warmup vloerverwarmingssysteem op waterbasis, of combineer eenvoudig een slimme hub, een boilerschakelaar en een eTRV-ventiel voor radiatorsystemen op centrale verwarming. De Konekt-serie werkt met de Konekt-app van Warmup voor WiFi-bediening en eenvoudige programmering.

Thermostaten voor water vloerverwarming - Konekt

Konekt draadloze thermostaat

De Warmup konekt draadloze thermostaat is voor klanten die een eenvoudige installatie willen zonder enige noodzaak voor bedrading. Dankzij de werking op batterijen en de draadloze communicatie kan de konekt draadloze thermostaat vrij in de ruimte worden geplaatst.

Het meet de temperatuur en de vochtigheid in een kamer en de gegevens worden doorgegeven aan een vloerverwarmingsactuator of de eTRV-klep van de radiator om de kamertemperatuur nauwkeurig te regelen.

Thermostaten voor water vloerverwarming - Konekt
 Konekt Bedradingscentrum

Konekt bedradingscentrum

De 10-kanaals draadloze Warmup Konekt bedradingscentrale biedt een comfortabele, vraaggestuurde regeling van een vloerverwarmingssysteem via de Warmup Konekt app en de Warmup Konekt draadloze thermostaat, volgens de persoonlijke behoeften van de gebruiker.

Hij kan worden gebruikt voor de regeling van een vloerverwarmingssysteem met maximaal 10 verwarmingszones / 15 verwarmingscircuits, alsmede een verwarmingspomp of een circulatie-mengpomp in de collector zelf. Bovendien kan het toestel in de verwarmings- of de koelingsmodus werken, op voorwaarde dat het verwarmingssysteem deze werkingswijzen aanbiedt, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming met koeling.

Draadloze Thermostatische Klep

De Warmup draadloze thermostaatkraan is een radiatorkraan waarmee de gebruiker de kamertemperatuur via de Warmup Konekt smartphone app comfortabel kan regelen volgens de geselecteerde verwarmingsfasen.

Hij past op alle gangbare radiatorkranen en is gemakkelijk te installeren, zonder dat water moet worden afgetapt of in het verwarmingssysteem moet worden ingegrepen. Met de extra boosterfunctie kunnen koude kamers in korte tijd worden verwarmd door het verwarmingsventiel te openen.

Draadloze Thermostatische Klep
WARMUP 2-kanaals schakelaar voor ketel - Konekt

Warmup 2-kanaals schakelaar voor ketel – Konekt

De 2-kanaals draadloze ketelschakelaar Warmup Konekt schakelt via twee kanalen betrouwbaar verwarmingspompen, circulatiepompen, boilers, elektrische radiatoren en andere belastingen.

Dit maakt een comfortabele, op de behoefte afgestemde regeling van de ruimte- en watertemperatuur mogelijk via de Warmup Konekt app.

Konekt Smart Hub

De Warmup konekt Smart Hub is de centrale eenheid van de Warmup konekt draadloze reeks. Het verbindt smartphones via de cloud met alle apparaten in het draadloze Warmup konekt-bereik en verzendt configuratiegegevens en besturingsopdrachten.

Alle apparaten in de Warmup konekt draadloze reeks kunnen comfortabel en individueel worden geconfigureerd met een smartphone via de Warmup konekt app.

Konekt Slimme Hub