WarmupCV-VloerverwarmingUltra-12

Ultra-12

VLo Ultra-12 Laagbouwsysteem een ideale vloerverwarmingsoplossing voor zowel woningrenovaties als nieuwbouwprojecten waar de vloerhoogte beperkt is en installatiesnelheid van essentieel belang is. Het unieke ontwerp maakt het bijzonder geschikt voor projecten met ongeïsoleerde vloeren. De Ultra-12 voegt slechts 18 mm toe aan de vloeropbouw, biedt echt gebruiksgemak en is geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen, waaronder: massief en samengesteld hout, keramische of stenen vloeren, maar ook vinyl en tapijt. De energiezuinige technologie van het systeem biedt lage gebruikskosten en kan worden gebruikt met zowel traditionele ketels als warmtepompen.

laagbouw vloerverwarming
Watersystemen
Type vloer

icon-checkmark Tegel of steen

icon-checkmark Laminaat, parket of hout

icon-checkmark Vinyl, pvc, gietvloer

Type ruimte

icon-checkmark  Grote of kleine oppervlakken

icon-checkmark  Regelmatige en onregelmatige vorm

Type constructie

icon-checkmark  Nieuwbouw

icon-checkmark  Renovatie

Ideaal renovaties

De VLo Ultra-12 is de volgende generatie lichtgewicht en robuuste vloerverwarmingssystemen van Warmup. De serie bestaat uit 5 panelen die de bruikbaarheid voor de installateur maximaliseren. Elk paneel is speciaal ontworpen om de buis over de gehele vloer veilig vast te houden. Ontworpen voor gebruik met Warmup’s 12 mm PE-RTbuis die rechtstreeks in de plaatkanalen wordt gestoken voor snelle en eenvoudige installatie, het systeem is gemaakt met snelheid en efficiëntie in het achterhoofd. Het rechte paneel met omegavormige 150μm aluminium diffusorkanalen zorgt voor maximaal oppervlaktecontact tussen de aluminium diffusor en de PE-RT buis; dit optimaliseert de warmteafgifte, verkort de opwarmtijden en minimaliseert tevens het warmteverlies door een betere isolatie.

Het aluminium oppervlak van de verwarmingspanelen is bedekt met een stevig verlijmd, glasvezelversterkt vlies, waardoor een ideaal oppervlak ontstaat voor tegelwerk en er geen specialistische primers nodig zijn.

laagbouw water vloerverwarming onder tegels
Noppen van het Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem

Snel en eenvoudig te installeren

Het VLo Ultra-12 Laagbouw Systeem is voor gebruik bij ongeïsoleerde vloeren. Elk VLo-systeem heeft een lichtgewicht constructie en biedt een snelle en consistente installatie, zodat u vertrouwen kunt hebben in herhaalde installaties in meerdere ruimtes. .

Lichtgewicht panelen met kliklijnen voor gemakkelijke vormverandering, gecombineerd met ingebouwde leidingkanalen zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Gebruik met Warmup Primer

Warmup Primer is een gebruiksklare, ééncomponent, hechtingsversterkende, oplosmiddelvrije primer voor de voorbereiding van absorberende en niet-absorberende vloeren en wanden met of zonder oppervlakteverwarming. Ideaal voor gebruik vóór het aanbrengen van Warmup zelfklevende systemen, egalisatiemiddelen en tegellijmen. Geschikt voor gebruik als een diep penetrerende primer op absorberende ondergronden.

Warmup Primer

Eigenschappen

N

Weinig impact op de vloer

Slechts 18 mm opbouw – ideaal voor renovaties.
N

Specifieke soorten geïsoleerde panelen

Ideaal voor gebruik in kamers van elke grootte en vorm.

N

Geschikt voor elke vloerafwerking

Voorzien van een ontkoppelingslaag van gerecycled vlies.

Garanties

SafetyNet™ installatiegarantie

SafetyNet™ Installatiegarantie

Als u per ongeluk de vloerverwarmingsbuis beschadigt tijdens de installatie, retourneert u deze naar Warmup en wij vervangen deze door een andere van dezelfde grootte en hetzelfde model – GRATIS!

Levenslange garantie

De duur van de garantieperiode hangt af van het type pijp. Wanneer u dit verwarmingssysteem met PER-T-buizen installeert, wordt op de buizen een beperkte levenslange garantie gegeven.

Dit systeem installeren? Benodigdheden:

thermostaat pagina

Thermostaten

Elegir el sistema de control correcto es crucial para garantizar que el sistema de calefacción funcione de forma eficiente y fácil.
controlecentrum voor hydronische systemen

Regeleenheid

De regeleenheid is ontworpen om te werken met de thermostaten en de kracht-/verwarmingsbron, alsook met de ketel.
warmup vloerverwarming buizen

Buizen

Warmup-systemen worden geleverd met 2 buizen: PEX-A en PE-RT. Deze opties zorgen ervoor dat wij voor elk type project het ideale systeem hebben.
Wilt u een offerte aanvragen?