WarmupCV-VloerverwarmingNexxa-12

Nexxa-12

Warmup VLo Nexxa-12 is een water vloerverwarmingssysteem met een laag profiel, speciaal ontworpen voor renovatieprojecten waarbij de totale vloerhoogte een belangrijke rol speelt. Het systeem bestaat uit een paneel van zwarte kunststof met een noppenpatroon en een PERT-pijp van 12 mm die in het paneel wordt geplaatst. Deze formatie wordt vervolgens bedekt met een laag van 22 mm geschikt egalisatiemiddel.

Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem
Watersystemen
Type vloer

icon-checkmark Tegel of steen

icon-checkmark Laminaat, parket of hout

icon-checkmark Vinyl, pvc, gietvloer

Type ruimte

icon-checkmark  Grote of kleine oppervlakken

icon-checkmark  Regelmatige en onregelmatige vorm

Type constructie

icon-checkmark  Nieuwbouw

icon-checkmark  Renovatie

Ideaal renovaties

Nexxa-12 is een watervloerverwarmingssysteem dat is ontworpen voor renovatieprojecten waarbij een laag profiel is vereist. Het systeem bestaat uit een PERT-pijp van 12 mm in kunststof noppen, dat vervolgens wordt bedekt met een 22 mm dikke laag geschikt egalisatiemiddel. Nexxa-12 wordt direct op een gladde en met primer behandelde ondervloer verlijmd.

Met zijn snelle responstijden en uitstekende warmteafgifte (70W/m2 voor houten afwerkingen bij een watertemperatuur van 40°C) is Nexxa-12 een uitstekende manier om de warmte en luxe van vloerverwarming in uw project te brengen.

Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem Panelen
Noppen van het Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem

Snel en eenvoudig te installeren

Nexxa-12 panelen zijn zelfklevend, waardoor ze snel te leggen zijn zonder te wachten op droogtijd. Eenmaal op zijn plaats kan de 12 mm buis eenvoudig op zijn plaats worden geklemd om het vereiste verwarmde oppervlak te bedekken in een vierkant of diagonaal patroon, afhankelijk van de ruimte.

De panelen zijn gemakkelijk met een mes te snijden en meten 650 x 1050 mm. Zodra de buizen zijn geïnstalleerd, kan een geschikte egalisatiemassa worden gegoten tot een dikte van 22 mm. Onder de Nexxa-12 panelen moet isolatie worden aangebracht om een snelle opwarmtijd te garanderen en het energieverbruik te beperken.

Gebruik met Warmup Ultralight

Onze hoogwaardige 4-1 Ultralight; isolatie, warmtespreiding, ontkoppeling en geluidsdempingsplaat verbetert de opwarmtijd, verspreidt de warmte sneller en is eenvoudig te leggen. De innovatieve aluminiumlaag in de Ultralight plaat helpt de warmte sneller en gelijkmatiger te verspreiden naar de vloerafwerking erboven – en creëert zo een comfortabelere omgeving om van te genieten.

Warmup Primer

Eigenschappen

N

Uitstekende warmteafgifte

Bij lage watertemperatuur 70W/m² voor houten vloeren met water van 40°C.
N

Snelle responstijden

N

Alle vloerafwerkingen moeten direct worden aangebracht.

Garanties

SafetyNet™ installatiegarantie

SafetyNet™ Installatiegarantie

Als u per ongeluk de vloerverwarmingsbuis beschadigt tijdens de installatie, retourneert u deze naar Warmup en wij vervangen deze door een andere van dezelfde grootte en hetzelfde model – GRATIS!

Levenslange garantie

De duur van de garantieperiode hangt af van het type pijp. Wanneer u dit verwarmingssysteem met PER-T-buizen installeert, wordt op de buizen een beperkte levenslange garantie gegeven.

Dit systeem installeren? Benodigdheden:

thermostaat pagina

Thermostaten

De keuze van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat het verwarmingssysteem efficiënt en gemakkelijk werkt.

controlecentrum voor hydronische systemen

Regeleenheid

De regeleenheid is ontworpen om te werken met de thermostaten en de kracht-/verwarmingsbron, alsook met de ketel.
warmup vloerverwarming buizen

Buizen

Warmup-systemen worden geleverd met 2 buizen: PEX-A en PE-RT. Deze opties zorgen ervoor dat wij voor elk type project het ideale systeem hebben.
Wilt u een offerte aanvragen?