WarmupCV-VloerverwarmingEconna-12

Econna-12

Warmup VLo Econna-12 is speciaal ontworpen voor gebruik over zowel latten- als balkenvloeren, waardoor de ruimte ertussen vrij blijft voor isolatiemateriaal en andere voorzieningen. Het lage profiel maakt het de perfecte keuze om vloerverwarming te brengen in renovatieprojecten voor monumentale woningen en panden.

Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem
Watersystemen
Type vloer

icon-checkmark Tegel of steen

icon-checkmark Laminaat, parket of hout

icon-checkmark Vinyl, pvc, gietvloer

Type ruimte

icon-checkmark  Grote of kleine oppervlakken

icon-checkmark  Regelmatige en onregelmatige vorm

Type constructie

icon-checkmark  Nieuwbouw

icon-checkmark  Renovatie

Ideaal renovaties van historische woningen

De energiebesparende technologie van de Econna-12 kan aanzienlijke besparingen opleveren op uw energierekening en kan worden gebruikt in combinatie met een traditionele ketel of warmtepomp. Het vernieuwde ontwerp heeft geresulteerd in een nog efficiënter verwarmingssysteem dat waar voor zijn geld biedt en snel kan worden geïnstalleerd.

Het VLo Econna-12 balkvloersysteem maakt een snelle installatie mogelijk door de droge, betonvrije installatiemethode en het paneelontwerp uit één stuk. De slanke 22 mm dikke panelen met een ingebouwde laag diffusiefolie zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat er geen warme of koude plekken ontstaan.

Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem Panelen
Noppen van het Warmup Nexxa 12 waterverwarmingssysteem

Snel en eenvoudig te installeren

Het lage profiel van de Econna-12 maakt gebruik van een verwarmingsbuis van 12 mm die in de structurele vloer is ingebouwd, zodat de vloerafwerking niet oververhit raakt. De 22 mm spaanplaatpanelen kunnen worden geïnstalleerd over latten of balken met een hartafstand van maximaal 600 mm en hebben een geribbelde uitgang voor een gemakkelijke overgang naar het volgende paneel.

De universele panelen houden de verwarmingsbuis in de optimale positie zonder dat er een dekvloer nodig is; u hoeft alleen maar de panelen te lijmen en vast te schroeven, de buizen in de groeven te plaatsen en er vervolgens een laag van 6 mm op aan te brengen voordat u de vloerafwerking aanbrengt.

Gebruik met Warmup PE-RT Buis

Warmup PE-RT buis is een 5-lagen polyethyleen extrusie met hoge temperatuurbestendigheid. De Warmup PE-RT (Polyethyleen van verhoogde temperatuurweerstand) buis is uiterst flexibel met uitstekende spanningsbestendige eigenschappen op lange termijn gecombineerd met sterkte op lange termijn bij verhoogde temperaturen. De buis garandeert lekvrije prestaties met een gladde interne structuur voor betere stroming, minder drukverlies en afzetting.

Warmup Primer

Eigenschappen

N

Voor gebruik bij verdiepte vloeren

Ideaal voor renovatieprojecten.

N

Verwarmingsbuis ingebouwd in de constructievloer

Maakt snellere opwarmtijden mogelijk zonder dat het nodig is de vloer te bewerken.

N

Eén universeel paneeltype

De panelen hebben geribbelde uitgangen voor een snelle installatie.

Garanties

SafetyNet™ installatiegarantie

SafetyNet™ Installatiegarantie

Als u per ongeluk de vloerverwarmingsbuis beschadigt tijdens de installatie, retourneert u deze naar Warmup en wij vervangen deze door een andere van dezelfde grootte en hetzelfde model – GRATIS!

Levenslange garantie

De duur van de garantieperiode hangt af van het type pijp. Wanneer u dit verwarmingssysteem met PER-T-buizen installeert, wordt op de buizen een beperkte levenslange garantie gegeven.

Dit systeem installeren? Benodigdheden:

thermostaat pagina

Thermostaten

Elegir el sistema de control correcto es crucial para garantizar que el sistema de calefacción funcione de forma eficiente y fácil.
controlecentrum voor hydronische systemen

Regeleenheid

De regeleenheid is ontworpen om te werken met de thermostaten en de kracht-/verwarmingsbron, alsook met de ketel.
warmup vloerverwarming buizen

Buizen

Warmup-systemen worden geleverd met 2 buizen: PEX-A en PE-RT. Deze opties zorgen ervoor dat wij voor elk type project het ideale systeem hebben.
Wilt u een offerte aanvragen?