De voordelen van vloerverwarming

De comfort van vloerverwarming
Vloerverwarming kan een groot oppervlakte verwarmen aan de hand van een lagere temperatuur dan de radiator en produceert zodoende de meest comfortabele en efficiënte vorm van warmte, vanaf de vloer omhoog. U hoeft enkel uw thermostaat naar wens te programmeren. Bij het gebruik van vloerverwarming als primaire warmtebron voor uw woning, heeft u eindelijk geen last meer van koude voeten!
Veilig & Ruimtelijk
Bij het doorbladeren van interieurtijdschriften zult u wel gemerkt hebben dat er op de foto's van al die prachtige badkamers, keukens en woonkamers nooit radiatoren te zien zijn en dat de ruimte volledg wordt benut. Geïsoleerd, geheel ondervloers en rechtstreeks aangesloten op de elektriciteitsvoorziening is de Warmup elektrische vloerverwarming volledig veilig, zonder kans op direct contact met het verwarmingselement wordt elk risico op verbranding of verstikking uitgesloten.
Economisch en Simpel
De elektrische vloerverwarmingsssystemen leveren een snelle verdeling van de warmte, dit helpt bij het besparen van uw energiekosten. Door gebruik van één van onze programmeerbare thermostaten kan de temperatuur met gemak worden geregeld en uiteraard draagt nauwkeurige controle over uw verwarmingstijden tevens bij aan kostenbesparing. Warmup vloerverwarmingssystemen zijn flinterdun, hebben flexibele afmetingen en/of zijn eenvoudig te snijden en vormen voor installatie. Doorgaans kunnen deze systemen simpelweg uitgerold worden.
Hygiënisch en Gezond
Vanwege de aard van elektrische vloerverwarming kunt u op een gezonde manier uw huis verwarmen. De gelijkmatige warmteverspreiding voorkomt luchtcirculatie waarin stof en allergenen rondzweven, dit in tegenstelling tot conventionele luchtstroom verwarmingssystemen. Warmup® vloerverwarming wordt dan ook aangeraden door diverse Astma organisaties.
Straalverwarming biedt veel voordelen boven de meer traditionele verwarming zowel in comfort als efficiëntie.
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL 71
71