Veelgestelde vragen

Het is een verwarmingsmethode waarbij warmte door middel van straling direct wordt uitgezonden naar een oppervlak verbonden aan het verwarmingselement.
In tegenstelling tot andere vormen van verwarming, werkt elektrische stralingswarmte zonder bewegende delen of blootgestelde verwarmingselementen..
Vloerverwarming door middel van stralingswarmte is zeer efficiënt omdat de warmte gelijkmatig en bij een lage temperatuur vanuit de vloeroppervlakte wordt verspreidt..
Opwarmtijd is afhankelijk van de ondergond en vloertype, maar ook of u isolatieplaten gebruikt of niet..
Onze verwarmingssystemen zijn ontworpen met een revolutionair, zeer dun verwarmingselement van slechts 2mm zodat u Warmup vloerverwarming kan installeren zonder het verhogen van het vloerniveau.
Door het isoleren van uw vloer worden de opwarmtijden aanzienlijk verkort, zodat u een rendabeler en sneller werkend systeem krijgt.
In de meeste gevallen zal uw vloer de temperatuur bereiken wat is ingesteld op de thermostaat, dit kan variëren van 5°C tot 40°C..
Warmup vloerverwarmingsystemen zijn eenvoudig en snel te installeren, maar u dient echter wel een erkende elektricien in te schakelen voor de elektrische aansluiting.
Ja, wij hebben een scala van producten die geinstalleerd kunnen worden in natte omgevingen.
Onze programmeerbare thermostaten kunnen een belasting tot 16 ampère dragen.
Ja, de 'koude' kabels kunnen ingekort of verlengd worden..
Ja, maar neem altijd contact met ons op via het gratis nummer: 0800 023 5192.
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL 17
17