Verschillende systemen vloerverwarming

Warmup biedt een GRATIS offerteservice om te garanderen dat u de juiste producten voor uw project heeft.
Weet u welk vloerverwarming systeem het best geschikt is voor uw plannen? Warmup® heeft een scala aan producten ontworpen voor vrijwel elk type vloer. Deze pagina helpt u eenvoudig en snel het juiste systeem te kiezen.
Het Warmup losse kabelsysteem is ontworpen met een ultradun, dubbeladerig verwarmingselement van 2mm. Door de kleine doorsnede van het element kan deze snel worden geïnstalleerd zonder dat het vloerniveau wordt verhoogd. Ideaal voor installatie in asymmetrische oppervlaktes.
De verwarmingsmat van Warmup is een ongecompliceerd concept; de elektrische verwarmingskabel is bevestigd op een sterke glasvezel mat die vóór het tegelen wordt uitgerold en aangesloten op een programmeerbare thermostaat. Ideaal voor makkelijke installatie in grote en symmetrische oppervlaktes
Vloerverwarming voor laminaat en houten vloeren - de Warmup® Folievloerverwarming is een gestroomlijnd elektrisch vloerverwarmingssysteem dat is ontworpen voor gebruik onder laminaat, hout, gelijmd hardhout en andere zwevende vloeren.
Geschikt voor meerdere vloerafwerkingen; de Warmup® vloerverwarming met betonkabel systeem kan eenvoudig in cementen ondervloeren van elk formaat worden geïnstalleerd. Ook aanbevolen voor dikkere vloerafwerkingen zoals plavuizen.
Door uw vloer te isoleren met Warmup© isolatieplaten, kunt u de opwarmperiode aanzienlijk verkorten en zodoende de verbruikskosten met maar liefst 50% verminderen.
Warmup Isolerende Onderlaag is een dunne isolerende laag die de warmte naar boven reflecteert, waardoor vloerverwarming efficiënter en effectiever werkt. Het vermindert ook contactgeluid en fungeert tevens als een effectieve vochtwerende laag.
Warmup Dubbele BOvenlaag(WDO) is een zwevend ondervloersysteem speciaal ontworpen voor plaatsing bovenop de Warmup® folievloerverwarming. Dit zorgt voor een zachte en naadloze ondergrond, waardoor dit systeem uitermate geschikt is om zachte vloerbedekkingen zoals tapijt, linoleum, vinyl en kurk op te verlijmen.
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL 2
2