Installatie Kabelsysteem

STAP 1
Zorg ervoor dat de ondervloer schoon en droog is. Bestrijk de vloer vervolgens met de primer (inbegrepen in het installatiepakket). De primer zorgt voor een stofvrij en kleverig oppervlak. Wacht tot de primer is opgedroogd, de lichtgroene kleur van de primer wordt donkergroen zodra deze droog is.
STAP 2
Bereken de grootte van het te verwarmen oppervlakte in vierkante meters. Markeer de ruimte-intervallen waarmee de verwarmingsdraad moet worden neergelegd conform de afmetingentabel(achterin de installatiehandleiding). Leg de verwarmingskabel in parallelle lijnen. Begin bij het startpunt en ga in U vormen naar het eindpunt. Maak gebruik van de ruimte-intervallen die u had gemarkeerd om de draad op die punten vast te plakken.Wanneer u klaar bent met het neerleggen van de verwarmingsdraad moet de gehele lengte van de verwarmingsdraad met de tape aan de vloer worden bevestigd.
STAP 3
Volg de instructies die bij uw thermostaat zijn geleverd. Uw vloerverwarming zal niet functioneren zonder een correct geïnstalleerde thermostaat.
STAP 5
Controleer dat de draad volledig is bedekt met tape. Leg de tegels volgens de gebruikelijke methode, let er alleen op dat de verwarmingsdraad niet door de lijmkam of tegels beschadigd of verschoven wordt.
  • De verwarming kan geïnstalleerd worden zonder de noodzaak van speciale gereedschappen of expertise (in overeenstemming met de plaatselijke bouwvoorschriften) Het is echter wel belangrijk dat de thermostaat aangesloten wordt door een erkend elektricien.
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL 33
33