Barnsbury Place, Londen

De uitdaging
Barnsbury Place is een prestigieuze combinatie van negen nieuwe huizen, 15 nieuwbouw woningen en en 80 gerenoveerde appartementen in één van de meest gewilde wijken in Islington. Het project vereiste een systeem dat aan de strenge eisen van de klant voldoet (consistent 22°C kamertemperatuur met een buitentemperatuur van -4°C). Dit systeem moest ook eenvoudig genoeg te installeren zijn binnen een recordtijd. De aannemer had nog nooit eerder vloerverwarming geïnstalleerd en moest hierin ter plekke getraind worden. Om op schema te kunnen blijven, moest Warmup de systemen ontwerpen, de prijs hiervoor opmaken en leveren, per aparte vloer(tien tweekamer flats)binnen een week na ontvangst van de initiële plannen.
De oplossing
Bowmite had zich aangemeld voor het project, met het idee om het betonkabel verwarmingssysteem als primaire warmtebron te installeren. Binnen een week na ontvangst van de plannen, werd het ontwerp van het systeem geleverd en de doelstelling gedefinieerd. In plaats van de betonkabel was de folieverwarming het systeem waarvoor uiteindelijk is gekozen. De vloerafwerkingen waren laminaat en tapijt, door het gebruiken van de heat-pak in de ruimtes met tapijt, kon hetzelfde systeem overal geïnstalleerd worden.
Het resultaat
Warmup regelde presentaties voor Mount Anvil (Bowmite's klant, om het vertrouwen in het product te creëren. Tevens werd er training geleverd aan de aannemer. Zowel de klant als de aannemer waren zeer onder de indruk van het ontwerp, de levering en de prestaties van Warmup dat zij deze als "uitstekend" hebben beoordeeld.
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL 364
364