Een warme vloer in de badkamer is een begeerde luxe – vooral bij koud weer.


Gelukkig hebben bedrijven als Warmup zich toegewijd aan uitgebreide onderzoeken,waarmee elektrische vloerverwarmingssystemen tot stand zijn gebracht die niet alleen technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit zijn, maar die tevens betaalbaar zijn.

Terwijl  badkamers meestal betegeld zijn, zijn er nu verwarmingssystemen voor vrijwel elk vloertype, van tegels, tapijt en marmer tot laminaat en nog veel meer.

De installatie van deze producten is een eenvoudig proces en een zorgvuldige voorbereiding evenals het stap voor stap volgen van de instructies van de fabrikant zullen vele potentiële valkuilen voorkomen. Een goede afvoer en het waterdicht maken van het te verwarmen gebied dient te worden gewaarborgd voor de veiligheid.  Ook dient de elektrische aansluiting te worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektriciën.

Wat tevens in overweging genomen moet worden naast type vloer is de isolatie van uw vloer. Het neerleggen van isolatieplaten zorgt voor een thermische barrière , waardoor de warmte van uw Warmup vloerverwarmingssysteem niet eerst de ondervloer intrekt alvorens deze de oppervlakte verwarmt. De kans is immers groot dat u liever meer tijd besteedt aan het genieten van uw warme vloer dan dat u besteedt aan het opwarmen hiervan.

October 5, 2011 at 8:46 am by Lorenza
Category: Warmup
Tags: ,