Met de vernieuwde layout van de website die nu nóg interactiever is, is het vinden van de Warmup producten en diensten nog nooit zo makkelijk geweest!


Als u overweegt elektrische vloerverwarming te nemen en u wilt meer weten over de voordelen en toepassingen zult u zonder moeite de informatie vinden die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken. U kunt zelfs vrijblijvend en geheel gratis een offerte bij ons aanvragen.

Bent u al een klant bij Warmup, maar wilt u uw assortiment uitbreiden door bijvoorbeeld een handdoekradiator of spiegelverwarming  toe te voegen in uw kamer. Of u heeft besloten om na het succes van de installatie van een Warmup elektrische vloerverwarming in uw badkamer ook de rest van uw woning te verwarmen, wij hebben immers systemen voor vrijwel ieder vloertype. Ook in dit geval kunt u alle nodige informatie vinden; van het selecteren van het meest geschikte product tot het vinden van een Warmup verkooppunt bij u in de buurt.

Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw Warmup vloerverwarming, staat het Warmup team uiteraard altijd voor u klaar  via de mail, telefonisch en zelfs via de Live Chat. Wilt u liever dat Warmup contact met u opneemt? Dat kan ook,  maar u kunt ook gebruik maken van de Warmup installatievideo’s die Warmup op de website heeft geplaatst.

Met de nieuwe Warmup website kunt u een oplossing op maat vinden die aansluit op uw specifieke behoeften.

 

October 3, 2011 at 2:36 pm by brianwoodward
Category: Warmup
Tags: , ,